- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
Ya bana da basta bütün ilaçlara 3 ay devam etcen demişti sonra muayeneye gittiğim de coraspini bırak kanama yapabilir dediHayır bıraktırmadı 3 ay dedi bir değişiklik olmazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bana da basta bütün ilaçlara 3 ay devam etcen demişti sonra muayeneye gittiğim de coraspini bırak kanama yapabilir dediHayır bıraktırmadı 3 ay dedi bir değişiklik olmazsa
Bana sadece coraspini bıraktırdı. Estrofem é devam ediyorum bide sabah jel akşam iğne oluyorum progestan.Benim ki doguma kdr kullandiracak canım oksapar. coraspin estrofem bıraktım ama.
Kalp atışlarını duyunca bırakmak gerekiyor estrofemi korkuyodm ztn iyi oldu. Coraspin de gitti. Progestan hap prolutex oksapar var şuanBana sadece coraspini bıraktırdı. Estrofem é devam ediyorum bide sabah jel akşam iğne oluyorum progestan.
Ay çok zor :) benim genel olarak egzama sorunum olduğu için anlarim canım. Çoğu doktor ilaç vermiyor zeytinyağ sür dedi benim ki mesela ilk hamileligimde bir de kaşıntı için karbonatlı şu kullan geçiriyor :)Kızlar ellerim egzamayla doldu, hamilelikte görülen biseymis Allahim ellerimi halıya sürtcem öylesine kasinio, bakalım doktor ne dicek
Gerçekten çok fena bisey bu, excipial diye bi nemlendirici varmış hamilelikte de kullanilabiliomus birazdan onu sorcam doktora, haber veririm sana daAy çok zor :) benim genel olarak egzama sorunum olduğu için anlarim canım. Çoğu doktor ilaç vermiyor zeytinyağ sür dedi benim ki mesela ilk hamileligimde bir de kaşıntı için karbonatlı şu kullan geçiriyor :)
Bu sefer hc bsy yok bende ama aklımızda olsun haber et yine :) kız bebekler çok kuruluk yapar egzama olur derler bir arkadaşımın yüzü bile olmuştu inanGerçekten çok fena bisey bu, excipial diye bi nemlendirici varmış hamilelikte de kullanilabiliomus birazdan onu sorcam doktora, haber veririm sana da
Ayyyy hadi inşallah öyledirBu sefer hc bsy yok bende ama aklımızda olsun haber et yine :) kız bebekler çok kuruluk yapar egzama olur derler bir arkadaşımın yüzü bile olmuştu inan
Ne olursa razıyım ikisini de çok istiyorum ama severken zor oluyo cinsiyeti sırf ondan merak ediyorum valla. Ramzi teoremi varmış ona fln baktım erkek görünüyor sonra üzülüyorm kndi kendime ya diyorum kızsa kuserse banaAyyyy hadi inşallah öyledir
Allahım nerde isteyen varsa onlara da bize de sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah, saglikla dogsunlar da kiz erkek farketmez ama bi tarafim hep kiz diyo bu arada doktor excipial yazdı, ramzi teoremi neymiş hiç bilmiorumNe olursa razıyım ikisini de çok istiyorum ama severken zor oluyo cinsiyeti sırf ondan merak ediyorum valla. Ramzi teoremi varmış ona fln baktım erkek görünüyor sonra üzülüyorm kndi kendime ya diyorum kızsa kuserse bana
Kullan bakalım iyi gelir inşallah canım. Aynen oyle sağlıcakla gelsin yeter ama çok merak ediyorum kız mı erkek mi teoreme göre 6.7. Haftada ilk ultrasonda bebeğin durduğu yere göre tahmin yapılıyormus %90 doğru diyorlarAllahım nerde isteyen varsa onlara da bize de sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah, saglikla dogsunlar da kiz erkek farketmez ama bi tarafim hep kiz diyo bu arada doktor excipial yazdı, ramzi teoremi neymiş hiç bilmiorum
Gözlerim doldu ya ben hep kız olsun bana arkadaş olsun derdim ama erkek dha bagliymis anneye öyle diyorlar. Bu arada ufak kasik ağrılarım var bugun geçip gidiyor bir anlik normal heralde dimiKiz erkek hiç farketmiyor öğrendiğiniz anda havalara ucuyorsunuz ben bir kız aşığı olarak oğlumu duyduğumda çok mutlu olmuştum iyiki de oğlum olmuş şimdi o bana aşık çok güzel Bi duygu bu çocuk la annenin aşkı bir başka kızda olurmu bilmiyorum ama oğlumla resmen aşk yasiyoruz
Normal kuzum normal rahim büyüyor..Gözlerim doldu ya ben hep kız olsun bana arkadaş olsun derdim ama erkek dha bagliymis anneye öyle diyorlar. Bu arada ufak kasik ağrılarım var bugun geçip gidiyor bir anlik normal heralde dimi
Ben geçen hamilelikte içime hep kiz doğdu şimdi erkek sindi iyice. Hangisi olursa razıyım da karnımı severken kızım oğlum demek istiyorumNormal kuzum normal rahim büyüyor..
Dediğim gibi daha kız annesi olmadım ama erkek annesi olmak muhteşem bisey
Oluyor canım bu afakanlar basıyor bi üşüyorum değişik bi ruh halindeyimKızlar Selam,
dün aksam ev soğuk olmamasına rağmen felaket bı üşüme geldi.. bugun de o üşüme devam edıyor.. üzerim yeterınce kalın..işyerinde klımanın sıcak bölümünüde açtım ama sankı ateşim varmıs gibi içim titriyor.. ama ateşimde yok.. hayrolsun inaşşah.. sizde de böyle üşüme geliyor mu? Hamilelikten olabılır mı?
Aynen canım benim de öyle bazen çok üşüyorum bazen sıcak basıyor. Benim genel olarak ayaklarım buz gibiKızlar Selam,
dün aksam ev soğuk olmamasına rağmen felaket bı üşüme geldi.. bugun de o üşüme devam edıyor.. üzerim yeterınce kalın..işyerinde klımanın sıcak bölümünüde açtım ama sankı ateşim varmıs gibi içim titriyor.. ama ateşimde yok.. hayrolsun inaşşah.. sizde de böyle üşüme geliyor mu? Hamilelikten olabılır mı?
Bu kadar erken ortaya çıkması normal mi açabaKızlar ellerim egzamayla doldu, hamilelikte görülen biseymis Allahim ellerimi halıya sürtcem öylesine kasinio, bakalım doktor ne dicek
Allah Allah bana 3 ay devam dedi bide estrofem yetersiz olduğu için bant ta kullanıyorum ostrojjen hormonumda düşüklük vardı çünküKalp atışlarını duyunca bırakmak gerekiyor estrofemi korkuyodm ztn iyi oldu. Coraspin de gitti. Progestan hap prolutex oksapar var şuan