- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.461
9 eylül doğumlu canım.her şey ablamın oğlum 4.5 aylıkken ona yoğurt çorbası içirmesiyle başladı aslında.bikaç çay kaşığı verdi oğlum da içti.sonra ben de yoğurt denedim 3 gün.baktım ki 2. Gün dilini kaşığa uzatıyor.bu iş tmm devam et kızım dedimCanım senin bebeğin nezmn doğmuştu maşallah çok güzel düzen oturtmuşun ss alıp bende böyle ilerliycem çok hoşuma gitti
Ver geç yandan ya nolacak eşine katılıyorum aşırı incelemeler hiç bana göre değil hiççAyy içim rahatladıeşim diğerlerinde vaemıydı buna ne bu inceleyerek yedirmek ne dio bende çıkamıyorum normal irmik vereyim bende
Ver geç yandan ya nolacak eşine katılıyorum aşırı incelemeler hiç bana göre değil hiçç
Çocuk için mi canım?Buzlukta haşlanmış nohut vardı ona haşlanmış yumurta sarısı ve zeytinyağı ekleyip karıştırarak mini bir humus yapmayı düşünüyorum bugün bakalım
Evet canım az önce aklıma geldi alternatif düşünürkenÇocuk için mi canım?
HmmmSanki kuru gıdalar 8.aydan itibaren mi veriliyordu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.bakayım bi çünkü ben de üç gün sonra acaba mercimek çorbası mı içirsem diye düşündüm sen humus yazınca
müthiş bi liste hemen kaydettim
Ben metal bir süzgeçte eziyorum. Daha pütürsüz bir kıvam oluyor . Ama çok devam etmeyi düşünmüyorum alışması gerekir pütürlüye diye. Geçiş döneminde biraz böyle devam edeceğimbugün havuç vermeye başladım kızıma. yoğurdu da uyandığı zaman öğün olarak vereceğim doktorumuzun tavsiyesiyle. ne kadar yerse artık.
havuç püresi hiç beklediğim gibi olmadı ya da ben mi beceremedim acabaminicik de olsa taneli kaldı sizde de öyle mi oldu?
yarın böyle deneyeyimBen metal bir süzgeçte eziyorum. Daha pütürsüz bir kıvam oluyor . Ama çok devam etmeyi düşünmüyorum alışması gerekir pütürlüye diye. Geçiş döneminde biraz böyle devam edeceğim
Çatalla ezince öyle oluyor, bende de öyleydi ama az da olsa yedi.bugün havuç vermeye başladım kızıma. yoğurdu da uyandığı zaman öğün olarak vereceğim doktorumuzun tavsiyesiyle. ne kadar yerse artık.
havuç püresi hiç beklediğim gibi olmadı ya da ben mi beceremedim acabaminicik de olsa taneli kaldı sizde de öyle mi oldu?
Evet benimki de taneli kalıyor maalesef.ilerleyen zamanlarda o taneleri de garipsemeden yiyorbugün havuç vermeye başladım kızıma. yoğurdu da uyandığı zaman öğün olarak vereceğim doktorumuzun tavsiyesiyle. ne kadar yerse artık.
tadını beğensin diye mamasıyla püresini yumuşatayım dedim. diliyle mamayı emdi havucu dışarı çıkardı. sonra da havucu ağzının kenarından yakalamaya çalıştıÇatalla ezince öyle oluyor, bende de öyleydi ama az da olsa yedi.
ay boğuldu boğulacak diye yüreğim ağzımda attı ama fena geçmedi. yarın tatlı kaşığına geçiyoruz bakalım.Evet benimki de taneli kalıyor maalesef.ilerleyen zamanlarda o taneleri de garipsemeden yiyorbenimki ilk etapta biraz iri olanları ağzından geri çıkarıyordu
Az önce bal kabağı+havuç yaptım bende. Irmikli denemek istiyordum. Sade haline göre bu şeklini daha çok sevdi. Az yapmıştım biraz daha olsa yiyecekmişyarın böyle deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?