2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kiz sen benden sonra transfer olmafinmi. Nasil o hesap oyle. Bnimkide 30 aralik adet gunum. 18nde transfer oldum nasil 5 haftalik oluyosun anlamadm
21 inde transfer oldum ben doğru. Ama canım bak internetten hesaplamaya girsene son adet tarihini yaz 30 Aralık diye 4+6 olarak çıkıyor yani ben doktoruma sormuştum yine son adet tarihi olarak hesaplıyoruz bir fark yok demişti

Benim telefonda progrm var 3 haftalik diyo

Canım sen son adet tarihi yazacaksın transfer tarihini yazıyorsundur da ondan

Öyle saymayacaksın bak 5. Gün embriyosunda transfer tarihinden 14 gün öncesine gidip hesaplayacaksın. Mesela 18i transferin ya 4 Ocak gibi düşüneceksin. O zaman 5 haftaya yakın oluyor
Vallah canim bizim avrupa grubuna sordum onlarda ben gibi diyor tam 2 hafta 6 gun.
Doktora gidince bide ona sorayim.
heryerin farkli hesabi var demeki
Avrupanin programida 3 hafta diyor
Şaştim kaldim

Vallah canim bizim avrupa grubuna sordum onlarda ben gibi diyor tam 2 hafta 6 gun.
Doktora gidince bide ona sorayim.
heryerin farkli hesabi var demeki
Avrupanin programida 3 hafta diyor
Şaştim kaldim
Öyle saymayacaksın bak 5. Gün embriyosunda transfer tarihinden 14 gün öncesine gidip hesaplayacaksın. Mesela 18i transferin ya 4 Ocak gibi düşüneceksin. O zaman 5 haftaya yakın oluyor
Turkiye gore 4 hafta 6 gun

Hemsireyi Aradim merakindan oda 3 haftalik tabi dedi. Son regle gunumu soledm yine 3 haftalik dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…