• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ammiiinn kuuzzuumm insallah biz kadinlarin derdi tasasi bitmiyor . Ama ben hala,sökülmedim. Kahverenvi akinti var sadece
Canım belki bu ay sadece kahverengi akıntı şeklinde devam eder. Hormon iğneleri vuruldun ya bir ay böyle yapabiliyor. Ben aşılamada iğnelerden dolayı 2-3 ay kahverengi akıntı gibi oldu sonra düzeldi

Kuzum test yapacakmısın Bugunde ovu yaptınmı
Ovu yapmadim bugun yarin gebelik yaparim artik varsa cikar elbette😍
Bak şimdi beni tekrar ümitlendiriyorsun lorikciğim yaa 😍 hadi inş bakalım gelmesin kahverengi de kesilsin bitsin inş
Insalahh ya ben de hala umitliyimmisim😂😂
Canım belki bu ay sadece kahverengi akıntı şeklinde devam eder. Hormon iğneleri vuruldun ya bir ay böyle yapabiliyor. Ben aşılamada iğnelerden dolayı 2-3 ay kahverengi akıntı gibi oldu sonra düzeldi
Ben de 2 tane asilama denedim ama benim ikisinde de normal adet kanamam oldu hic lekelenmem olmadi

Dua olur tabii 😂 ben de teoride öyle düşünüyorum da pratikte uygulayamıyorum ya onu 😂 yolk kesesini görememek beni benden aldı 😳
Onu sorun etme kiz. Benm dr keseyi bile zor gordu 😀 kalp atisini bile ben ozele gittim belki makineleri iidr de gorunur diye. Te 8. Haftada bide sen dusun. Bana da hic demedi yolk bilmem ne. Sen simdi rahtla kese var diye. Allhin izniyle bi dahakine gorunur bebek de yolk da
Napion oralarda gel yamacimiza 😊
Canım Allah yardımcın olsun, sağlıcakla gelsin, kolay doğum olsun inşallah 🙏🌸

Allh razi olsn cnmcim senin de insllh

Onu sorun etme kiz. Benm dr keseyi bile zor gordu 😀 kalp atisini bile ben ozele gittim belki makineleri iidr de gorunur diye. Te 8. Haftada bide sen dusun. Bana da hic demedi yolk bilmem ne. Sen simdi rahtla kese var diye. Allhin izniyle bi dahakine gorunur bebek de yolk da

İnşallah canım 🙏🙏🙏 8 haftaya benim kalbim dayanmaz 😂😂😂

Burdayım canım ☺️ Doğumda yaklaştı valla senin eşinlemi gidiceksin sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X