- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.581
Canım ben büyüdüklerinde kendileri karar versin istiyorum büyük kızımı deldirmedim şimdi istiyor babasına diyorum altın küpesiz delinmez oda reyhanım böylede güzel diyorKizlar kulak deldirme konusunda ne düşünüyorsunuz benim düşüncem açıkçası gereksiz geliyor benim kulaklarımda var ama hiçbir zaman takmayi sevmedim kendi istediginde deldirsin diyorum ve uzmanalr 3 yaşına kadar önermiyor buna ek benim kızım resmen erkek çocuğuna benziyor en azından küpe tak kız desinler diyor herkes hayir pembe giydirsem bile erkek mi diyorlarbu arada bayıldı kızım resmen
Bende hem alerjim vardı kulağımda hemde takmayı hiç sevmedimCanım ben büyüdüklerinde kendileri karar versin istiyorum büyük kızımı deldirmedim şimdi istiyor babasına diyorum altın küpesiz delinmez oda reyhanım böylede güzel diyorbide ben çok çektim küpeden kulağım alerji yaptı oyüzden kendileri büyüyünce karar versin en iisi
Aynısını bende düşündüm tüm anneler buluşsak bı yerde bı sürü melek gezer etraftaBu arada kızlar maşallah yaa bebeklerinize ne tatlılar Bi araya gelseler hepsi napar diye düşündüm
Bende sevmezdim en sonunda tarzım Bi küpe buldum aldım ama arada kulağıma ağır gelirBende hem alerjim vardı kulağımda hemde takmayı hiç sevmedimReyhan çok güzel bir isim bu arada
Aynenn buraya bakmadan edemiyorum Bi boşluk hissediyorumAynısını bende düşündüm tüm anneler buluşsak bı yerde bı sürü melek gezer etraftahicbirinizi tanımıyorum ama bir bağ kurduk resmen iyi ki varsınız demeden gecemicem
bence birbirlerini de ısırırlarBu arada kızlar maşallah yaa bebeklerinize ne tatlılar Bi araya gelseler hepsi napar diye düşündüm
oyyyy maşallah gözlerine
bizimkinin delinse takacağı küpeleri bile hazır ama ben de cesaret edemiyorum çok. zaten elleri kulaklarında hep allah korusun görmediğim bi an söker yutar. o yüzden düşünmüyorum uzunca bir süre.Kizlar kulak deldirme konusunda ne düşünüyorsunuz benim düşüncem açıkçası gereksiz geliyor benim kulaklarımda var ama hiçbir zaman takmayi sevmedim kendi istediginde deldirsin diyorum ve uzmanalr 3 yaşına kadar önermiyor buna ek benim kızım resmen erkek çocuğuna benziyor en azından küpe tak kız desinler diyor herkes hayir pembe giydirsem bile erkek mi diyorlarbu arada bayıldı kızım resmen
Bencede diş kaşımak için birbirlerini kullanırlarbence birbirlerini de ısırırlar
oyyyy maşallah gözlerine
Normal canım mısır yiyincede mısır çıkıyor meselakızlar kızımın kakasında havuç varbayağı yediği havucu seçebiliyorum kakasında. normal mi acaba?
bir de yoğurt işinden çok memnun kaldım. gece yatış o yatış sabah 6 buçukta kalktı hiç uyanmadan
Normalkızlar kızımın kakasında havuç varbayağı yediği havucu seçebiliyorum kakasında. normal mi acaba?
bir de yoğurt işinden çok memnun kaldım. gece yatış o yatış sabah 6 buçukta kalktı hiç uyanmadan
Maşallah sübhanallah bizim bu bebeklerimiz neden böyle tatlı ya
Kaçta yedirdin yoğurdu bende deneyeyimkızlar kızımın kakasında havuç varbayağı yediği havucu seçebiliyorum kakasında. normal mi acaba?
Allah korusun bu ihtimal çok yüksek uzmanlar ondan önermiyor diş ten dolayı saçını kulagini çekiyor onda tehlikeli gerçektenbizimkinin delinse takacağı küpeleri bile hazır ama ben de cesaret edemiyorum çok. zaten elleri kulaklarında hep allah korusun görmediğim bi an söker yutar. o yüzden düşünmüyorum uzunca bir süre.
Bize tatlı geliyor olabilirmi acaba diye düşünüyorum bazenMaşallah sübhanallah bizim bu bebeklerimiz neden böyle tatlı yaah Ecmel ah bizimkide bu ara huy edindi nefesi kesilircesine ağlıyor çok kurkutuyor beni
normalde 5 te yediriyodum 7 buçukta yatıyordu. 2 gece uzun uykusuna 7 buçukta yatınca ileri attım yoğurdu. 8 de yedi 9.30 da uykusu geldi yatırdım hemen uyudu.Kaçta yedirdin yoğurdu bende deneyeyimevet resmen ağzından girip tototan çıkıyor nasip yediyse hazmetmeoeri daha gelişmedi çünkü ondan bence
Ya huy yada canı acıyor diyorum ufluyordum sakinlesiyordu artık sakinlesmiyor için parçalanıyor öyle yaptığındaBize tatlı geliyor olabilirmi acaba diye düşünüyorum bazen
Ağlasada bitirdi çok şükür
Ayy onu benim oğlum çok yapardı nası korkardım nefesi kesilince ya canını acıtmak gerek bacağını felan sıkmak yada ağzına üflmek gerek bazı çocuklar d vitamini eksikliğinden oluyormuş bazıları huy olarak kullanıyormuş
Günde kaç kere ve nekadar, ne yediriyorsun çok sordum ama biz ne zaman bişey yesek ben kızıma yediriyorum artık ne kadar yerse artık az bişey yiyor olsadanormalde 5 te yediriyodum 7 buçukta yatıyordu. 2 gece uzun uykusuna 7 buçukta yatınca ileri attım yoğurdu. 8 de yedi 9.30 da uykusu geldi yatırdım hemen uyudu.
Canim ben yogurdu ilk gun az verdim sonra biraz artirdim sonra biraz daha artirdim. Dun yogurda ek olarak havuc verdim ama gece sik sik uyandi gunduz 12 de vermistim mamayida degismistim 2 3 gun once gazi oldu sanki gaz normalmi. Ben havuca azda zeytinyagi katmistinAlerjik bir duruma karşı 3 gün kuralıyla verilecek her şey. Yani 3 gün aynı sebze, 3 gün yoğurt gibi. Çay kaşığıyla başlanıp tatlı kaşığı, yemek kaşığı olarak devam edecek.
Sonrasında dediğiniz karışım pürelere geçilebilir. Tarifler var çoğu sitede. 6 aylık olanları deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?