- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de diyorum neden bitti daha vardi megersem firindaymisSenin mercimek fırında akıllım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Her zaman haber ver yolunun üstündeyim zaten kuzumMemlekete giderken geçcem ordan leblebimi isterim bnde![]()
Ohhh bole devam moralin tavan olsun kuzucum inşallah 15 gün sonrada pozitifle sevincezEvet tatlıminşallah kuzum ya yarın aşılamam olcak 11.30 da çok heyecandan size sardım ne saçmalasam diye düşünmekteyim
![]()
Dusunmemekten iyidir bize sarmanEvet tatlıminşallah kuzum ya yarın aşılamam olcak 11.30 da çok heyecandan size sardım ne saçmalasam diye düşünmekteyim
![]()
Tosya var ya berisindenmerkezinden
Geçerken tosyodan pirinç alırken el sallıcam sanadaWaawww guzel
Allah razı olsun kuzucum el sallıyayak geccem size benHer zaman haber ver yolunun üstündeyim zaten kuzum![]()
Ultra tavan hemde balım 15 gün ne ki ya sayılı gün çabuk geçerOhhh bole devam moralin tavan olsun kuzucum inşallah 15 gün sonrada pozitifle sevincez
Ben cikmamUltra tavan hemde balım 15 gün ne ki ya sayılı gün çabuk geçerbu ay aramızdan kaç kişi çıkcak merak içerisindeyim
![]()
Tosyada degilim merkezindeyim ilcesinde degilGeçerken tosyodan pirinç alırken el sallıcam sanada![]()
Ne demek tatlımAllah razı olsun kuzucum el sallıyayak geccem size ben![]()
Geçer geçer buda geçerUltra tavan hemde balım 15 gün ne ki ya sayılı gün çabuk geçerbu ay aramızdan kaç kişi çıkcak merak içerisindeyim
![]()
Yanlış anlamışım benTosyada degilim merkezindeyim ilcesinde degil
Cok eglenceli buraaaaUyyy yoruldum kime ne dedim belli degil![]()
![]()
![]()
Bak yolda biri arabayla gecerken deli gibi sırıtıp el sallıyorsa bilki bnmNe demek tatlımeeelll salla el salla kooool salla kol salla
![]()
Hadi inşallah görcez ay sonuna doğru pıtır pıtır dökülürüzGeçer geçer buda geçerayy Hepimiz kalırız inşallah