Bu kadar uzun sürüyor mu yaaSABAHLARI LİMONLU SY İÇİYORUM ŞUANDA 26HAFTALIK HAMİLEYİM BULANTILAR ÇOK AZ KALDI AMA BEN LİMONLA ÇÖZÜM BULDUM.
Ben de şüphelendikleri için erken yaptıralım dediler dikkat ediyorum şimdilik.19.haftadaym dahaiyi akşamlar arkadaşlar.bugün 50gram şeker yükleme testi yaptırdım.açlık 88,yükleme sonrası 218 çıktı,☹ diyete başladım.15gün sonra kontrole gideceğimz.sizler yaptırdınız mı
canım inşala sen de çıkmazBen de şüphelendikleri için erken yaptıralım dediler dikkat ediyorum şimdilik.19.haftadaym daha
Benim doktor bugun biri erkege benziyor dedi. 16.haftada net soylerim dedi canim. Valla bende cok merk ediyorum tecrubeli anneleeeer yardimKizlaaar bebeklerinizin cinsiyetleri kaçıncı haftada netlesmistiii
Seninle haftamız günümüz hepsi aynı canim benim de doguma 193 gün görünüyor. Ben de 14. Haftaya girince bi gideceğim bakalım inşallahBenim doktor bugun biri erkege benziyor dedi. 16.haftada net soylerim dedi canim. Valla bende cok merk ediyorum tecrubeli anneleeeer yardim
Geçmiş olsun kanama bölgesi gördüler mi endişe etmeyin boyle yoğun kanaması olup sağlıkla kucağına alan çok arkadaş var benimde olmuştu çok uzun değildi ama kıpkırmızı idi. Kalp atışlarını duymuşsunuz inşallah biter hemen kanamanızArkadaşlar bugun 6+5 haftalık ikizlere hamileyim. Şiddetli kanamam oldu durmuyor hastanede yatıyorum iki saattir şiddetli bel ve kasık agrım var
Kalp atışlarını duydum ama çok korkuyorum
Agrılarım çok belim ve kasıklarım. bir ara bel agrısından sonra şiddetli kanamam oldu tekrar korkuyorumGeçmiş olsun kanama bölgesi gördüler mi endişe etmeyin boyle yoğun kanaması olup sağlıkla kucağına alan çok arkadaş var benimde olmuştu çok uzun değildi ama kıpkırmızı idi. Kalp atışlarını duymuşsunuz inşallah biter hemen kanamanız
Haftamız aynı benimde cumartesi kanamam oldu suan nasılsınız PekiA
Agrılarım çok belim ve kasıklarım. bir ara bel agrısından sonra şiddetli kanamam oldu tekrar korkuyorum
30 mm uzerinde olmasi gerek 25 altı risk diye biliyorumKızlar 20.haftada rahim agzı uzunlugunuz kaç çıkmıştı
Haftamız aynı benimde cumartesi kanamam oldu suan nasılsınız Peki
31 mm cıktı da sizi bulmusken sorayım arada kasık ağrınız oluyor mu sizinde sağ kasıkta özellikle.neyin normal olup olmadıgını anlayamıyorum gebelikte30 mm uzerinde olmasi gerek 25 altı risk diye biliyorum
Kanama mı kahve rengi leke miikizlerden birini kaybettim digeri kalsın diye dua ediyorum süreklikanamam devam ediyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?