- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
Kilosu boyu nasıl annesiKontrole gidenler neredesiniz? Artık benim de bir şafağım varr 30 ekim e sezeryan tarihi verdi yani şafak 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilosu boyu nasıl annesiKontrole gidenler neredesiniz? Artık benim de bir şafağım varr 30 ekim e sezeryan tarihi verdi yani şafak 8
3.100 gr 51 cm olmuş inşallah 3 buçuğu bulurKilosu boyu nasıl annesi
Hadi hayırlısı olsunKontrole gidenler neredesiniz? Artık benim de bir şafağım varr 30 ekim e sezeryan tarihi verdi yani şafak 8
Sende doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün
Teşekkür ederim 16 gün oldu çok şükür bugünümüzeSende doğum yapmışsın Allah analı babalı büyütsün
Canim dun dogum yaptim. Bebekler cok iyi ama benim agrim cok fazlamoralim cok bozuk oyuzden ,nasil duzelecegim bilmiyorumKimler kimler doğum yaptı? moonlovers doğumun bu gündü sanırım bebeklerin nasıl
Hadi geçmiş olsun bebeklerin hayırlı olsunCanim dun dogum yaptim. Bebekler cok iyi ama benim agrim cok fazlamoralim cok bozuk oyuzden ,nasil duzelecegim bilmiyorum
hayırlı olsun cnmCanim dun dogum yaptim. Bebekler cok iyi ama benim agrim cok fazlamoralim cok bozuk oyuzden ,nasil duzelecegim bilmiyorum
Hayırlı vakitte gelsin defnen ay benimde kızım olaydı ismi defne olacaktı başım dertte 4 erkekleBenim hala bir şafağım yok doktor bekleyeceğiz diyor diyor Şafak sayma başka bahara kaldı defnem 3077gr 49 cm olmuş. Nst sıkıntı yok. Ne gelen var ne giden
4 erkek mi aman allahııımmmmmHayırlı vakitte gelsin defnen ay benimde kızım olaydı ismi defne olacaktı başım dertte 4 erkekle
3 oğlan birde baba etti 44 erkek mi aman allahııımmmmm
kişiden kişiye değişiklik gösterir. ben çok rahat geçirdim mesela ilkiniKızlar epidural sezaryen cok mu zor bazı arkadaşlar cok aciyo felan diyor tecrübeli arkadaşlarim yardımci olursa cook mutlu olacam
Cok saol canim ya hissetme oluyor felan diyenler olunca korktum. Birde bu karnıma bastırdı diyen birini gördüm doğrumu bunlarkişiden kişiye değişiklik gösterir. ben çok rahat geçirdim mesela ilkini
Gözün aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCanim dun dogum yaptim. Bebekler cok iyi ama benim agrim cok fazlamoralim cok bozuk oyuzden ,nasil duzelecegim bilmiyorum
Cok saol canim ya hissetme oluyor felan diyenler olunca korktum. Birde bu karnıma bastırdı diyen birini gördüm doğrumu bunlar
Cok haklisin aslinda herkesin hikayesi farkli sonuçta aci esigi de ayni şekilde bunları şimdiden dusunup stres ii deill benim böyle şeyleri dinlemem kendimi sıkmamam lâzımdıCanim benim planli sezeryan olacak 27 ekimde olacak.. bugun anestezi dr ile gorustum spinal yada genel anestezi yapariz sana kalmis dedi.. korkmazsan spinal yapalim ayaklanmasi daha kolay dedi.. aci hissetmiyosun ama birinin sana dokundugunu hissedeceksin dedi.. ayrica karnina bastircaklar bebek ciksin diye dedi bunlari soyluyorlar... yani arkadaslarin neden kotu seyler anlatiyorlarki bence dogumun her sekli aci verici.. sezeryanda normal dogumda.. evlatlarimiza kavusmak icin cekilen her yol mubahtir.. misal ben opudq cok fazla yumurta toplandigi icin 1 hafta kendime gelemedim ama bi arkadasim opunun ertesi gunu ise gitti.. yani hersey kisiye gore degisiyor bence etraftaki insanlarin soylediklerine kulak tika ve evladina kavusacagin ani hayal et..