- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Hayırlısı olur inşallahBen cuma idrarda evde öğrendim dünde kanda
Evet bende çok oluyorKIZlar iyi akşamlar sizlerdede kasıklarda ağrı yada basınç oluyormu
Evet bizlerde geldikYeni arkadaşlar gelmiş özellikle tüp bebek olanlara ayrı sevindimAllah hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin. Nacizane tavsiyem kese ve kalp atışı icin 6. Haftayı en azından doldurup gitmeniz. Ben 17 şubatta gitmeyi düşünüyorum(7+1de) oğlumda da ilk 7+1de ultrasona girmiştim.
Ultrasonun hicbir zararı yok ses dalgasıyla calısıyormus ama tabii vajinal bakıyorlar bu haftalar bunun da zararı yok demişti doktorum ben oğlumda cok evhamlı cok korumacıydım. Sadece gidince kalp atışı göremedim bebeği göremedim olabilir burada okuyoruz anne cok üzülüyor oysa biraz gec gitse hicbir sıkıntısı olmayacak. Sat ne zamandı?BEN 5+3 de keseyi gördüm karından bebek in me zaman gitsem daha iyi olur acaba bi dr begenmedim yeni bi dr buldum oda 4 Şubat gel dedi tabi ben Başka dr gittigimi söylemedim ilk gittgim devletti ve bana bi kese fotosu bile vermedi soru soruyorum öyle cevap veriyor verirse o yüzden özele gitmek istiyorum 4 ünde gitsem zarar olurmu ultorasonun
Sağlıkla kucgınıza alın inşallahHayırlısı olur inşallah ❤
Evet bende çok oluyor
Evet bizlerde geldikvalla benim doktorum 14 şubatta çağırdı şuan son adet tarihine göre 4+6 haftaya 6 olsa sonra 7 de gitmiş olcam sanırım sizin dediğinize denk geliyor
19 Aralık kese karından baktı dr göründü 5+3 tü Cuma günü canımUltrasonun hicbir zararı yok ses dalgasıyla calısıyormus ama tabii vajinal bakıyorlar bu haftalar bunun da zararı yok demişti doktorum ben oğlumda cok evhamlı cok korumacıydım. Sadece gidince kalp atışı göremedim bebeği göremedim olabilir burada okuyoruz anne cok üzülüyor oysa biraz gec gitse hicbir sıkıntısı olmayacak. Sat ne zamandı?
Benim de 29 aralık sat. Aramızda 10 gün var. Ben olsam kanamam dayanılmaz kasık ağrım olmadıgı sürece beklerdim. 17 subatta gidiceksem ben, sen de 7 şubatta git derim19 Aralık kese karından baktı dr göründü 5+3 tü Cuma günü canım
Evet ama bana ztn daha mantikli geliyor...Canım internette banu ciftci var videolaırını izlerken(oğlum icin izliyordum o zaman) vidrolar yabancı sitelerden alınma ve hep -2 hafta gösteriyordu acıklamasını şöyle yapıyordu, yabanı kaynaklar sat değil döllenme gününü baz alıyorlarmış.
Amin inşallah ah ne kadar güzel rabbim öyle güzel ki ummadığın anda tekrar mutlu ediyor işteSağlıkla kucgınıza alın inşallahBen oğlumu tüp bebekle kucagıma aldım o 9 aylıkken kendiliğimden hamile kalmışım benim de ilk randevum 7+1e verilmişti sabırla beklemiştim
Aynen sonucta inşallah ekim annesi olacaksın bizimleEvet ama bana ztn daha mantikli geliyor...
Bana dediki hemsire. Normal sartlarda hamile kalsan biz tam ne zaman hangi gun olustu embriyo bilemiyoruz. Bunda imkanimiz var gunu gunune sayabilioruz dedi. 5 haftalik olsa hamilelik donemin 41 haftalik olmus oluyor dedi bide. 39 haftalik bir donemde 3 haftalik hamilesin dedi
Insallah canim ya rabbim kucagimizda gostersin.Aynen sonucta inşallah ekim annesi olacaksın bizimle
Beklemek zor ama her gün onun orada oldugunu hissederek onunla konus öyle zaman daha güzel geciyor. Bana ise cok hızlı geciyor zaten oğlumdan fırsat bulamıyorum gün saymayaAmin inşallah ah ne kadar güzel rabbim öyle güzel ki ummadığın anda tekrar mutlu ediyor işte ❤ Evet bende nasıl sabredeceğim düşünüyorumbelki görmemiş gibi gelir başkalarına ama napim görmedim yalan değil
14 subata tek kese iconmi yoksa kalpte mi cnmHayırlısı olur inşallah ❤
Evet bende çok oluyor
Evet bizlerde geldikvalla benim doktorum 14 şubatta çağırdı şuan son adet tarihine göre 4+6 haftaya 6 olsa sonra 7 de gitmiş olcam sanırım sizin dediğinize denk geliyor
BAkalom ben dr degişikliği yspıcam ona sorarım ne zaman gel derse giderim 4 şubata verdi ama nedimem bakalomBenim de 29 aralık sat. Aramızda 10 gün var. Ben olsam kanamam dayanılmaz kasık ağrım olmadıgı sürece beklerdim. 17 subatta gidiceksem ben, sen de 7 şubatta git derim
Aslında keseyi görürüz dedi cuma günü gittiğimde 14 şubatta dedi bugünde sonuç içi görüştü eşim kalp atımında görüşürüz artık demiş hangisi bende anlamadım14 subata tek kese iconmi yoksa kalpte mi cnm
İkisini de muhtemelen cünkü gec tarih vermisAslında keseyi görürüz dedi cuma günü gittiğimde 14 şubatta dedi bugünde sonuç içi görüştü eşim kalp atımında görüşürüz artık demiş hangisi bende anlamadım
Öyle mi ay bende nasıl bekleyeceğim diyordum zaten 12 gün var bu 12 günler hiç bitmiyorİkisini de muhtemelen cünkü gec tarih vermis
AYnen günler geçmiyor yaÖyle mi ay bende nasıl bekleyeceğim diyordum zaten 12 gün var bu 12 günler hiç bitmiyor
Benim hafif kasık ve bel ağrılarım var ama normal mi acabaAYnen günler geçmiyor ya
Bende ayniyim. Ben sinirlendim . Ondan sonra oldu iyice tedirgin oldum.Benim hafif kasık ve bel ağrılarım var ama normal mi acabasizler de nasıl durum
Yok sinirlenme canım benimBende ayniyim. Ben sinirlendim . Ondan sonra oldu iyice tedirgin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?