Onun benimle evlenme sebebi mantık evliliği...kendisi de itiraf etti...benim onunla evlenme sebebim aile baskısından kaçış görücü usulü evlendikten...aynı Köylüyüz...ben 21 o 23 yaşındaydı...aramızda hic sevgi,aşkı olmadı...benin hayallerim vardı o bu hayallere sahip çıkamadı...
Bizim cinselliğimiz yok...evliliğin başından 13.yılımıza kadar tek tük.son 2 senedir hiç yok...bana evin içinde kanka diyor.
Yani biz aynı evde arkadaş gibi yaşıyoruz.
Bu zamana kadar hic kavga etmedik,çünkü ortak bir hayatimiz yok...ben gezen Tozan hep tek takılan,yaz tatillerini bile ayrı geçiriyoruz.
Oda hep evde hic arkadaşı olmayan tek varlığı babası olan bir adam...
Ben ne yaparsam yapayım,aramaz sormaz,kıskanmaz,istedigimle istesigim gibi takılırım.giderim 3 güne gelmem nerdesin demez.yani aynı evde kardeşiyle yaşıyorun ki kardeşimi bile kıskanır beni arar sorar..
Bir ara eşcinsel oldugundan şüohelendim ama görüştüğü kimse de yok.hep tek.kimseyle bir sohbeti yok.akliniza gelen her yolu denedim inanın denedim...aşkı hiçbir olmadı ama aileme sahip cikmak içinden çok uğraştım.ama onun önceliği hep babası oldu...
Başka bir sürü şey var ama onlar gözüme çok batmiyor meela kişisel bakım sifir...hafta 1 banyo yapar,ayni kiyafeti 3 güne ggiyebilirv.s. bunlar bile yeter ama gencliğimin baharında evde çürüyorum.hic arkadasimiz olmadı,hic bir yere gezmeye gitmedik,beraber çekilen tek kare fotomuz yok.cinsellik bir kere başlı başına sorun....