Kızlar transferin 7. Günü 188
9. Günü 553
İkiz olma ihtimali varmidir sizce
Benim bir kere bakıldı kandan 14.gün 1600 dü,ikiz gebelik. Sizin değerlere bakınca epey yüksek çıkmış ikiz olasılığı yüksek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar transferin 7. Günü 188
9. Günü 553
Evet mantıken dediğiniz çok doğru,döllenme günü belli sonuçta.Bizim için en doğru tarih transfer tarihidir daha net bir bilgidir.Adete göre hesaplamalarda yanlışlıklar olur normal gebelikte döllenme süreleri herşeyi baz alınırsa ki , bize döllenmiş bir embriyo transfer ediliyor.
Öyle mi hayırlısı olsun insallahBenim bir kere bakıldı kandan 14.gün 1600 dü,ikiz gebelik. Sizin değerlere bakınca epey yüksek çıkmış ikiz olasılığı yüksek
süper sizinde mi tüp bebek?saglıkla dogsunlar ınsallahBenim bir kere bakıldı kandan 14.gün 1600 dü,ikiz gebelik. Sizin değerlere bakınca epey yüksek çıkmış ikiz olasılığı yüksek
Amin inşallah. Evet tüp bebek,transfer günlerimiz çok yakın.57.sayfada sana msj yazmıştım gözünden kaçtı büyük ihtimalsüper sizinde mi tüp bebek?saglıkla dogsunlar ınsallah
aaah canım evet görmemişim bunu. gerçi dün yasadıgım soktan kafam pek yerınde degıldı.. doktor degılde sekreterı hesapladı son adete gore hesapladı. doktor haftası ıle alakalı bırsey soylemedı. iki kesede bebek vardı. bırınde kalp dınledık zaten otekındede yuzuk gıbı gorunuyorduu. sanırım yolksac dedıklerı. benım hıc cocugum yok. 6 tane dusugum var. nasıpse ılk olacaklar. o yüzden ayrı sevınclıyım. oglun kac yasında belkı sana destek bıle olur .yükümüz agır olacak ama deger her türlü.Merhaba mart ayı transfer grubundan biliyorum canım seni,çok sevindim hayırlı olsun. Benim transferim 4 martta olmuştu,son adete göre mi hesap yapılıyor yoksa embriyo transfer tarihine göre mi? Bende adete göre 6+4 oldum, haftaya gideceğim kalp atışlarını duymaya. 5.haftada iki kese gördük. Peki 2.bebeği gördümü doktor ?İnşallah sağlıkla ikisinide kucağına alırsın.Çok heyecanlı ve kaygılıyım bende.birtane oğlum var ,şimdi 3 çocuklu anne olma fikrine hala alışamadım şoktayım seninde bir çocuğun vardı galiba değilmi
bende 9 mart transfer ama sn adet e gore 6+3 üm bugunAmin inşallah. Evet tüp bebek,transfer günlerimiz çok yakın.57.sayfada sana msj yazmıştım gözünden kaçtı büyük ihtimal
canımmm şimdi okudum gözlerim doldu. tez zamanda bebıslerıne kavusursun nsallah. hepınız saglıklısınız sukur. butun kilolarını vermıssın sımdıden :) bebeıslerın küvözdeyken seninde ameliyat yaraların ıyılesır. eve geldıklerınde gucunu toplamıs olursun canım35+4 ayrı yumurta ikizlerimi kontrol için gittiğimde acil sezaryena alındım.Acilmam varmış.. epidural sezaryanla kız ve oğlumu doğurdum.. kızımın ciğerlerinde su varmış bosaltmişlar .. hamileligimimin 4ayinda beri ammiyotik sıvım üst sınırdaydi.sanirim ondan oldu..2.5kg doğdular.. 10gundur kuvezdeler solunum cihazından çıktılar.. durumları iyiye gidiyor inşallah en kısa zamanda evimize gelirler.. doğumdan beri sadece 4kez 15dk gorebildim..Şu virüs nedeniyle yasak.. sadece bir kez emzirebildim.Çok özlüyorum dua edin kızlar.Toplamda 20kg aldım..Dogum anında 6kg gitti.10 gün icindeyse toplam 14kg gitti..2saatte bir pompa ile süt sağiyorum hastaneye bebişler e götürüyoruz.. soracağınız bir şey olursa sorun bebişlerime dua edin tez zamanda kuvezden çıkıp eve gelsinler
Ooo canım sen baya düşük yapmışsın,çok zor.Rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim oğlum 5 yaşında,yardımı olacaktır başka kimsem yok zaten yurt dışındayız kimsemiz yok buralarda.Allah hepimize güç kuvvet versin.haberleşelim buradan birbirimize güç verelim hepimizaaah canım evet görmemişim bunu. gerçi dün yasadıgım soktan kafam pek yerınde degıldı.. doktor degılde sekreterı hesapladı son adete gore hesapladı. doktor haftası ıle alakalı bırsey soylemedı. iki kesede bebek vardı. bırınde kalp dınledık zaten otekındede yuzuk gıbı gorunuyorduu. sanırım yolksac dedıklerı. benım hıc cocugum yok. 6 tane dusugum var. nasıpse ılk olacaklar. o yüzden ayrı sevınclıyım. oglun kac yasında belkı sana destek bıle olur .yükümüz agır olacak ama deger her türlü.
