Evet zaten ağrılrım var diye de dinlenşyorum hep sağıl kuzum25 sinir doye biliyorum cnm ,sen kendini cok yorma biraz dikkat et.ikizlerde tek gebelige gore daha kisa oluyormus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet zaten ağrılrım var diye de dinlenşyorum hep sağıl kuzum25 sinir doye biliyorum cnm ,sen kendini cok yorma biraz dikkat et.ikizlerde tek gebelige gore daha kisa oluyormus.
Benimki 30 iki doktor da iyi dedi..
Oldu 40 sınır rahatlatın kendinizi kızlar hem tüp bebek hem de detaylıya bakan doktorum da sıkıntı yok dedi canım gayet iyi dedi33 için ne dediler canım iyi mi dedi doktorun 35 sınır diyen bile duydum da benim doktorum 25 diyor tabi giderek azalması da anlamlıymış o yüzdem on gün sonra yine bakacak
Ay neler okudum ya 35 le yataktan kalkmayacaksın diyen dr ler filan anlamadım ki Nası bu kadar farklı düşünülebilirOldu 40 sınır rahatlatın kendinizi kızlar hem tüp bebek hem de detaylıya bakan doktorum da sıkıntı yok dedi canım gayet iyi dedi
Allah razı olsun inşallah birşey olmaz insan çok korkuyor.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Sanmıyorum kuzum sorun olmaz mesela bana oksaparı 4000 de kullan diyen oldu 6000 de ufak farklardan sorun olmaz diye düşünüyorum
Oooooo ben neler duydum neler o kadar farklı düşünen doktorlar var ki hayata vesvese ile mi gelmişler insanları korkutup para kazanma derdindeler mi desem maalesef hakkı ile mesleğini yapan azAy neler okudum ya 35 le yataktan kalkmayacaksın diyen dr ler filan anlamadım ki Nası bu kadar farklı düşünülebilir
Ya bende dün 1-2 hariç hiç hissedemedim bütün de hissetmedim daha böyle olunca korkuyo insanbendede aynı korku var bu 3 ay daha da bı korkarak gececek. dün işyerinde hareket hıssetmedım hıc tüm gün vesvese yaptım ama sukur aksam gidince hıssettım. sürekli ya birsey olursa korkusu var.. annem haftasonu bebeğe alışverıse gıdelım dedı bende yok daha degıl bekle deıdm. Ayrıntılı ultrasona gireceğim haftaya ondan sonra gidelim dedim.. Rabbim meleklerimizi korusun... inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olsun
Canım benim hep 40 çıkıyordu perşembe gittiğimde 38 çıktı ama benim erken doğum riskim var zaten en başından beriKızlar rahim ağzım 31 miş bu arada benim yazacaktım unuttum daha önce 36-34-31-40 çıkmıştı on gün sonra yine bakılacak çok düşük değil ama ağrıların var bakalım yine dedi doktorum.sizlern kaç civarında çıkıyor
Gözün aydınbizim detaylımız iyiydi. ama yüzü sırtıma dönük olduğu için kalp kontrolü yapamadı. o sebeple rapor resim vs vermedi.10gün sonra tekrar çağırdıkalbi görmeden usg yapmış saymıyorum dedi. diğer hiç bir yerde sorun yok ama onu söyledi. bebek gayet iyi dedi. artık 10gün sona inş kalbinde de bir sıkıntı olmaz
Gözün aydın canımbizim detaylımız iyiydi. ama yüzü sırtıma dönük olduğu için kalp kontrolü yapamadı. o sebeple rapor resim vs vermedi.10gün sonra tekrar çağırdıkalbi görmeden usg yapmış saymıyorum dedi. diğer hiç bir yerde sorun yok ama onu söyledi. bebek gayet iyi dedi. artık 10gün sona inş kalbinde de bir sıkıntı olmaz
Gözün aydin canim ohh bebisi 2 kere detayli görmüş olacan hayirlisiyla hersey yolunda olur insallah 10 güne daha büyür annesi daha net görürsünbizim detaylımız iyiydi. ama yüzü sırtıma dönük olduğu için kalp kontrolü yapamadı. o sebeple rapor resim vs vermedi.10gün sonra tekrar çağırdıkalbi görmeden usg yapmış saymıyorum dedi. diğer hiç bir yerde sorun yok ama onu söyledi. bebek gayet iyi dedi. artık 10gün sona inş kalbinde de bir sıkıntı olmaz
38 çok iyi zaten ama 40 -38 hiç farketmiyor kuzum senin neden erken Doğum riskin var neye göre söyledilerCanım benim hep 40 çıkıyordu perşembe gittiğimde 38 çıktı ama benim erken doğum riskim var zaten en başından beri
Bende ona şükrediyorum iyiki son aylarımız sıcaklara denk gelmedi. İnşallah son 2 ayda hava biraz daha rahatlamış olacak.Gunaydin kızlar bu ne sicak evlerde bile durulmuyor iyiki son aylarda falan degiliz dusunemiyorum o anlari şuan bile sicaklar zorluyor
Rahmim doğuştan yarım canım o yüzden erken doğum riskim var38 çok iyi zaten ama 40 -38 hiç farketmiyor kuzum senin neden erken Doğum riskin var neye göre söylediler
Evet yaaa ben şuan bile gece kaç kez uyanıyorum terlemekten. Normalde pek terleyen bi insan değildim hamilelikten sanırım üstümdekiler yastığım çarşafım su gibi oluyorBende ona şükrediyorum iyiki son aylarımız sıcaklara denk gelmedi. İnşallah son 2 ayda hava biraz daha rahatlamış olacak.