- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
21 inde transfer oldum ben doğru. Ama canım bak internetten hesaplamaya girsene son adet tarihini yaz 30 Aralık diye 4+6 olarak çıkıyor yani ben doktoruma sormuştum yine son adet tarihi olarak hesaplıyoruz bir fark yok demiştiKiz sen benden sonra transfer olmafinmi. Nasil o hesap oyle. Bnimkide 30 aralik adet gunum. 18nde transfer oldum nasil 5 haftalik oluyosun anlamadm
Benim telefonda progrm var 3 haftalik diyo21 inde transfer oldum ben doğru. Ama canım bak internetten hesaplamaya girsene son adet tarihini yaz 30 Aralık diye 4+6 olarak çıkıyor yani ben doktoruma sormuştum yine son adet tarihi olarak hesaplıyoruz bir fark yok demişti
HaydaaaaBenim telefonda progrm var 3 haftalik diyo
Turk sitelerine gore 4 hafta 6 gun hamileyim. Ama avripaya gore 3 herhaldeCanım sen son adet tarihi yazacaksın transfer tarihini yazıyorsundur da ondan
Hangisi dogruki. Ikimizde ayni gun adet gormusuz. Ama transfer gunu farkli. Buda etkilemiormudurki.Canım sen son adet tarihi yazacaksın transfer tarihini yazıyorsundur da ondan
Öyle saymayacaksınHayir canim olamaz. 18nde transfer oldum. 5 gunluk embiriyo. Bugun tam 20 gunluk
Vallah canim bizim avrupa grubuna sordum onlarda ben gibi diyor tam 2 hafta 6 gun.Öyle saymayacaksınbak 5. Gün embriyosunda transfer tarihinden 14 gün öncesine gidip hesaplayacaksın. Mesela 18i transferin ya 4 Ocak gibi düşüneceksin. O zaman 5 haftaya yakın oluyor
Vallah canim bizim avrupa grubuna sordum onlarda ben gibi diyor tam 2 hafta 6 gun.
Doktora gidince bide ona sorayim.
heryerin farkli hesabi var demeki
Avrupanin programida 3 hafta diyor
Şaştim kaldim
Turkiye gore 4 hafta 6 gunÖyle saymayacaksınbak 5. Gün embriyosunda transfer tarihinden 14 gün öncesine gidip hesaplayacaksın. Mesela 18i transferin ya 4 Ocak gibi düşüneceksin. O zaman 5 haftaya yakın oluyor
Hehehehe öyledir o zamanHemsireyi Aradim merakindan oda 3 haftalik tabi dedi. Son regle gunumu soledm yine 3 haftalik dedi..
Ay aynı gün dogumlarımız ben daha 2 gün oldu öğreneli daha ultrason a girmedim sen girdin mi ne zaman girmeliyizinsallah atlatirsin canim ilik sut falan icsen ballu sut yada hem minigide iyi gelir belki
canim ben cumartesi gidicem buyuk ihtimalle 5 arti 2 oluyor o zaman sen ne zaman düşünüyorsunAy aynı gün dogumlarımız ben daha 2 gün oldu öğreneli daha ultrason a girmedim sen girdin mi ne zaman girmeliyiz
maşallah çok güzel. ikizmi acabaBugün ikinci kez kan verdim kızlar 1400 olmuş ilk sonucum 549 du çok şükür
Bilmiyorum kimaşallah çok güzel. ikizmi acaba
benim 2 katım gibi değerlerin. 5.gün değilmi senin .senin 10.günün benim 12.günüm oluyor.benim betam o gün 270.senin 12.günün benim 14.günüm 570 çıkmış.Bilmiyorum kitüp bebek benim ki iki embriyo transfer edildi ikiz olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?