Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç birşey içme. direk aç git canımBu arada aç gidicez ya sabah aç karnına ilaçlarımızı içicez mi ki?
Tiroid ilacı var ya bende ona takıldımhiç birşey içme. direk aç git canım
Sabahtan beri boğazım şiş burnum akıyo üşüttüm heralde akşam fırtına vardı cam açıktı ondan büyük ihtimal ama ağdacı corona aklımdan çıkmıyo evham yaptım :s
Tiroid ilacı var ya bende ona takıldım
Cok dikkat et canim sona geldin grip falan olmamaya çalış benide ateş basıyor ayaklarim yaniyor ama acmiyorum cogu zaman pencereyi gidip gelip yıkıyorumBüyük ihtimal öyle eşim kızıyo her yer açık evde diye de kapatınca nefes alamıyorum sanki ateş basıyo dün iki kere banyo yaptım bi fırtına koptu yağmurla karışık camı kapatamadım sıcaktan bugün hal bu ay inşallah yoktur bşy
38 e ne kaldi surda stres biraz daha artacak hazırlıklı ol37den bildiriyorum buralar çok stresli
Canim pazartesi mi senin sezaryan 1 hfta kaldı yani şaka gibi yolun sonuna geldik koskoca 9 ayı devirdik demiBen cumartesi görüşecekmişim anestezi ile. Sana yarın mı dediler? Covid testi de cumartesi. Pazar gece 12 de yatış verdiler
Canim sezaryan hangi gündü salı mi yaaaa siz ne yaptınız uyuyamam simdi ben bunlari düşününceYarın kan verip görüşcem işte. Covid testi yapılmıyormuş burda zaten. Salı sabah yatış olcak sanırım
Ya sorma hala inanamıyorum ilk başlarda nası hiç geçmiyordu zaman. Şimdi de akıp gidiyor resmen gelmesin istiyorum pazartesi, sürekli ameliyathane girerken elim ayağım titreyerek hayal ediyorum kendimiCanim pazartesi mi senin sezaryan 1 hfta kaldı yani şaka gibi yolun sonuna geldik koskoca 9 ayı devirdik demi
Yok canim öylede hissetme miss kokulu bebisini kucaklarinda düşün doya doya öptüğünü düşün sabirsizlaniyor insan yinede sag salim kucagina al insallahYa sorma hala inanamıyorum ilk başlarda nası hiç geçmiyordu zaman. Şimdi de akıp gidiyor resmen gelmesin istiyorum pazartesi, sürekli ameliyathane girerken elim ayağım titreyerek hayal ediyorum kendimi
Bugün dha iyi zaten burnum akıyo şimdi gidicem bklm canımCanim nezle olmus olabilirsin benimde bogazim sisti burnum gozum akiyodu dr a gittim dahiliyeye gonderdi orada tedbir amacli corona testide yaptilar serum taktilar ama antibiyotik vermediler.. kendini kotu hissedersen mutlaka doktora git ihmal etme
Aynen öyle yaptım vereym kanı da kurtulayım bugün aç aç zormuş vallaEsimde tiroit ilaci kullaniyor.. kan fln verecegi zaman ilaci icmiyo.. kan verdikten sonra iciyor bence hicbi ilacini icme
Haftaya salıya gün verdi işte 6sına bi haftacık kaldı bu hafta geçmez şimdiCanim sezaryan hangi gündü salı mi yaaaa siz ne yaptınız uyuyamam simdi ben bunlari düşününce
Bütün hazirliklar bitti demi canim hersey hazir mi temizlik falan bittimi senin bir hafta kendine is bul yoksa düşün düşün geçmez valla benim bu hafta cok yogun gececek haftayada doktor ne derse artikHaftaya salıya gün verdi işte 6sına bi haftacık kaldı bu hafta geçmez şimdi
Kuzu hiç iş kalmadı ya her şey bitti. Uyuyabilirsem bol bol uyuyaym diyorum hazır havalar serinken. Testleri verdim ekg nst bitcek şimdi sonra bekleyiş başlickBütün hazirliklar bitti demi canim hersey hazir mi temizlik falan bittimi senin bir hafta kendine is bul yoksa düşün düşün geçmez valla benim bu hafta cok yogun gececek haftayada doktor ne derse artik
Ekg de heyecanlanmadın mı ben çok heyecan yapıyorumKuzu hiç iş kalmadı ya her şey bitti. Uyuyabilirsem bol bol uyuyaym diyorum hazır havalar serinken. Testleri verdim ekg nst bitcek şimdi sonra bekleyiş başlick
Ekg neden isteniyor kiKuzu hiç iş kalmadı ya her şey bitti. Uyuyabilirsem bol bol uyuyaym diyorum hazır havalar serinken. Testleri verdim ekg nst bitcek şimdi sonra bekleyiş başlick