- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
-
- Konu Sahibi yosuntuttum
Düşünüyorum, hem de çok düşünüyorum....Sürekli düşünüyorum.
Nasıl yapıcaz peki kızlar ben 2016 dan beri düşünüyordum.kendimi hazırladım son aşamadayım ama cesaretim yok burdan sonrasına adım atmaya birbirimizi desteklemeliyizHeran düşünüyorum birde hayata geçirebilsem..bu mutsuzluk beni öldürecek
Madem kafanda kesinlestirdin baban buyutur ve engellerse sakın söyleme ,calisiyormussunda yaparsın herşeyi Allah kolaylık versinYoksa babama desem böyle böyle yapıcam.haberin olsun.milleti ayağa kaldırır herkesi bir araya toplar olay herkese kadar gider.bunu böyle büyütmek istemiyorum da
Benimde babam ve annem iki sene önce engel olmuştu bana çocuk var felan filan kafamı karistirmisti ,keşke dinlemeseydim cesaretimi bulmuşken acsaydim davayı diyorum ,ama yine bulursam o cesareti kimseye soylemeyecegim açtıktan sonra öğrenecekler.Yoksa babama desem böyle böyle yapıcam.haberin olsun.milleti ayağa kaldırır herkesi bir araya toplar olay herkese kadar gider.bunu böyle büyütmek istemiyorum da
Davayı açmak mesele degil ki...sonrasında da ne yapacağım mesele...evlerine alcajlar mı? Bakalım sen onlarla yaşayabilecek misin?Benimde babam ve annem iki sene önce engel olmuştu bana çocuk var felan filan kafamı karistirmisti ,keşke dinlemeseydim cesaretimi bulmuşken acsaydim davayı diyorum ,ama yine bulursam o cesareti kimseye soylemeyecegim açtıktan sonra öğrenecekler.
Benim ailem bu sene Eylül gibi olduğum şehire taşınacak onlar evi taşıyınca ben davayı açacağım ve yanlarına gidecegim, eşimle ailesi yüzünden sorunlarımız var asamadigimiz benim ailemde bende bıktık zaten eşimden ve ailesinden destek göreceğimi düşünüyorum eşimi seviyorum ama olmuyor gelecek göremiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahDavayı açmak mesele degil ki...sonrasında da ne yapacağım mesele...evlerine alcajlar mı? Bakalım sen onlarla yaşayabilecek misin?
Bak hic kocalarımızdan bahsetmiyoruz,çünkü yaşadıklarımızı anlatmak hâlâ beklentim icinde olduğumuzu gösterir biz yılmışız,kafaya koymuşuz,önümüze bakmalıyız...
Ben sadece adımımı nasıl atacağını bilmiyorum.
Aynı evin icinde yaşayıp nasıl dava acacaksın eve gelecek kâğıt ne diyeceksin ne diyeceksin bunlar hep benim kafada soru isareti
O nasıl bisey canım neden?Bende geldim.bizim tedbir nafakası da var.
Bak öyle olurBenim ailem bu sene Eylül gibi olduğum şehire taşınacak onlar evi taşıyınca ben davayı açacağım ve yanlarına gidecegim, eşimle ailesi yüzünden sorunlarımız var asamadigimiz benim ailemde bende bıktık zaten eşimden ve ailesinden destek göreceğimi düşünüyorum eşimi seviyorum ama olmuyor gelecek göremiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Simdi biz ayrıldık kabahatli o iken davayı o açtı doğal olarak davası reddedildi.anlaşamadık anlaşmalı boşanmada evin anahtarını değiştirdi.eşyalar konusunda bir gün herseyi al dedi.ertesi gün şunu al bunu alma dedi.bu yüzden avukat tutum.bir ortak arabamız vardı ayrılana kadar.senin katkın yok diye kafama kakıyordu.babasının üstüne geçirince arabanın parasını babam verdi dedi.şu yasaklarda ben annemdeyim o da evimizde esyalarla inşallah kafayı yiyordur anılarla.O nasıl bisey canım neden?
Bak öyle olurailenle yaşayabileceğini düşünüyosan o olur...severek ayrılmak da çok kötü ya
Hımm ben öyle uğraşamam ya...ne istiyosa onun olsun...ben 1+1 ev bakıyorum,trendydan esya da baktım sıfır evi 20bin ₺ ye düzüyorum.napayım 15 yıllık eşyayı para konusuna gelince onlarla para kavgasına girmem,aç köpekler cünkü onlara yedirdigim paranın haddi hesabı yok.benim kocam da salak hâlâ geçiriyor.kaynıma ev aldı,elimizde ki evi babasına versin,şu an da da babası yazlık ev aldı onun yarısı parasını biz ödüyoruz.36 yaşındayım dikili ağacın yok kazancımızı hep ailesine geçirdi...inan ki para hic gözümde degil...kendimi kurtarayım yeter...Simdi biz ayrıldık kabahatli o iken davayı o açtı doğal olarak davası reddedildi.anlaşamadık anlaşmalı boşanmada evin anahtarını değiştirdi.eşyalar konusunda bir gün herseyi al dedi.ertesi gün şunu al bunu alma dedi.bu yüzden avukat tutum.bir ortak arabamız vardı ayrılana kadar.senin katkın yok diye kafama kakıyordu.babasının üstüne geçirince arabanın parasını babam verdi dedi.şu yasaklarda ben annemdeyim o da evimizde esyalarla inşallah kafayı yiyordur anılarla.
uygulamak neden zor geliyorKarar almak da mesele yok da,uygulamakk