Selamünaleykum kizlar hamile değilim ama herkes gibi sağlıkla hayirlisiyla bende evlat sahibi olmayı istiyorum. Sizden ricam Dua'nizda banada yer verir misiniz ismen .♥ Tez zamanda benim gibi tüm isteyenlere de Rabbim aratmadan sağlıkla hayirlisiyla salih, saliha evlat nasip etsin insaAllah ayrica sizlerde insaAllah sağlıklı hamilelik geçirir kolaylikla sağlıkla yavrularınıza kavusursunuz ♥
Allah razı olsun canim insaAllah bu ay tüm isteyenlere bana mucizemle gelir sağlıkla hayirlisiyla öyle ihtiyacım var ki güzel günlere, güneşli günlere..♥
[/QUOTE Eleysu
aynen benimde oyle baz3n hic kasik batmam olmuyor unutuyorum bu ara baya kesildi batmalarGenel olarak belirtilerimiz aynı kızlar ilk gebeliğimde de mide yanması oluyordu ama hiç kusmadım Buda aynı şekilde. bazen hamile olduğumu unutuyorumKasık ve bel ağrısı olunca aklıma geliyor.
Canım inşallah görünür en az 1500 de görünüyor dedi doktor bana senin 3 gün sonraya kadar inşallah 6000 olmuş olurmerhaba kızlar dün kan verdim .son reglimden 31 gün sonra oluyo. 1994 çıktı. 3gün sonra doktora gidicem. sizce kese görünürmü. kalp daha sonra duyuluyor değilmi
benimde öyle.ben tüp bebekle kaldım hamile.batmaları aldığım ilaçlara yoruyordumaynen benimde oyle baz3n hic kasik batmam olmuyor unutuyorum bu ara baya kesildi batmalar
Bende tebrik ederim saglikli bir sekilde Insallah :)Ayni gun ogrenmisiz, tebrik ederim
Merhaba ben de tüp bebek tedavisi gördüm ama dün negatif sonuç aldım. İnşallah şubatta. Olur da yine ekim annesi olabilirimbenimde öyle.ben tüp bebekle kaldım hamile.batmaları aldığım ilaçlara yoruyordum
Gebe olduğunuzu gösteren nici nasıl yapcamMerhaba kızlar bugün 2. Bebeğime hamile oldugumu öğrendim cok heyecanlıyım. Umarım hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız
Benim takvimimin altındaa diyor ya imza alanınıza eklemek icin tıklayın diye ordanGebe olduğunuzu gösteren nici nasıl yapcam
evet 3.gün embriyosu 17.gün 1994 çıktı yüksekmi bilmiyorum daha yüksekleri de okudum .anlamadımMerhaba ben de tüp bebek tedavisi gördüm ama dün negatif sonuç aldım. İnşallah şubatta. Olur da yine ekim annesi olabilirimdeğerin yüksek çıkmış. İki embriyo mu transfer edildi
Ben hem Eylül hem Ekim annelerine yazıyorum ama tam sınırdayım çünkü, sat tarihim 26 Aralık. 30 Eylül ve 1 Ekim arası işte.. Bugün ben keseyi görmeyi gittim 5 artı 2 yim. 10.4 mm kese boyutu dedi. 10 gün sonra gel kalp atışı dinleyelim dedi.
Bence gayret iyi bir değer canım. Benimde 11.gün 2096 çıktı. İkiz mi diye düşünüyorumevet 3.gün embriyosu 17.gün 1994 çıktı yüksekmi bilmiyorum daha yüksekleri de okudum .anlamadıminşallah seninde tutarda yetişirsin.aşırı zor bir süreç.bu benim 4.transferim ✌
Bana da 3. Gün embriyosu 3 tane transfer ettiler. Bir kızım var çok şükür. Bir gün kızım çok ağladı, mecburen kucağıma aldım. Kanamam başladı, üç gün sürdü maalesef. Kısmet değilmiş. Doğal yolla olur yine inşallahevet 3.gün embriyosu 17.gün 1994 çıktı yüksekmi bilmiyorum daha yüksekleri de okudum .anlamadıminşallah seninde tutarda yetişirsin.aşırı zor bir süreç.bu benim 4.transferim ✌
Onu bne de düşündüm ama. Sonra vazgeçtim. Bu sene 2 kimyasal gebeliğim var benim. Kızımda da gebelik şekeri çıkmıştı o tahlilleri de yaptırmak adına gittim. Bir de progestrn hapı verdi kızımda kullanmamış tm. 10 gün kullan dedibenim de sat 26 Aralık canım 1 ekim doğum tarihigibi görünüyor ama muhtemelen eylülde doğum gerçekleşir inşAllah. ilk gebeliğim11 ekim idi ama eylülde doğum yaptım. Muayene için gitsem mi gitmesem mi diye düşündüm ama bi kez muayene olmak istiyorum keseyi bebeği birlikte görelim diye haftayı bekliyorum kısmetse gideceğim inşAllah
ay hadi inşallahh değerin bayağı yüksekBence gayret iyi bir değer canım. Benimde 11.gün 2096 çıktı. İkiz mi diye düşünüyorumçünkü 2tane 5. Gün embriyosuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?