Leblebi ile tarçın dök üzerine canım öyle çok güzel oluyorKızlar ben sütüm olsun diye boza aldırdım içtim ama kusacaktım az kalsın ya.bu Nasıl bi tat. Nasıl içicem ben bunu
Bende içemiyorum bozayı sevenler nasıl içiyor diyorum kendi kendime
Leblebi ile tarçın dök üzerine canım öyle çok güzel oluyor
Beşiğinde salladık uyumadı anakuxagında salladık yok suan ayakta sallıyoruz kac kere kalktı dalamıyo uykuya hala anlamadım ben uyucam simdi normalde 18-22 saat uyumaları lazım ama yok illa saatini bekliyo 2yiOff nasıl bir gün 6 da uyandık 5dk 10 dk uyku var sonra başlıyor ağlamaya kucak istiyor ama ayakta durup gezcez oturuncada ağlıyor ayakta sallamak ne güzelmiş belim koptu kanguru taktım biraz biraz gezdirdim Allahtan eşim erken geldi bi saatte o gezdirdi azcık uyudum ama bu saat oldu hala uyumamaya ısrar ediyor esneyip duruyor ben anlamıyorum nasıl dayanıyor bu kadar saat
Bizimki de hep 2 de uyuyordu geceleri bugün gece banyo yaptırdık şükür ki uyuyorBeşiğinde salladık uyumadı anakuxagında salladık yok suan ayakta sallıyoruz kac kere kalktı dalamıyo uykuya hala anlamadım ben uyucam simdi normalde 18-22 saat uyumaları lazım ama yok illa saatini bekliyo 2yi
Yok canım Daha çıkarmadınızmı?Kızlar bebeğin kimliği çıkartılırken annenin de bulunması gerekiyor mu?
Yok yaa öyle şeymi olurNasıl oluyor o ya ben hep emzirirken sıcak Birşeyler içiyorum hemen nasıl geçsin sütehiç öyle memeyi bırakma gibi bir durum olmadı ağzı yansa memeyi bırakırdı hemen nasıl süt kanallarına geçsin ki
30 gün süresi varmış yarın 28. Günü biz biraz son dakikacıyız yarın eşim ile kp gidip çıkaracak inşallahYok canım Daha çıkarmadınızmı?
siz gitmeyinEe sizde gelin
Aynen katiliyorum sana..dünya da bir boza kalsa içecek olarak yine içmem heralde hiç sevmedimKızlar ben sütüm olsun diye boza aldırdım içtim ama kusacaktım az kalsın ya.bu Nasıl bi tat. Nasıl içicem ben bunu
Ee burun tıkandıkca tekrarlamadı mıÇok geçmiş olsun canım üfürüm ve delikten korkma birçok bebekte olup kendiliğinden geçen bir durum pipisini de dert etme çok şükür çözümü var Allah dermansız dert vermesin.
Ay kıyamam çok geçmiş olsun çok şükür birşeyi yokmuş..
Kızlar bizimde bir bebeğin sağ gözü çapaklanıyordu burun tıkanıklığından kaynaklanıyor ben serum fizyolojik su döküp aspiratör ile çektim her gün geçti çok şükür..
Ben bu tip durumlarda direk emziriyorum. Memede geri dalıyorGünaydın herkese.
Benim bebe her zamanki gibi alarm gibi 5.30 uyandı.
acaba geri uyuyacak mıydı? Yoksa melodia için gün çoktan başladı mı?
Şu an memedeBen bu tip durumlarda direk emziriyorum. Memede geri dalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?