2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Off nasıl bir gün 6 da uyandık 5dk 10 dk uyku var sonra başlıyor ağlamaya kucak istiyor ama ayakta durup gezcez oturuncada ağlıyor ayakta sallamak ne güzelmiş belim koptu kanguru taktım biraz biraz gezdirdim Allahtan eşim erken geldi bi saatte o gezdirdi azcık uyudum ama bu saat oldu hala uyumamaya ısrar ediyor esneyip duruyor ben anlamıyorum nasıl dayanıyor bu kadar saat

Beşiğinde salladık uyumadı anakuxagında salladık yok suan ayakta sallıyoruz kac kere kalktı dalamıyo uykuya hala anlamadım ben uyucam simdi normalde 18-22 saat uyumaları lazım ama yok illa saatini bekliyo 2yi

Beşiğinde salladık uyumadı anakuxagında salladık yok suan ayakta sallıyoruz kac kere kalktı dalamıyo uykuya hala anlamadım ben uyucam simdi normalde 18-22 saat uyumaları lazım ama yok illa saatini bekliyo 2yi
Bizimki de hep 2 de uyuyordu geceleri bugün gece banyo yaptırdık şükür ki uyuyor

Bi girmedim bir sürü sayfa olmuş hepsini okuyamadım _seastar_ geçmiş olsun üfürüm bizde de var geçer önemli değil ara ara takip ederiz dedi çocuk kalp doktorumuz. Biraz üst üste gelmiş ama hepsi çok şükür çözümü olan şeyler geçecek inşallah hepsi

Gece mesaisinde olanlar nasıl geçiyor bu gece? Benim kız şuan beşiğinde uyuyo gibi yapıyo 2 buçuk 5 buçuk arası hergece uyanığız malesef keşke şuan gerçekten uyuyo olsa diye dua ediyorum

Ee burun tıkandıkca tekrarlamadı mı

Bizimki tüm gün çok güzel uyudu. Gece canımıza okuyacak diye çok korkmuştum ama şükür korktuğum gibi olmadı
Altını değiştirirken bütün her yer battı. Bir de büyük tuvalet şimdi emdi iyice dalsın bırakcam yatağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…