Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi merak ettim kaçıncı haftaya geldiniz durumunuz nasıl inşallah bir sıkıntı yokturAnladm cnm benım agrım oluyo bu agrı benı korkutuyor adet tarzındakı sancı hafıf hafıf belde kasıkta ara ara
Ben bebeklerımı kaybettım cnm erken dogum olduSizi merak ettim kaçıncı haftaya geldiniz durumunuz nasıl inşallah bir sıkıntı yoktur
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah bir daha yaşamazsınız Allah daha hayırlısını versin inşallahBen bebeklerımı kaybettım cnm erken dogum oldu
Ne zaman oldu nasıl olduBen bebeklerımı kaybettım cnm erken dogum oldu
Başınız sağolsun çok üzüldüm.serklaja rağmen neden böyle olmuş doktor bişey söyledimi? Size sağlık diliyorum Rabbim bir daha yaşatmasınBen bebeklerımı kaybettım cnm erken dogum oldu
Acılmam olmustu kontrole gttgımde soyledıler hastaneye yatısım yapıldı endol baslandı sonra suyum sızmaya basladı ben farkettım soyledım kanda o gun crp 79ckto ve enfeksıyondan dolayı gebelıgı sonlandormamız lazım dedılerBaşınız sağolsun çok üzüldüm.serklaja rağmen neden böyle olmuş doktor bişey söyledimi? Size sağlık diliyorum ❤ Rabbim bir daha yaşatmasın
Daha 12gun oldu cok yenıNe zaman oldu nasıl oldu
Allah sabır versin yardımcınız olsunDaha 12gun oldu cok yenı
Amın ıns cümlemizin cnm duanızı eksık etmeyın bşr daha evlat acısı yasatmasın RabbimAllah sabır versin yardımcınız olsun
Halen gebeyseniz bana bi defa ayetel kursi okur musunuzAnne adayları herkese merhaba;
Şuan ikiz bebek bekleyen tüm hamile arkadaşlarımızı bilgi paylaşımı için buraya bekliyorum..
Tekil gebelikle aynı değiliz ve sorularımıza cevap bulamıyoruz bazen
Benim de 2020 gorunuyor tabi erken dogum falan olmazsa malum erken dogum riski hep var biz de saglikla gelsin bebislerimiz ikiz gebelik gercekten zor
Gebeysen bana ayetel kursi okurmusun bi defaKızlar ben bulantılardan 4-5 kilo verdim 12 dolmak üzere hiç güzel beslenemiyorum inşallah biraz midem toplar da protein vitamin alabilirim diye umuyorum
Uzun süredir sayfalara bakıyorum. Rahim ağzı yetmezliği topiğine de baktım bulamadım seni. Sesin çıkmayınca merak ettim. Çok üzüldümBen bebeklerımı kaybettım cnm erken dogum oldu
Kaybettım bebeklerımı canım ben 24nisanda doğum yaptım acılma oldu dıkıs tutuyordu hastaneye yattım braz kaldım enfeksıyon cıktı suyum sızmaya basladı gebelıgı sonlandırmamız lazım dedılerUzun süredir sayfalara bakıyorum. Rahim ağzı yetmezliği topiğine de baktım bulamadım seni. Sesin çıkmayınca merak ettim. Çok üzüldüm
Benim kuzular 5 aylik oldu bile ama yine de okurum annelerinde kabul olur belki ne için ?Gebeyseniz hala bana bi defa ayetel kursj okurmusun canim
Benim kuzular 5 aylik oldu bile ama yine de okurum annelerinde kabul olur belki ne için ?