- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Bu dönemde çok çok önemliymiş ☺ panda gibi olmak iyidir ☺ yumoş ve sıcak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dönemde çok çok önemliymiş ☺ panda gibi olmak iyidir ☺ yumoş ve sıcak![]()
Ben de kısa kollu ve şortlu oturuyorum ama ayaklarımda pofuduk çoraplar ve üzerinde pofuduk terlikler varisinir
Ben de kısa kollu ve şortlu oturuyorum ama ayaklarımda pofuduk çoraplar ve üzerinde pofuduk terlikler varkurşun atsan geçmez gibi
![]()
YaaaBende adet oldum kızlar
Geldi benim lekenin devamı
Yeni bat 23 nisan
Neşe doluyor insanL Loriklorik
Cumartesi istirahati galibaKimsecikler yok bogön![]()
İnşallah kuzummmkizlar dua edin lutfen lekelenmem var sadece .kirmiziya donmesin ve yerlesme lekesi olsun![]()
Insaallah insallahhhhhhhh bu kötü gunlerde mutlu haberler almaya ihtiyacımız varİnşallah kuzummm
Çok istiyorum senin hamile kalmanı
İnşallah bitanemm
Allahım yardım etsin
Ne sorulari kiz . Ben var anlamamakCumartesi istirahati galiba ☺ ya da herkesin aklında benim de tabii deli sorular![]()
Lorik lekenin devamını merak ediyor mesela, ben kese bebeğin kalbini duyabilecek miyim onu merak ediyorum, ne bileyim, kafam dağılsın diye TV yi zap yapıyorumNe sorulari kiz . Ben var anlamamak![]()
HiiiLorik lekenin devamını merak ediyor mesela, ben kese bebeğin kalbini duyabilecek miyim onu merak ediyorum, ne bileyim, kafam dağılsın diye TV yi zap yapıyorum![]()
Dua olur tabiiHiiikeyfine baksana yavrm. Dusunsen de dsunmezsen de degistremzsin sonucu. Kiz ben mi cok rahattim bilmiorm ki. Hic takmiodum bole seyleri. Sakin sakin dr a gidecgim gunu bekledim. Atanmyi beklerken de bole sakindim tercihleri yaparken de sinavlra girerken de
Allh bendeki rahatligi size de versin desem en ii dua olur herlde
![]()
Yaaa inşallah canımm hiç gelmedimiii gelmesinkizlar dua edin lutfen lekelenmem var sadece .kirmiziya donmesin ve yerlesme lekesi olsun![]()
BuralardayımKimsecikler yok bogön![]()
Kirmizia donmedi hicYaaa inşallah canımm hiç gelmedimiii gelmesin![]()
İnşallah lorikcimmkizlar dua edin lutfen lekelenmem var sadece .kirmiziya donmesin ve yerlesme lekesi olsun![]()
Insallahh rabbimm bana da tattirir evlatİnşallah lorikcimm![]()