Oou canım yalnız olmana üzüldüm ama eşindestek olur oglunda eminim ufak tefek yardım eder dediğin gibi allah güç kuvvet versin hepimizeOoo canım sen baya düşük yapmışsın,çok zor.Rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benim oğlum 5 yaşında,yardımı olacaktır başka kimsem yok zaten yurt dışındayız kimsemiz yok buralarda.Allah hepimize güç kuvvet versin.haberleşelim buradan birbirimize güç verelim hepimiz
Benim transfer sonrası 10.gün 373 12.gün 1107 çıkmıştı ikizlere hamileyim şuanKızlar transferin 7. Günü 188
9. Günü 553
Sİzinki 4 kat artmışBenim transfer sonrası 10.gün 373 12.gün 1107 çıkmıştı ikizlere hamileyim şuan
Merhaba haftalarimiz çok yakın ben de 21 in içindeyim sizin bulantılarıniz hala devam ediyor mu hareket durumları nasıl benimkiler sanki savaşıyorlarYe canım ye Bebıslere sıfa olsun ıns ıns bır dha erken dogum yasamam rabbm ksmeye yasatmasın evlat acısı bulantında gecer ıns biran once
Bulantım gectı cnm sabahları oluyor sadece ama daha tekme hıssedemıyorm fazla cok mınık dokunuslar bazen benım bır erken dogumla kaybım var suan o kdar korkuyorumkı ıkızlarımı kaynetmektenMerhaba haftalarimiz çok yakın ben de 21 in içindeyim sizin bulantılarıniz hala devam ediyor mu hareket durumları nasıl benimkiler sanki savaşıyorlar
Bazen karnımda kalp atıyo sankı bde boyle bınagorlık oluyo yer dgısıyo gbı sankı oda kasılma sanırsamMerhaba haftalarimiz çok yakın ben de 21 in içindeyim sizin bulantılarıniz hala devam ediyor mu hareket durumları nasıl benimkiler sanki savaşıyorlar
Sen yatıyo musun cnm bde hangı ılacları alıyorsunMerhaba haftalarimiz çok yakın ben de 21 in içindeyim sizin bulantılarıniz hala devam ediyor mu hareket durumları nasıl benimkiler sanki savaşıyorlar
Hayırlı olsun canım. Benim de ikizlerim var, doktorum 20-24. haftalar arası ayrıntılı ultrason istedi perinatologdan. 20. haftaya randevu aldım.Merhaba arkadaşlar bende ikiz bebek annesiyim şuan 11. Haftayim tüp bebek ile hamile kaldım transferi başkentte Hulusi hoca yaptı ve 9. Haftadan sonra normalde Sertaç esin e yönlendirdi malumunuz salgindan sonrada Hulusi hoca ile 9. Haftada mesajlastigimda buraya gelme orada takip ettir dedi yalnız ben tedirgin oldum herhangi bir perinatologa muayne olmadım hala daha ne yapacağımı da karar veremedim bugün ense kalınlıkları için buradaki doktorum normal dedi ve ne zaman bir perinatologa muayne olmayim bilemedim
Benim üçüncü gebeliğim oldugu icin çok erken hissettim hareketlerini ben yatmiyorum ama artık ev işi yapamıyorum zorlanıyorum bulaşık yemek temizlik sağolsun eşim yapıyor. O evde olunca genelde uzanıyorum. İse gidince yatakları topla (yer yatağı bu arada) sobayı yak çocukların kahvaltısni hazırla derken yoruluyorum. Gyneferon ve elevit içiyorum. Ama bu sefer gidersem mide ekşimesi icin ilaç isteyeceğim. Çok fena ekşiyor. Bu arada ikinci ikiz gebeliğim. İlkinden ise gidip geliyordum iyiydim. Bunda çok erken çöktüm agirlastim. Hayırlısı bakalım Allah hayırlı sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin cümle hepimizkini.Sen yatıyo musun cnm bde hangı ılacları alıyorsun