Gungorendeym ben deSilivrideyim cnm sen
Uzakmisiz yaa baya. Yakinda birileri cikmadi bi turluSilivrideyim cnm sen
ben de oyle hiisediyorumEkimde 26 bitick benm . Ama kendimi daha kucuk hissediorm
Bole kalalim yaa iiyiz bizben de oyle hiisediyorum
Boylesi en iyi ahlayip vahlamayi unutturuyor burasi umursamaz gebe kalamayanlar olarak cok tatliyizBole kalalim yaa iiyiz biz
Yanii gerek yok ahlayip vahlamayaBoylesi en iyi ahlayip vahlamayi unutturuyor burasi umursamaz gebe kalamayanlar olarak cok tatliyiz
Gebbiizzz ya konuş karninla surekliYanii gerek yok ahlayip vahlamayadegisen bisy olmick . Kismeti varsa gelir her turlu. Hayrlisi olsn yeter ki
GEBEYÜK GEBE OLACAYIK
Bi kere denedim tek basima. Sonra bi gulme tuttu beniGebbiizzz ya konuş karninla sureklivarmis gibi
Cabuk konusurrur bizimkilerBi kere denedim tek basima. Sonra bi gulme tuttu benine degisik bisymis dedim. Gerck olsa surekli konusurm herlde
Ay bide dilli oluolarmis hic susmazlarmis. Basimizi buyuk belaya sokarz boleCabuk konusurrur bizimkiler
Ablamin oyle daha 1 bucuk yasinsa masalllaaahh ciddi ciddi anlatiyor biseyler el kol hareketleriAy bide dilli oluolarmis hic susmazlarmis. Basimizi buyuk belaya sokarz boleii laf yetistrirler bize
İnşâllah faydası olur cnm riskli diyen çok amaHayırlı günler hanımlar dün süt maydanoz kabak buhari yaptım üç gün olucakmış bide internetten ovulasyon testi sipariş verdim yarin gelir inşallah
As cnm senin testte çizgi vardı kan vermedin mi dahaSlm kızlar bata son 4 gün kalbim güm güm ❤❤bir arkadas kan verckti bugün ama sonuç belli mi acaba
Ohaaaa cano resmen bebek görüniyo yaaaa sen yine inanmadaEki Görüntüle 2295817 Kızlar kahve içtim bi actım karsıma bu şwkil çıktıhem gülenyüz gibi hem bebek gibi geldi bileniniz varmı acappppp???Eki Görüntüle 2295817
Yok vermedim aslinda mecbur verecektim bugun yolculuk yapmam gerekiyordu o iptal oldu gerek kalmadi canım en azından 2 gün kala vereyim diyorum çok erken olmasın ilk ay denedigimizde erken kan verdim 0 ı görünce kötü oldum şimdi daha temkinli gideyim diyorumAs cnm senin testte çizgi vardı kan vermedin mi daha
Ayy çok heyecanlı ya insallah bebeğin seninledir canımCanlar bat günüm bugün dua edin bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?