Mrb cnm halay çekiyoruz vukaat yok takıl kuyrugaMrb kim ne işler ceviriyo bakamm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb cnm halay çekiyoruz vukaat yok takıl kuyrugaMrb kim ne işler ceviriyo bakamm
Kız deliye hergün bayram gerçi bizde yarı deli sayılırızBana hergün bayram misali kız![]()
Halay başı kimMrb cnm halay çekiyoruz vukaat yok takıl kuyruga![]()
Gebeyiz Gebeyiz diye dolanıyoruz kız pek degil hiç denemezKız deliye hergün bayram gerçi bizde yarı deli sayılırız![]()
Her telden çalıyoruz kimi Güler kimi ağlar kimi içerMrb kim ne işler ceviriyo bakamm
O fil ne yapiyo yahuGebeyiz Gebeyiz diye dolanıyoruz kız pek degil hiç denemez![]()
OLsun tatlım belki yaşayan vardır ama görüntü itibari ile yokyarın kan tahlili ver bence canım şimdi ne desem boş sonucunuda bizimle paylaş
![]()
Mendiller L Loriklorik den halay başı bnm kurban tililililiHalay başı kim![]()
mendilleri kim dagitiyo
duzgun sira olalim
Hortumla oynuyor ablasıO fil ne yapiyo yahu
Nerelere gidem ayy yarabbim nereye düştüm benHer telden çalıyoruz kimi Güler kimi ağlar kimi içer![]()
Sorma ya yakında psikolojik gebelik geçircezGebeyiz Gebeyiz diye dolanıyoruz kız pek degil hiç denemez![]()
Deliler ve kendini gebe sananlar topiği tatlım burası tabi bu arada mutlu huzurlu ve gebeyiz bizNerelere gidem ayy yarabbim nereye düştüm ben![]()
![]()
![]()
Ay kız ne güzel olur heSorma ya yakında psikolojik gebelik geçircezbu topik hamama gitmeli deflerle bebek öncesi
![]()
Birileride boş durmasin çiğköfte yogursunDeliler ve kendini gebe sananlar topiği tatlım burası tabi bu arada mutlu huzurlu ve gebeyiz biz![]()
İNşallah kuzucum yarın kesin tahlil yaptır bu topiğede moral olur hemCok tesekkur ederimm insallah paylaşırım hayirlisi olur insallah hepimizin hakkinda![]()
Bulalım hemen Bi urfalıBirileride boş durmasin çiğköfte yogursun![]()
Bnde valla olsada yesekBen yerim anca yapamam
Biride demiyo leynnnn ben varim yaparimBnde valla olsada yesek![]()
Hayırsız bunlar kız gel ben sana ısmarlıyım kız bu saatte neden bulacaksamBiride demiyo leynnnn ben varim yaparim