- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın evet canım 5. Embriyosu bugün 12. Günüm 1400 çıktı 10. Gün 549 çıkmıştı herhaldbenim 2 katım gibi değerlerin. 5.gün değilmi senin .senin 10.günün benim 12.günüm oluyor.benim betam o gün 270.senin 12.günün benim 14.günüm 570 çıkmış.bu arada banada 3.gün emb.2 tane kpyuldu
Bende cumartesi randevu aldım en azından kese görmüş oluruzcanim ben cumartesi gidicem buyuk ihtimalle 5 arti 2 oluyor o zaman sen ne zaman düşünüyorsun
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza aldırsınBende cumartesi randevu aldım en azından kese görmüş oluruz
Kaç gün ara ile canım ultrason girdin miBugün ikinci kez kan verdim kızlar 1400 olmuş ilk sonucum 549 du çok şükür
Sende canım benimRabbim hayırlısıyla kucağınıza aldırsın
Yok canım benimki tüp bebekKaç gün ara ile canım ultrason girdin mi
Amin canım benim aminSende canım benim
Ben cuma idrarda evde öğrendim dünde kandaYok canım benimki tüp bebek14 şubata kese için randevu verdi doktorum senin nasıl sonucun ne zaman aldın
Amin canım benim amin
Bende çok oluyorrKIZlar iyi akşamlar sizlerdede kasıklarda ağrı yada basınç oluyormu
Bazen, kendimi zorladıgım anlarda. Ama yerleşiyor da olabilirKIZlar iyi akşamlar sizlerdede kasıklarda ağrı yada basınç oluyormu
İnşallah normaldir yaBende çok oluyorr
Ama ya boş gebelikse onu nasıl anlayacaz gitmezsekYeni arkadaşlar gelmiş özellikle tüp bebek olanlara ayrı sevindimAllah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Nacizane tavsiyem kese ve kalp atışı icin 6. Haftayı en azından doldurup gitmeniz. Ben 17 şubatta gitmeyi düşünüyorum(7+1de) oğlumda da ilk 7+1de ultrasona girmiştim.
Bende öyle düşünmek istiyorum umarım yerleşiyordurBazen, kendimi zorladıgım anlarda. Ama yerleşiyor da olabilir
İnşallah inşallahİnşallah normaldir ya
Canım internette banu ciftci var videolaırını izlerken(oğlum icin izliyordum o zaman) vidrolar yabancı sitelerden alınma ve hep -2 hafta gösteriyordu acıklamasını şöyle yapıyordu, yabanı kaynaklar sat değil döllenme gününü baz alıyorlarmış.Hemsireyi Aradim merakindan oda 3 haftalik tabi dedi. Son regle gunumu soledm yine 3 haftalik dedi..
Genelde gel gitmeyi tercih edenler sorun yaşamamış daha öncesinden olarak rahatlıkla bekliyorlar ve bu çok güzel bi durum ben de çok isterdim ama daha önce kayıplarım olduuu için her gün gel dese giderim heraldeAma ya boş gebelikse onu nasıl anlayacaz gitmezsek
Kanama olmadıgı sürece korkma ama ağır kaldırma sakın. Ben oğlumu taşıyorum(10,5 kilo) o zaman ağrım oldu artık taşımıyorum babası taşıyor oturunca kucagıma veriyor. Ama mesela ona hamileyken 5. Hafta bikac gün de kasık batmam olmuştuBende öyle düşünmek istiyorum umarım yerleşiyordur
Boş gebelikse bisüre sora kese de düşüyormuş zaten. Ama mesela erken gittin bebek kesede görünmedi hemen boş gebelik teşhisi diyebiliyorlar. Oysa 8 haftanın sonuna kadar beklemek lazım. Gidince bebek görülmedi kalbi duyulmadı dense ve o şekilde 8. Haftayı doldurmayı beklesen daha zor benceAma ya boş gebelikse onu nasıl anlayacaz gitmezsek
BEN 5+3 de keseyi gördüm karından bebek in me zaman gitsem daha iyi olur acaba bi dr begenmedim yeni bi dr buldum oda 4 Şubat gel dedi tabi ben Başka dr gittigimi söylemedim ilk gittgim devletti ve bana bi kese fotosu bile vermedi soru soruyorum öyle cevap veriyor verirse o yüzden özele gitmek istiyorum 4 ünde gitsem zarar olurmu ultorasonunKanama olmadıgı sürece korkma ama ağır kaldırma sakın. Ben oğlumu taşıyorum(10,5 kilo) o zaman ağrım oldu artık taşımıyorum babası taşıyor oturunca kucagıma veriyor. Ama mesela ona hamileyken 5. Hafta bikac gün de kasık batmam olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?