aynen benimde oyle baz3n hic kasik batmam olmuyor unutuyorum bu ara baya kesildi batmalar
bazen belirti olmayınca korkuyorum:)benimde kesildi bu aralar regl olacağım hafta çok sancım oluyordu hastalanacağım zannettim ama gelmedi :))
Benimkinin gec döllenme oldugunu tahmin ediyorum. 17sinde yumurtladim cunku. Normalde bat 28 ocak, 29unda idrar testi pozitif verdi. 30unda kan verdim, beta hcg 32 cikti, doktor iki gun arayla ver dedi, bugun verdim, 90 cikti. Sizin değerleriniz nasil?Merhaba sizinle ayni tarihlerimiz. En son beta hcg niz kac cikti ?
MerhabaBenimkinin gec döllenme oldugunu tahmin ediyorum. 17sinde yumurtladim cunku. Normalde bat 28 ocak, 29unda idrar testi pozitif verdi. 30unda kan verdim, beta hcg 32 cikti, doktor iki gun arayla ver dedi, bugun verdim, 90 cikti. Sizin değerleriniz nasil?
Maşallah yükselme hızı çok güzelmiş, Allah inşallah ayni sekilde tamamına erdirir.Merhaba
Ben de 16 ocakta yumurtladim. 26 ocakta silik cizgiyle idrarda cikti.
27 ocakta betahcg 16,64
29 ocakta betahcg 52,94
31 ocakta betahcg 141,8 cikti.
Haftaya cuma tekrar beta hcg yapilacak simdilik 1 hafta yaptirmama gerek yokmus. Ben de erken yumurtladim normalde 4 subat regl tarihim. Yani adetimden 10 gun once ogrenmis oldum ama hic zaman gecmiyor boyle :)
Sizin de guzel 3 kat artmis masallah boyle devam eder insallah. Ben 2 senedir bekliyordum her ay yumurtlamadan 9.gun sonra basliyordum testlereMaşallah yükselme hızı çok güzelmiş, Allah inşallah ayni sekilde tamamına erdirir.
Zamanın geçmediği konusunda hak veriyorum, çok imreniyorum adetim gecikti heralde diye 1 hafta bekleyip test yapanlara. Benim saat gibi zaten düzenim, esim bile her gün soruyordu oldun mu olcan mı diyetek sağlıklı olsunlar da, bekleyelim, hic sorun değil.
Çok teşekkür ederim SAT 2 ocak 4 hafta 2 günlük burada düzgün olmadı tarih ne ka aceniyim 418.03 çıktı bugünBenim takvimimin altındaa diyor ya imza alanınıza eklemek icin tıklayın diye ordan
Rica ederim hayırlı olsun kan sonucun cok güzel cıkmıs maşallah doktor tekrar istedi mi tahlil?Çok teşekkür ederim SAT 2 ocak 4 hafta 2 günlük burada düzgün olmadı tarih ne ka aceniyim 418.03 çıktı bugün
Acile gittim ya demedi pazartesi sağlık ocağından vercem inş yineRica ederim hayırlı olsun kan sonucun cok güzel cıkmıs maşallah doktor tekrar istedi mi tahlil?
şuara benimde yok hiç bişey hissetmiyorum.bişey olmuşsa diye korkuuorum.hafifte bopazımda gıcık var ufak ufak öksürüyorum.inşallah atlatırırm. korkuyorum öksürdükçebazen belirti olmayınca korkuyorum:)
insallah atlatirsin canim ilik sut falan icsen ballu sut yada hem minigide iyi gelir belkişuara benimde yok hiç bişey hissetmiyorum.bişey olmuşsa diye korkuuorum.hafifte bopazımda gıcık var ufak ufak öksürüyorum.inşallah atlatırırm. korkuyorum öksürdükçe
Benim bat 4 gün var 2 gün önce yaptığımda 8di bugün tam 48 saat sonra kan verdim 68 olmuş maşallah . çok şükür .Merhaba sizin beta hcg niz kac su an? Ayni tarihlerimiz. Biliyorum karsilastirilmamali herkesin farkli ama tedirgin oluyorum.
Değerler çok güzel maşallah. Ben de çok erken öğrendim zaman geçmiyor hayırlısıyla keseyi görsek. Etrafımdaki hamilelere betahcg değeriniz kaçtı diyorum anlamıyorlar hepsi regl 1-2 hafta geçince gebe olduğunu anlayıp doktora gidip direkt keseyi görmüşler.Merhaba
Ben de 16 ocakta yumurtladim. 26 ocakta silik cizgiyle idrarda cikti.
27 ocakta betahcg 16,64
29 ocakta betahcg 52,94
31 ocakta betahcg 141,8 cikti.
Haftaya cuma tekrar beta hcg yapilacak simdilik 1 hafta yaptirmama gerek yokmus. Ben de erken yumurtladim normalde 4 subat regl tarihim. Yani adetimden 10 gun once ogrenmis oldum ama hic zaman gecmiyor boyle :)
Keşke biz de o kadar rahat olabilseydikDeğerler çok güzel maşallah. Ben de çok erken öğrendim zaman geçmiyor hayırlısıyla keseyi görsek. Etrafımdaki hamilelere betahcg değeriniz kaçtı diyorum anlamıyorlar hepsi regl 1-2 hafta geçince gebe olduğunu anlayıp doktora gidip direkt keseyi görmüşler.
Canım diğer topikten takip ettiğim kadarıyla değerin baya yüksek. Bide tüp bebekte hafta transfer gününe göre hesaplanıyor. En az 4 haftalık olabilir bence senin?Merhaba benimki tup bebek. 3 haftalik hamileyim. Rabbim kucagimizda gostersin
Hayir canim olamaz. 18nde transfer oldum. 5 gunluk embiriyo. Bugun tam 20 gunlukCanım diğer topikten takip ettiğim kadarıyla değerin baya yüksek. Bide tüp bebekte hafta transfer gününe göre hesaplanıyor. En az 4 haftalık olabilir bence senin?
Ama canım öyle hesap etmiyorlar yine son adet tarihinden hesaplanıyorHayir canim olamaz. 18nde transfer oldum. 5 gunluk embiriyo. Bugun tam 20 gunluk
Kiz sen benden sonra transfer olmafinmi. Nasil o hesap oyle. Bnimkide 30 aralik adet gunum. 18nde transfer oldum nasil 5 haftalik oluyosun anlamadmMerhaba benimki de tüp bebek ben de 3 haftalığımdır T Translokasyon1521 öyleysehiç anlamıyorum ama son adet tarihim 30 Aralık buna göre şuan 4 hafta 6 günlük çıkıyorum yani yarın 5. Hafta gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?