- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Onsallah ya kirmiziya donmesin sadeceBekleyelim bakalım gelmez inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onsallah ya kirmiziya donmesin sadeceBekleyelim bakalım gelmez inşallah![]()
Kuzum test yapacakmısın Bugunde ovu yaptınmıOnsallah ya kirmiziya donmesin sadece![]()
Bak şimdi beni tekrar ümitlendiriyorsun lorikciğim yaakizlar dua edin lutfen lekelenmem var sadece .kirmiziya donmesin ve yerlesme lekesi olsun![]()
Canım belki bu ay sadece kahverengi akıntı şeklinde devam eder. Hormon iğneleri vuruldun ya bir ay böyle yapabiliyor. Ben aşılamada iğnelerden dolayı 2-3 ay kahverengi akıntı gibi oldu sonra düzeldiAmmiiinn kuuzzuumm insallah biz kadinlarin derdi tasasi bitmiyor . Ama ben hala,sökülmedim. Kahverenvi akinti var sadece
İnşallah hamilesindirkizlar dua edin lutfen lekelenmem var sadece .kirmiziya donmesin ve yerlesme lekesi olsun![]()
Ovu yapmadim bugun yarin gebelik yaparim artik varsa cikar elbetteKuzum test yapacakmısın Bugunde ovu yaptınmı
Insalahh ya ben de hala umitliyimmisimBak şimdi beni tekrar ümitlendiriyorsun lorikciğim yaahadi inş bakalım gelmesin kahverengi de kesilsin bitsin inş
Ben de 2 tane asilama denedim ama benim ikisinde de normal adet kanamam oldu hic lekelenmem olmadiCanım belki bu ay sadece kahverengi akıntı şeklinde devam eder. Hormon iğneleri vuruldun ya bir ay böyle yapabiliyor. Ben aşılamada iğnelerden dolayı 2-3 ay kahverengi akıntı gibi oldu sonra düzeldi
Insallahhh yaaaİnşallah hamilesindir![]()
Aşılamaların hapla mı iğneyle mi olduOvu yapmadim bugun yarin gebelik yaparim artik varsa cikar elbette
Insalahh ya ben de hala umitliyimmisim
Ben de 2 tane asilama denedim ama benim ikisinde de normal adet kanamam oldu hic lekelenmem olmadi
İsmi azam oku bol bol dua etInsallahhh yaaayarin buraya hamileyiiimmmmm demeyi nasip etsin rabbimm
Canım Allah yardımcın olsun, sağlıcakla gelsin, kolay doğum olsun inşallahBİZİ SEVMIYOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
Igne ile oldum kuzum .gonalf 450 ileAşılamaların hapla mı iğneyle mi oldu
Lekeliyim yani abdestsizim olur muİsmi azam oku bol bol dua et
Onu sorun etme kiz. Benm dr keseyi bile zor gorduDua olur tabiiben de teoride öyle düşünüyorum da pratikte uygulayamıyorum ya onu
yolk kesesini görememek beni benden aldı
![]()
Napion oralarda gel yamacimizaBuralardayım![]()
Canım Allah yardımcın olsun, sağlıcakla gelsin, kolay doğum olsun inşallah![]()
Olur canım dua ya eşinde okusun annene bile söyle inşallah gebesindirLekeliyim yani abdestsizim olur mu
Insallahh bebegim ya insallahhOlur canım dua ya eşinde okusun annene bile söyle inşallah gebesindir![]()
İnşallah canımOnu sorun etme kiz. Benm dr keseyi bile zor gordukalp atisini bile ben ozele gittim belki makineleri iidr de gorunur diye. Te 8. Haftada bide sen dusun. Bana da hic demedi yolk bilmem ne. Sen simdi rahtla kese var diye. Allhin izniyle bi dahakine gorunur bebek de yolk da
Napion oralarda gel yamacimiza
Allh razi olsn cnmcim senin de insllh
Ay cok heyecanli uyuyamam da simdiAynenn inşallahhh![]()
Burdayım canımOnu sorun etme kiz. Benm dr keseyi bile zor gordukalp atisini bile ben ozele gittim belki makineleri iidr de gorunur diye. Te 8. Haftada bide sen dusun. Bana da hic demedi yolk bilmem ne. Sen simdi rahtla kese var diye. Allhin izniyle bi dahakine gorunur bebek de yolk da
Napion oralarda gel yamacimiza
Allh razi olsn cnmcim senin de insllh
Sansima devltin makineleri eskiydi. Mecbur bekledim baktm olcgi yok ozele gittim . Belki sennkilerin de makinesi eskidir.ondan grunmuodurİnşallah canım8 haftaya benim kalbim dayanmaz
![]()