- 4 Mart 2020
- 691
- 992
- 33
Bende öyleyimTek içemeyen benim galiba 2 litre icsem ona bile şükredecem icemiyorum az fazla icsem midem bulaniyor hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyimTek içemeyen benim galiba 2 litre icsem ona bile şükredecem icemiyorum az fazla icsem midem bulaniyor hemen
Ben 1 litreyi tükettim bileGünaydınlar herkese hadi herkes bi bardak su
Ya dolapları aldınız mı ben de 27-28 hafta gibi sipariş vermeyi düşünüyorum nedense bi korkuyorum o haftaları görmeden bişey olursa odalarını görmek istemem diyeİkili rakamlardayız artık :) günler geçiyor, dün bebiş kıyafetleri yıkandı, bugün ütülendi dolabına dizildi ciciler çok küçükler yaa
Ben 1 litreyi tükettim bile
Ben ilk hamilelikte hevesle genç odası hazırlamıştm zaten o oda boştu ekstra park yatak alıcam işte. Baktm 32 33. Haftalarda yıkamış herkes ama ne olur ne olmaz artık bi bakmışım suyu gelmiş erkenden geliyo çanta hazırlayıp koyucam bir köşeye şimdiden.Ya dolapları aldınız mı ben de 27-28 hafta gibi sipariş vermeyi düşünüyorum nedense bi korkuyorum o haftaları görmeden bişey olursa odalarını görmek istemem diye
Hızlısınnnnİkili rakamlardayız artık :) günler geçiyor, dün bebiş kıyafetleri yıkandı, bugün ütülendi dolabına dizildi ciciler çok küçükler yaa
Masallah canim sen cok hızlısın ben daha ne besik ne oda ne de kiyafet aldim guzel gunlerde kullansin bebisin insallahİkili rakamlardayız artık :) günler geçiyor, dün bebiş kıyafetleri yıkandı, bugün ütülendi dolabına dizildi ciciler çok küçükler yaa
Ayy dur korkutma bizi daha corabi bile yok bebisin simdi kontrol icin geldim tüp bebek doktoruma aylar sonra ilkkez insallah burdan çıkinca birkac kiyafet alayimBen ilk hamilelikte hevesle genç odası hazırlamıştm zaten o oda boştu ekstra park yatak alıcam işte. Baktm 32 33. Haftalarda yıkamış herkes ama ne olur ne olmaz artık bi bakmışım suyu gelmiş erkenden geliyo çanta hazırlayıp koyucam bir köşeye şimdiden.
Valla kuzenimin de yoktu mesela erken doğum riski 34. Hafta suyu geldi apar topar doğuma girdi geçen beni korkuttu biraz hazırla dursun diye çıktı işin içinden bari ama çok tatlişler yaaaAyy dur korkutma bizi daha corabi bile yok bebisin simdi kontrol icin geldim tüp bebek doktoruma aylar sonra ilkkez insallah burdan çıkinca birkac kiyafet alayim
Ayy dur korkutma bizi daha corabi bile yok bebisin simdi kontrol icin geldim tüp bebek doktoruma aylar sonra ilkkez insallah burdan çıkinca birkac kiyafet alayim
Bence de kuzum senin haftalarında bende hazırlamaya başlayacağım çok da sona bırakmaya gerek yok hazır olsun kafamız rahat olsunBen ilk hamilelikte hevesle genç odası hazırlamıştm zaten o oda boştu ekstra park yatak alıcam işte. Baktm 32 33. Haftalarda yıkamış herkes ama ne olur ne olmaz artık bi bakmışım suyu gelmiş erkenden geliyo çanta hazırlayıp koyucam bir köşeye şimdiden.
Gozun aydin ,boyle sikintisiz d3vam eder insallagBenim kontrolüm gayet iyi geçti çok şükür her şey yolunda . İdrar yaparken yanmam vardı idrar testi verdim kan değerlerime bakıldı . 1 ay sonra doktorla görüşmem var :) şimdi gel de geçsin 1 ay bu arada boy kilo 31 cm -625 gram