2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba sizinle ayni tarihlerimiz. En son beta hcg niz kac cikti ?
Benimkinin gec döllenme oldugunu tahmin ediyorum. 17sinde yumurtladim cunku. Normalde bat 28 ocak, 29unda idrar testi pozitif verdi. 30unda kan verdim, beta hcg 32 cikti, doktor iki gun arayla ver dedi, bugun verdim, 90 cikti. Sizin değerleriniz nasil?

Merhaba

Ben de 16 ocakta yumurtladim. 26 ocakta silik cizgiyle idrarda cikti.
27 ocakta betahcg 16,64
29 ocakta betahcg 52,94
31 ocakta betahcg 141,8 cikti.

Haftaya cuma tekrar beta hcg yapilacak simdilik 1 hafta yaptirmama gerek yokmus. Ben de erken yumurtladim normalde 4 subat regl tarihim. Yani adetimden 10 gun once ogrenmis oldum ama hic zaman gecmiyor boyle :)

Maşallah yükselme hızı çok güzelmiş, Allah inşallah ayni sekilde tamamına erdirir.
Zamanın geçmediği konusunda hak veriyorum, çok imreniyorum adetim gecikti heralde diye 1 hafta bekleyip test yapanlara. Benim saat gibi zaten düzenim, esim bile her gün soruyordu oldun mu olcan mı diye tek sağlıklı olsunlar da, bekleyelim, hic sorun değil.

Sizin de guzel 3 kat artmis masallah boyle devam eder insallah. Ben 2 senedir bekliyordum her ay yumurtlamadan 9.gun sonra basliyordum testlere imkansiz adetimi bekleyemezdim. Kimisi direk kalp atislarini bile duyuyor bebegi ogrendiklerinde gercekten cok ilginc Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Değerler çok güzel maşallah. Ben de çok erken öğrendim zaman geçmiyor hayırlısıyla keseyi görsek. Etrafımdaki hamilelere betahcg değeriniz kaçtı diyorum anlamıyorlar hepsi regl 1-2 hafta geçince gebe olduğunu anlayıp doktora gidip direkt keseyi görmüşler.

Keşke biz de o kadar rahat olabilseydik Biz de boyle erkenden ogrenmenin karsiligini bekleyerek oduyoruz simdi napalim

Kiz sen benden sonra transfer olmafinmi. Nasil o hesap oyle. Bnimkide 30 aralik adet gunum. 18nde transfer oldum nasil 5 haftalik oluyosun anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…