- 5 Temmuz 2013
- 847
- 869
Gözünüz Aydın kızlar Tarcinen ve Glutensiz beslenen anne inşallah tez zamanda toparlarsınız. Glutensiz beslenen anne kaç demişlerdi de 1800 doğdu canım ne kadar oynadı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.170 demişti doğumdan 2 gün önce +/- 300 diyordu hep doktorumGözünüz Aydın kızlar Tarcinen ve Glutensiz beslenen anne inşallah tez zamanda toparlarsınız. Glutensiz beslenen anne kaç demişlerdi de 1800 doğdu canım ne kadar oynadı?
Hayirlo dogumlarin olsun cnmİnşallah tez vakitte çıkar yavrun sütün geliyorsa çabucak toparlar. Şekerden korkuyorum ben annem de şekerli su vercem deyip duruyo çok kavga etcez kesin. Kahve makinası aldım türk kahvesi içerim diye düşündüm. Gaz çıkar umarım inşallah. Uyku da tutmaz beni inşallah sabah olsun bi an önce stres tavan bende
Teşekkür ederiz canım darısı başınaGözünüz Aydın kızlar Tarcinen ve Glutensiz beslenen anne inşallah tez zamanda toparlarsınız. Glutensiz beslenen anne kaç demişlerdi de 1800 doğdu canım ne kadar oynadı?
Canım kendi heyecanımdan seni de tebrik ettim mi hatırlamıyorum gözünüz aydın, sağlıkla büyütürsün inşallahBebek yoğun bakımda birkaç tanıdık vardı onlarla konuştuk tek derdimiz düşük kilo doğması onun haricinde kıpır kıpırmış benim minik şükür şeker vs. De çıkmadı kesin belli değil ne zaman çıkacağı ama bence sütüm de varken çok bırakmazlar yani inşallah.. Bu arada bol kafeinli filtre kahve candır gaz için birebir
Valla o yanılma da benim gibi panik paranoyak birini denk gelmese şaşardım boy 2 cm, kilo 400gr eksik çıktı. Yada son hafta küçüldü benim kio daha cok degisir canim rengide 1 haftaya belli olur hep korkmusumdur ya bebegim karışırsa diye ultrason ölçümlerinde ilk defa yanilan senin doktor cikti galiba herkese soruyorum ama ortalama en fazla 100 grm oynamis
Biberon medela almıştım canım ondan olduğunu düşünmüyorum süt gelmiyo diye sinirleniyor bırakıyorsizindir sizin
biberon mu verdiniz canım?o sebeple biraz memeye direnebilir
İnşallah canım benim.Sağlıklı olsun da canım bizde düşünüyoruz ikimizde sarıyız kap kara bişey çıkar mı diye sen emzirmeyi öğrencen o emmeyi öğrencek böyle böyle alışcaksınız. Evinde daha rahat edersin inşallah analı babalı büyüsün
hım o zaman sinirleniyordur. neyse toparlarsınız birkaç güne. sütün bollaşınca da memeden ayrılmaz bu sıpalarTeşekkür ederiz canım darısı başına
Canım kendi heyecanımdan seni de tebrik ettim mi hatırlamıyorum gözünüz aydın, sağlıkla büyütürsün inşallah
Valla o yanılma da benim gibi panik paranoyak birini denk gelmese şaşardım boy 2 cm, kilo 400gr eksik çıktı. Yada son hafta küçüldü benim ki
Biberon medela almıştım canım ondan olduğunu düşünmüyorum süt gelmiyo diye sinirleniyor bırakıyor
Sağ salım doğdu oğlum kızlar. 51cm 3880gr tombik yanak sapsarı bişey ilk emzirdim geldi süt şükür. Sadece ağrım var şimdilik inşallah geçer. Sıramı savdım herkese hayırlı doğumlar
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahSağ salım doğdu oğlum kızlar. 51cm 3880gr tombik yanak sapsarı bişey ilk emzirdim geldi süt şükür. Sadece ağrım var şimdilik inşallah geçer. Sıramı savdım herkese hayırlı doğumlar
Hiç + olanı görmedim ultrasona göre hep eksiği çıkıyor nedense. Benim bebeğim de biraz fit bir bebek de o yüzden sordum :)2.170 demişti doğumdan 2 gün önce +/- 300 diyordu hep doktorum
1 ay sonraya inşallah azcık büyüsün oğlumTeşekkür ederiz canım darısı başına
Canım kendi heyecanımdan seni de tebrik ettim mi hatırlamıyorum gözünüz aydın, sağlıkla büyütürsün inşallah
Valla o yanılma da benim gibi panik paranoyak birini denk gelmese şaşardım boy 2 cm, kilo 400gr eksik çıktı. Yada son hafta küçüldü benim ki
Biberon medela almıştım canım ondan olduğunu düşünmüyorum süt gelmiyo diye sinirleniyor bırakıyor
maşallah canım. Allah analı babalı büyütsünSağ salım doğdu oğlum kızlar. 51cm 3880gr tombik yanak sapsarı bişey ilk emzirdim geldi süt şükür. Sadece ağrım var şimdilik inşallah geçer. Sıramı savdım herkese hayırlı doğumlar
Geçer canım akşama hiç bişeyin kalmayacak inşallah. Çok şükür Rabbim bize bugünleri gösterdiÇok sağolun kızlar çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese versin. Doyamıyorum bakmaya. Ağrım var biraz ne zaman geçer bilmem
Gozun aydin ,masallah tosuncugaSağ salım doğdu oğlum kızlar. 51cm 3880gr tombik yanak sapsarı bişey ilk emzirdim geldi süt şükür. Sadece ağrım var şimdilik inşallah geçer. Sıramı savdım herkese hayırlı doğumlar
Hayirli olsun canim cok sevindim rabbim hayirli evlat etsin insallah masallah tombilik oglana canim insallah iyilesirsin sende hemen masallah sütun de hemen gelmisSağ salım doğdu oğlum kızlar. 51cm 3880gr tombik yanak sapsarı bişey ilk emzirdim geldi süt şükür. Sadece ağrım var şimdilik inşallah geçer. Sıramı savdım herkese hayırlı doğumlar
Canim genel anestezimi oldun spinal miÇok sağolun kızlar çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese versin. Doyamıyorum bakmaya. Ağrım var biraz ne zaman geçer bilmem