2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ve Aleyküm selam canım Rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin inşAllah en yakın zamanda burada duyurursun aramıza katılırsın Duamda olacaksın canım

Genel olarak belirtilerimiz aynı kızlar ilk gebeliğimde de mide yanması oluyordu ama hiç kusmadım Buda aynı şekilde. bazen hamile olduğumu unutuyorum Kasık ve bel ağrısı olunca aklıma geliyor.
aynen benimde oyle baz3n hic kasik batmam olmuyor unutuyorum bu ara baya kesildi batmalar

merhaba kızlar dün kan verdim .son reglimden 31 gün sonra oluyo. 1994 çıktı. 3gün sonra doktora gidicem. sizce kese görünürmü. kalp daha sonra duyuluyor değilmi

merhaba kızlar dün kan verdim .son reglimden 31 gün sonra oluyo. 1994 çıktı. 3gün sonra doktora gidicem. sizce kese görünürmü. kalp daha sonra duyuluyor değilmi
Canım inşallah görünür en az 1500 de görünüyor dedi doktor bana senin 3 gün sonraya kadar inşallah 6000 olmuş olur

benimde öyle.ben tüp bebekle kaldım hamile.batmaları aldığım ilaçlara yoruyordum
Merhaba ben de tüp bebek tedavisi gördüm ama dün negatif sonuç aldım. İnşallah şubatta. Olur da yine ekim annesi olabilirim değerin yüksek çıkmış. İki embriyo mu transfer edildi

Ben hem Eylül hem Ekim annelerine yazıyorum ama tam sınırdayım çünkü, sat tarihim 26 Aralık. 30 Eylül ve 1 Ekim arası işte.. Bugün ben keseyi görmeyi gittim 5 artı 2 yim. 10.4 mm kese boyutu dedi. 10 gün sonra gel kalp atışı dinleyelim dedi.

Merhaba ben de tüp bebek tedavisi gördüm ama dün negatif sonuç aldım. İnşallah şubatta. Olur da yine ekim annesi olabilirim değerin yüksek çıkmış. İki embriyo mu transfer edildi
evet 3.gün embriyosu 17.gün 1994 çıktı yüksekmi bilmiyorum daha yüksekleri de okudum .anlamadım inşallah seninde tutarda yetişirsin.aşırı zor bir süreç.bu benim 4.transferim ✌

benim de sat 26 Aralık canım 1 ekim doğum tarihigibi görünüyor ama muhtemelen eylülde doğum gerçekleşir inşAllah. ilk gebeliğim11 ekim idi ama eylülde doğum yaptım. Muayene için gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm ama bi kez muayene olmak istiyorum keseyi bebeği birlikte görelim diye haftayı bekliyorum kısmetse gideceğim inşAllah

evet 3.gün embriyosu 17.gün 1994 çıktı yüksekmi bilmiyorum daha yüksekleri de okudum .anlamadım inşallah seninde tutarda yetişirsin.aşırı zor bir süreç.bu benim 4.transferim ✌
Bence gayret iyi bir değer canım. Benimde 11.gün 2096 çıktı. İkiz mi diye düşünüyorum çünkü 2tane 5. Gün embriyosuydu.

Bana da 3. Gün embriyosu 3 tane transfer ettiler. Bir kızım var çok şükür. Bir gün kızım çok ağladı, mecburen kucağıma aldım. Kanamam başladı, üç gün sürdü maalesef. Kısmet değilmiş. Doğal yolla olur yine inşallah

Onu bne de düşündüm ama. Sonra vazgeçtim. Bu sene 2 kimyasal gebeliğim var benim. Kızımda da gebelik şekeri çıkmıştı o tahlilleri de yaptırmak adına gittim. Bir de progestrn hapı verdi kızımda kullanmamış tm. 10 gün kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…