2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizi muayeneye çağırmıştı bide rota virüsü aşısı var özel aşı onu yaptırmak istiyosan alıp gelmen gerekiyo burda yaparız demişti
Çok teşekkürler yorumunuz için..rota virüsü aşısını duymuştum..ultrason fln yok yani bu ay değil mi ? ilçede yaşıyorum hastanede ultrason olmadığı için il merkezine gideceğim onun için soruyorum..virüs zamanı hastaneye sokmak istemiyorum bebişi

Başka bişey yok bu ay bildiğim kadarıyla biz yaptırmadık

Rota virüsü aşısı var ben pazartesi yaptırdım benim de kızım 3 aylık bir sorun yaşamadık aşıda. Aşıyı yaptırmazsanız ishal tehlikesi var ve evdeki herkese bulaşıyor. Bilginiz olsun ciddi bir virüs yani.

3.ve 5.aylar doktorunuz önerdi ise rota aşısı var. hatt bazı doktorlar menenjit aşısına da 3.ay başlayabiliyor. en güzeli doktorunuzdan fikir almak. ancak rota 3te kesin yapılıyor

3.ve 5.aylar doktorunuz önerdi ise rota aşısı var. hatt bazı doktorlar menenjit aşısına da 3.ay başlayabiliyor. en güzeli doktorunuzdan fikir almak. ancak rota 3te kesin yapılıyor

Kızlar bebişlerimiz neredeyse 4 aylik oluyor ek gudaya daha doğrusu gıdaları tattirmaya ne zaman başlayacaksınız

Ben de 4.5 5 e dogru gecmeyi planlıyorum az az önce havuç suyu düşünüyorum bakalim 6 aya kalirsa yemiyorlar diyor herkes ama sindirimini de etkilesin istemiyorum
yok o 6aya kalıp yememesi diye bir durum yok. eğer anne sütü ile besleniyorsa sadece biraz önce başlanabiliyor. mama ve meme ile gidiliyorsa daha erken başlaanabilir.

Hayirli gunler oglumda immun var demişsiniz de souc ne oldu tedavi vs yaptinizmi acaba benimde kizimda var immun yetmezligi 1 bucuk yasinda ve cok korkuyorum

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Özlem hanımla ilgili soru soracaktım. Mesaj atamadım rica etsem özelden bilgi verebilir misiniz?

Kızlar birşey sorucam aranızda sezeryan arası çok geçmeden hamile kalan var mı ? 17. Gün sonra 4 aylık olucaz ve şüphelerim var henüz 1 gün geçti reglim
Hemen regl oldun mu ya? Ben henuz olmadim 3aylik olduk. Kizimda da 9ay sonra olmustum.

Kızlar bebişlerimiz neredeyse 4 aylik oluyor ek gudaya daha doğrusu gıdaları tattirmaya ne zaman başlayacaksınız
Ben erken vermeyi dusunmuyorum 6.ay girelim acelesi yok suan sut yetiyo ona bol bol icsin

Ben de 4.5 5 e dogru gecmeyi planlıyorum az az önce havuç suyu düşünüyorum bakalim 6 aya kalirsa yemiyorlar diyor herkes ama sindirimini de etkilesin istemiyorum
O sehir efsanesi cnm anne sutunden kiymetli hicbisey yok nasilsa yiycek o yemekleri ben kizimda 6ay doldu oyle basladim ek gidaya simdi 5yasinda hic yemek secmedi hersey yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…