2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben cuma idrarda evde öğrendim dünde kanda
Hayırlısı olur inşallah
KIZlar iyi akşamlar sizlerdede kasıklarda ağrı yada basınç oluyormu
Evet bende çok oluyor
Evet bizlerde geldik valla benim doktorum 14 şubatta çağırdı şuan son adet tarihine göre 4+6 haftaya 6 olsa sonra 7 de gitmiş olcam sanırım sizin dediğinize denk geliyor

Ultrasonun hicbir zararı yok ses dalgasıyla calısıyormus ama tabii vajinal bakıyorlar bu haftalar bunun da zararı yok demişti doktorum ben oğlumda cok evhamlı cok korumacıydım. Sadece gidince kalp atışı göremedim bebeği göremedim olabilir burada okuyoruz anne cok üzülüyor oysa biraz gec gitse hicbir sıkıntısı olmayacak. Sat ne zamandı?

Sağlıkla kucgınıza alın inşallah Ben oğlumu tüp bebekle kucagıma aldım o 9 aylıkken kendiliğimden hamile kalmışım benim de ilk randevum 7+1e verilmişti sabırla beklemiştim

19 Aralık kese karından baktı dr göründü 5+3 tü Cuma günü canım

19 Aralık kese karından baktı dr göründü 5+3 tü Cuma günü canım
Benim de 29 aralık sat. Aramızda 10 gün var. Ben olsam kanamam dayanılmaz kasık ağrım olmadıgı sürece beklerdim. 17 subatta gidiceksem ben, sen de 7 şubatta git derim

Evet ama bana ztn daha mantikli geliyor...
Bana dediki hemsire. Normal sartlarda hamile kalsan biz tam ne zaman hangi gun olustu embriyo bilemiyoruz. Bunda imkanimiz var gunu gunune sayabilioruz dedi. 5 haftalik olsa hamilelik donemin 41 haftalik olmus oluyor dedi bide. 39 haftalik bir donemde 3 haftalik hamilesin dedi

Sağlıkla kucgınıza alın inşallah Ben oğlumu tüp bebekle kucagıma aldım o 9 aylıkken kendiliğimden hamile kalmışım benim de ilk randevum 7+1e verilmişti sabırla beklemiştim
Amin inşallah ah ne kadar güzel rabbim öyle güzel ki ummadığın anda tekrar mutlu ediyor işte Evet bende nasıl sabredeceğim düşünüyorum belki görmemiş gibi gelir başkalarına ama napim görmedim yalan değil

Aynen sonucta inşallah ekim annesi olacaksın bizimle

Beklemek zor ama her gün onun orada oldugunu hissederek onunla konus öyle zaman daha güzel geciyor. Bana ise cok hızlı geciyor zaten oğlumdan fırsat bulamıyorum gün saymaya

14 subata tek kese iconmi yoksa kalpte mi cnm

Benim de 29 aralık sat. Aramızda 10 gün var. Ben olsam kanamam dayanılmaz kasık ağrım olmadıgı sürece beklerdim. 17 subatta gidiceksem ben, sen de 7 şubatta git derim
BAkalom ben dr degişikliği yspıcam ona sorarım ne zaman gel derse giderim 4 şubata verdi ama nedimem bakalom

Bende ayniyim. Ben sinirlendim . Ondan sonra oldu iyice tedirgin oldum.
Yok sinirlenme canım benim ama benim transfer olduğum günden beri var o zamanlar biraz daha yoğundu şimdi azaldı böyle şiş gibi karnım ya da ben psikolojik olarak öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…