2020 Boşanmayı düşünenler buraya !

T.v. de aşk,sahnesi öpüşme sahnesi olunca kızım dönüp yüzüme bakıyor.üzgünmüyüm,aglıyormuyum falan diye gelip sarılıyor.kızım 10 yaşında kavgasız bir evde büyüyor ama aynı zaman da sevgisiz de bir evde büyüyor.
Kocanın evine yakın bir ev tutucam çocuk istedigi yerde kalsın diye.asla okulunda,babasından,ortamından ayırmayacağım.

Geçen sene çalışmıyorduk canim.sonra kpss ile atandım,şimdi saglikçıyım ama maaşım asgari ücret...şimdi atamalı geldiğim için garanti bir işim var,maaş düşük ondan biraz cekiniyorum.işe girince cesaretin toplandı.şimdi de sizden cesaret alarak yola koyuluncam.
Eşim boşanma konusunda zorluk çıkaracağını sanmiyorum,hep dile getiriyor zaten laf sokuyo arada gideceğime dair,benden bekliyor yani ve engel olmak için hic bir şey yapmaz.ailemin müsade etmeyecegini biliyor yada o yüzden önemsemiyor olabilir.
cocugunuz icin belli bir nafaka da verir o zaman.. simdi karsi cikan babaniz yarin yardimda bile bulunur bakin gorun.. tamamen ayrilip oyle duyuracaksiniz belki de yapacagi bir sey kalmayacak?

Nasıl yani hamile kaldıktan sonra mı yapamayacaginiza karar verdiniz 🤔
Aynen hamilelik iyi gelmedi çocuğu çok istiyordu ben istemiyordum yeni evliydik zaten bende müdahale etmedim yaşı var diye bide yıllardır beraber güzel vakit geçirmiştik zaten hep yanyanaydik ama hamile olduktan sonra sorumluluk psikolojisi mi derler her neyse kaldıramadı berbat bir evliliğe dönüştü maddi olarak da çok kazanamiyodu en son şiddete dönüştü olaylar ayrıyız iki aydır

Eşime yakın olma isteğim,kızım...çocukla hem annesinde hem babasında kalsın...ayrılığın stresini daha aza indirmek adına babasona rahatlıkla gidebilmesi için yakın dusunuyorum.
Mesela bu ay evi tutsam 🤔 dayayıp dösesem kimseye söylemeden.sonra yerleşsem ve eşime desem mi ben ev açtım gidiyorum 🤔 eyvallah .olur mu ki 🤔
Esinle sıkıntılarınız neler?

Şimdi kızlar ben bu ay evi tutayım o zaman....içine de bir iki eşyamı alayım.ama kocamla sessizce yaşamaya devam edeyim.öbür ay yine kirayı vereyim maaştan...ev oturacak kıvama gelince eşime söyleyeyim ben evi ayırıyorum bay diyip o eve geçeyim.sonra da olacakları izleyeyim?!ne dersiniz?

sizin isiniz var mi
Cok istedigi çocuk da olmuş
Neden bukadar kavga dovuse girmis kendileri
Ruh hali dengesiz saldırgan biri şiddet meyilli ağzı bozuk biri isim var gelirim de iyi şimdi üzüldüğüm tek konu çocugun doğar doğmaz ayrı ailelerde büyümesi ama beraber olsak belki de mutsuz olurdu

[\QUOTE="Rosemiracle, post: 63689629, member: 967264"]
Amin hepimiz hakkında keşke su evlenirken verilen sözlerjn tutulduğu evliliklerimiz olsaydı ama kısmet değilmiş
[/QUOTE]
Bana herhangi bir söz de verilmedi :halay:

Nasıl yapıcaz peki kızlar ben 2016 dan beri düşünüyordum.kendimi hazırladım son aşamadayım ama cesaretim yok burdan sonrasına adım atmaya birbirimizi desteklemeliyiz
Destek olalım ama cesaret yok.. Yapayalnızim nasıl yapıcam bilmiyorum.. En son iftira attıp yine hakaretler yağdırdı.. Cok üzgünüm.. Sizde durumlar nasıl?

Destek olalım ama cesaret yok.. Yapayalnızim nasıl yapıcam bilmiyorum.. En son iftira attıp yine hakaretler yağdırdı.. Cok üzgünüm.. Sizde durumlar nasıl?
Çok yoğun çalışıyorum canım,günler su gibi akıyor,fırsat buldkça ev bakıyorum,biraz da kızımı bekliyorum.memlekette ananesiyle ben sağlık calışanıyım,kızımı memlekete gönderdim pandemiden dolayı...
Kızım 10 yaşında gelsin öncelikle onunla konuşucam.sonra ev tutup döşemeye başlıycam.pandemi kalkınca,ev işi hallolunca..
Bu is bitti ben ev tuttum gidiyorum.falanca yerde yaşayacağım diyeceğim.boşanıp boşanmamak sorun değilmiş aslında bende o sonra ki konu...ben ailemi karşıma almak,eşime ciddi olduğumu göstermek ve kafamı dinlemek için...

X