- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 34
Nasıl oluyor o ya ben hep emzirirken sıcak Birşeyler içiyorum hemen nasıl geçsin süteSıcak içme tavsiye etmem bebgi emziriyorsan süte geçebilir bebişin agzı yanmasın![]()
![Face with monocle :face_with_monocle: 🧐](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f9d0.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl oluyor o ya ben hep emzirirken sıcak Birşeyler içiyorum hemen nasıl geçsin süteSıcak içme tavsiye etmem bebgi emziriyorsan süte geçebilir bebişin agzı yanmasın![]()
Maşallah canım paşalaraÇoğunuz hamile döneminden eklisiniz zaten ekli olmayanlar isterse eklerim![]()
Teşekkür ederim canımMaşallah canım paşalaraçok tatlılar
Benim bildiğim kadarıyla sıcak bişey yiyip içtiğinde sütün de o ısıda geliyorNasıl oluyor o ya ben hep emzirirken sıcak Birşeyler içiyorum hemen nasıl geçsin sütehiç öyle memeyi bırakma gibi bir durum olmadı ağzı yansa memeyi bırakırdı hemen nasıl süt kanallarına geçsin ki
Banlanmayalım sonra canım? Nasıl olacak?Msj olarak numaralarınızı yazarmısınız kızlar
Msj at cnm bana banlanmıyoruzBanlanmayalım sonra canım? Nasıl olacak?
Ee sizde gelinHakkaten yaa kendi kendimize konuşçaz durcaz![]()
Oy bu paşalar çok tatlı ben de yeni gördüm hele abiye bayıldım çok yaKışıklı maşallahÇoğunuz hamile döneminden eklisiniz zaten ekli olmayanlar isterse eklerim![]()
Ay kaçırmışım canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda tamamen düzelir herşey. hiç üzülme kendini toparlamaya bak, uykusuz kalacağın günler de gelecek elbetKızlar selam özledim sizi girip okuyorum bazen ama yazamıyorum bi türlü. Ben hala sağlığıma kavuşamadımdoğum sonrası geçirdiğim sara krizinden sonra hala bacağımın üstüne basamıyorum. Çok kısa günlük şeyleri yapıp hemen bacağımı uzatmaya bakıyorum. Günlük şey dediğimde wc ye gitme, mutfağa yemeğe gitme falan. Annemler burda onlar bakıyolar bize hala. Çok üzülüyorum toparlanamadığım için ama kolay sakin uykucu bi bebişim var Allah ordan kolaylaştırdı işimizi yoksa annem hepimize yetişemezdi.Bebeğin kırkı çıktığı için apartmana bişey yapıp dağıtmayı düşündük siz yaptınız mı bişeyler takip edemedim. En pratik aşure geldi hazır kapaklı kaplarda ama daha iyi bir fikriniz varsa paylaşın benimle please
![]()
Su ekleyip tekrar mı kaynatıyosun anlamadım. Yok ben sıcak da içilir acaba dedim sıcak seviyorum da benBen süzdülten sonra tekrar kaynatıyorum bir kaç seferde bitti..
Kızlar bebeği yatağına koyar koymaz ağlayanlar 5. Hafta olan atak haftasında olanlar geçti mi atakları kızımın dün başladı sanırım sizin daha önce anlattıklarınız kaç gün sürüyor dardayım eyy aneyyy aneyyy![]()
Yok canım süzdükten sonra soğusada kaynatıp içiyorum sıcak sevdiğim için.Su ekleyip tekrar mı kaynatıyosun anlamadım. Yok ben sıcak da içilir acaba dedim sıcak seviyorum da ben
Teşekkür ederim canım herkes abiyi beğendi abimiz candırOy bu paşalar çok tatlı ben de yeni gördüm hele abiye bayıldım çok yaKışıklı maşallah![]()
Kızlar selam özledim sizi girip okuyorum bazen ama yazamıyorum bi türlü. Ben hala sağlığıma kavuşamadımdoğum sonrası geçirdiğim sara krizinden sonra hala bacağımın üstüne basamıyorum. Çok kısa günlük şeyleri yapıp hemen bacağımı uzatmaya bakıyorum. Günlük şey dediğimde wc ye gitme, mutfağa yemeğe gitme falan. Annemler burda onlar bakıyolar bize hala. Çok üzülüyorum toparlanamadığım için ama kolay sakin uykucu bi bebişim var Allah ordan kolaylaştırdı işimizi yoksa annem hepimize yetişemezdi.Bebeğin kırkı çıktığı için apartmana bişey yapıp dağıtmayı düşündük siz yaptınız mı bişeyler takip edemedim. En pratik aşure geldi hazır kapaklı kaplarda ama daha iyi bir fikriniz varsa paylaşın benimle please
![]()
Bende içemiyorum bozayı sevenler nasıl içiyor diyorum kendi kendimeKızlar ben sütüm olsun diye boza aldırdım içtim ama kusacaktım az kalsın ya.bu Nasıl bi tat. Nasıl içicem ben bunu![]()
Bunu duydum da inanmadım öyle bişey var mı cidden. Hiç mantıklı gelmedi bana ağzı nasıl yanacak. Sıcak şeyler bizim ağzımızda soğuyor zatenSıcak içme tavsiye etmem bebgi emziriyorsan süte geçebilir bebişin agzı yanmasın![]()
Heh tamam canım ben de aynen sıcak seviyorumYok canım süzdükten sonra soğusada kaynatıp içiyorum sıcak sevdiğim için.
Benim 2 hafta iznim kaldı şimdiden moralim yerlerde nasıl işe gidicem bide benim işim çok yoğunKızlar selam,
Doğum sonrası iznini uzatmak için rapor alan varsa Bilgi verebilir misiniz? Ben işe başlayabilecek durumda hissetmiyorum kendimi![]()