- 26 Ocak 2020
- 753
- 758
- 23
Geç tutunmuş da olabilir geç döllenmiş de olabilir. Gönlünü ferah tut 2 gün sonra bi daha kan tekrarla o zaman yükselir inşaallahMerhaba arkadaşlar, bi konu hakkında bilgi almak istiyorum sizden.. Tedirginim aslında doğrusunu söylemek gerekirse.. Son adet tarihim 30 Aralık ovulasyon testiyle yumurtamın 18 ve 19 unda çatladığını gmrdük, hala adet olmayınca dün gece acilen test yaptık 43 çıktı..Allah, nasip ederse ilk bebeğim olacak fakat burada okuduğum kadarıyla benim bhcg değerim düşük gibime geldi.. Daha öncede hamile olmadığım için açıkçası kimyasal mı boş mu diye endişe duydum çarşamba günü içinde randevu aldım..tecrübeki arkadaşlardan yardım istiyorum yumurtam geç çatladığı için acaba geç döllenme olmuş olabilir mi?
benim de ilk gebelik çok tecrübem yok ama bhcg değeri kimse ile kıyaslanmaması gereken bi değer onu biliyorum başkasının yüksek benim az diye düşünme o yüzden canım önemli olan senin değerinin 48 saatteki artışın yarın akşam bi daha kan ver aynı yerde artışı gözlemle inşallah güzel haberlerini alırız içini ferah tut :)Merhaba arkadaşlar, bi konu hakkında bilgi almak istiyorum sizden.. Tedirginim aslında doğrusunu söylemek gerekirse.. Son adet tarihim 30 Aralık ovulasyon testiyle yumurtamın 18 ve 19 unda çatladığını gmrdük, hala adet olmayınca dün gece acilen test yaptık 43 çıktı..Allah, nasip ederse ilk bebeğim olacak fakat burada okuduğum kadarıyla benim bhcg değerim düşük gibime geldi.. Daha öncede hamile olmadığım için açıkçası kimyasal mı boş mu diye endişe duydum çarşamba günü içinde randevu aldım..tecrübeki arkadaşlardan yardım istiyorum yumurtam geç çatladığı için acaba geç döllenme olmuş olabilir mi?
Geç tutunmuş da olabilir geç döllenmiş de olabilir. Gönlünü ferah tut 2 gün sonra bi daha kan tekrarla o zaman yükselir inşaallah
benim de ilk gebelik çok tecrübem yok ama bhcg değeri kimse ile kıyaslanmaması gereken bi değer onu biliyorum başkasının yüksek benim az diye düşünme o yüzden canım önemli olan senin değerinin 48 saatteki artışın yarın akşam bi daha kan ver aynı yerde artışı gözlemle inşallah güzel haberlerini alırız içini ferah tut :)
Sağlık ocağına gittim kayıt olmaya oda ultrason da bakcakmış 6. Haftayı doldur bence dedi kafam karıştı bir sürü tahlil aldıaynen canim haberleselim
Bulantı yok karın kasık ağrısı varHerkes iyi mi ? Belirtiler başladı mı ?
Bende bulantı olmasın diye dua ediyorum.Bulantı yok karın kasık ağrısı var
Çarşamba bakacak galiba ebeBende bulantı olmasın diye dua ediyorum.
Keseyi göründü mü?
Bende cumartesi gideceğimÇarşamba bakacak galiba ebe
Günaydıın hayırlı olsunGünaydın herkese
Günaydıın sizle daha önce konuştuk sankiGünaydıın hayırlı olsun☺
bende cumartesi gidecegim canim insallah kese gorunurBende cumartesi gideceğim
Henüz gitmedim ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve paketim bitmek üzere, pahalı bir iğne mecbur gidip doktora yazdırıcam cuma sanırımGünaydıın sizle daha önce konuştuk sanki
Keseyi görebiliiniz mi
canim aslinda benimde bekleyesim var ama esim dedi ki belki vitamine falan baslatir cumartesiye gun aldik artik 5 arti 2 oluyor o gunSağlık ocağına gittim kayıt olmaya oda ultrason da bakcakmış 6. Haftayı doldur bence dedi kafam karıştı bir sürü tahlil aldı
bu bulanti olayi ne zaman başlıyor acabaBende bulantı olmasın diye dua ediyorum.
Keseyi göründü mü?
Görünür görüür hiç merak etmebende cumartesi gidecegim canim insallah kese gorunur
Sanırım 6. haftadan itibarenbu bulanti olayi ne zaman başlıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?