- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 40
Ayyyyy sağlıkla kucağına al insallahhh zaman durdu sanki, düşünmemeye calisiorum ama 3 gün aklıma gelince bi heyecan basiyovalla şu an rahatım. yarın için belirsizlik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy sağlıkla kucağına al insallahhh zaman durdu sanki, düşünmemeye calisiorum ama 3 gün aklıma gelince bi heyecan basiyovalla şu an rahatım. yarın için belirsizlik var
Gözünaydın darısı bize inşallah spinalmiydi seninki?ekim kasım annelerine yazınca buraya yazmayı atlamışım.
çok şükür iyiyiz oğluşla. 3440gr 51cm doğdu. usg ile uyumlu oldu gibi. emiyor çok şükür sütüm de geldi.
ewt spinalGözünaydın darısı bize inşallah spinalmiydi seninki?
Gözün aydınekim kasım annelerine yazınca buraya yazmayı atlamışım.
çok şükür iyiyiz oğluşla. 3440gr 51cm doğdu. usg ile uyumlu oldu gibi. emiyor çok şükür sütüm de geldi.
Hadi gözün aydın darısı başımızaekim kasım annelerine yazınca buraya yazmayı atlamışım.
ekim kasım annelerine yazınca buraya yazmayı atlamışım.
Gozun aydin cnm ,masallah bebiseekim kasım annelerine yazınca buraya yazmayı atlamışım.
Bizi haberdar et bi avaz da kurtarsın rabbimDogum yapan arkadaslar hepinizinde gozu aydin gule gule buyutun bebislerinizi fazla girmiyorum siteye..
Bugun benimde kontrolum vardi 3 Cm acilmam varmis sabah erken doguma alicaklar suni sanci vericekler.insallah saglikli bi sekilde gecer dogumum
Ahhh canım, yarın sabah benim de doğum var nasipse, heyecandan yüreğim ağzımda, Allahım hepimizin yardımcısı olsun sağsalim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinGünaydın kızlar doğum yarın çok değişik hissediyorum yavrumla aynı bedende son günümüz sonrası kucağımda Allah’ın izniyle