• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lorik lekenin devamını merak ediyor mesela, ben kese bebeğin kalbini duyabilecek miyim onu merak ediyorum, ne bileyim, kafam dağılsın diye TV yi zap yapıyorum 🤭
Hiii 😊 keyfine baksana yavrm. Dusunsen de dsunmezsen de degistremzsin sonucu. Kiz ben mi cok rahattim bilmiorm ki. Hic takmiodum bole seyleri. Sakin sakin dr a gidecgim gunu bekledim. Atanmyi beklerken de bole sakindim tercihleri yaparken de sinavlra girerken de 🤔 Allh bendeki rahatligi size de versin desem en ii dua olur herlde 😀

Hiii 😊 keyfine baksana yavrm. Dusunsen de dsunmezsen de degistremzsin sonucu. Kiz ben mi cok rahattim bilmiorm ki. Hic takmiodum bole seyleri. Sakin sakin dr a gidecgim gunu bekledim. Atanmyi beklerken de bole sakindim tercihleri yaparken de sinavlra girerken de 🤔 Allh bendeki rahatligi size de versin desem en ii dua olur herlde 😀
Dua olur tabii 😂 ben de teoride öyle düşünüyorum da pratikte uygulayamıyorum ya onu 😂 yolk kesesini görememek beni benden aldı 😳

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X