2020 DE İKİZ BEBEK SAHİBİ OLACAK ANNELER

Selam kızlar bende ikizleri bekliyorum
Şuan kendimi ne yapacağımı bilemediğim bir boşlukta hissediyorum.Hazırlık yapmak için çok erken biliyorum.Ama sanki geç kalacakmışım gibi geliyor.Ufak tefek birşeyler almaya başladınız mı neler yapıyorsunuz?
ikizler için hiçbir uygulama bulamadım app storeda.sizin bildiğinizvar mı ?
Kitap önerileriniz varmı ?
 
selam bende nugun ogrendım ikiz olduklarını 6+2 deyız henuz . bırının kalbını dınledık. dıgerı henuz olusmamıs. cok heyecanlandım, cok sevındım ayrıca cokda endıselıyım. allah hepımıze yardım etsın.
 
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahbisey sorucam canım ikiz olduğuna dair ekstra bi belirtin var mıydı acaba ben de 6+4 haftalık hamileyim daha hastaneye gitmedim cok merak ediyorum ve ikiz olmasını çok istiyorum acaba yaşadığın bisey varsa paylaşır mısın
 
Benim tüp bebek ve çift embriyo transfwri yapıldı. Test hünüm geldiğind hcg herkeste 200-500 arasında değişirken benimki 2014 çıktı.o zaman şüphe ettim. Birde 6.hafta mide bulantılarım basladı. Önceki gebeliklerimdenulantım hiç olmamıştı.
 
Merhaba mart ayı transfer grubundan biliyorum canım seni,çok sevindim hayırlı olsun. Benim transferim 4 martta olmuştu,son adete göre mi hesap yapılıyor yoksa embriyo transfer tarihine göre mi? Bende adete göre 6+4 oldum, haftaya gideceğim kalp atışlarını duymaya. 5.haftada iki kese gördük. Peki 2.bebeği gördümü doktor ?İnşallah sağlıkla ikisinide kucağına alırsın.Çok heyecanlı ve kaygılıyım bende.birtane oğlum var ,şimdi 3 çocuklu anne olma fikrine hala alışamadım şoktayım seninde bir çocuğun vardı galiba değilmi
 
Ben kalp dinlemeye bu hafta gideceğimm..Henüz duymadım heyecanla bekliyorum
 
Merhabalar benimde 2 embriyo transfer yapıldı.Ama benim ilk şüphelendiğim diğer denemelerimde ilk kanı verdiğimdeki aldığım sonuçla öncekilerde baya fark vardı drum zaten kan sonucuna göre ikiz olabilir dedi.Diğer gebeliklermde bulantı yaşamamıştım bunda fazlasıyla yaşadım.İkiz gebeliklerde normale göre daha yoğun olurmuş..
 
Merhabalar yazınızı görünce duyarsız kalmak istemedim.Son adet gününüze göre hesapladığınızda hafta olarak doğru oluyor gün sapmalarınyaşanıyor.Transfer olduğunuz gün siz 15 günlük gebe sayılıyorsunuz transferin ertesi günü 16 diye devam ediyor.Arama motoruna tüp bebek gebelik hesaplama yazarsanız çıkıyor.
 
Teşekkür ederim cevabınız için, transfer tarihiyle son adet gününe göre hesaplamada arada 3 gün oynuyor ,doktorlar hangisini baz alıyor diye sormak istemiştim 3 gün çok önemli değil gerçide öyle merak işte
 
Bizim için en doğru tarih transfer tarihidir daha net bir bilgidir.Adete göre hesaplamalarda yanlışlıklar olur normal gebelikte döllenme süreleri herşeyi baz alınırsa ki , bize döllenmiş bir embriyo transfer ediliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…