Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
F Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
@Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 24
_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19
InsallllalllaahhhhahhhhYaaa işte maya gibiler hemen tutuyorCuma kan tahlili yaptırcam az da olsa hamileysem kanım yüksek çıkar batı ona göre beklerim
Bugun yarın hatta sonraki gün . Sakın kaçırmayıııııın
Gun asiri bizde imaknsiz gun icinde calsiiyor garibin . Aksam gelince de bedeni yorgun dusuyor bazen bizde genelde sabaha karsi sabah o zMan hem spermler dinleniyormus hem de vucudu daha dinç oluyorBugun yarın hatta sonraki gün . Sakın kaçırmayıııııındr um gün aşırı demişti bana sperm kalitesi için ve özellikle imkan varsa sabah olsun demişti
Aynen canım . Dr hergün girilen ilişkide %75 kız bebek oluyor demişti. Sizinde belki bal gibi bir kızınız olurGun asiri bizde imaknsiz gun icinde calsiiyor garibin . Aksam gelince de bedeni yorgun dusuyor bazen bizde genelde sabaha karsi sabah o zMan hem spermler dinleniyormus hem de vucudu daha dinç oluyor
Benim esim 12 kardes ve 9 erkek 3 kiz bizim kiz birazcik zor sankinimAynen canım . Dr hergün girilen ilişkide %75 kız bebek oluyor demişti. Sizinde belki bal gibi bir kızınız olur
Dolap dedin de aklima bisey geldiInsallah ya gelsim de o gun aynen ben de umudunu kirarim ya iyi soktun aklimaher adetim yaklastiginsa diyor ki öldün mü yani adet oldun mu nun eşim tarafindan farkli boyuta taşınmış hali öldün mü ben de ceyizim giderken ablam bi bebk semsiyesi hazirlamisti her bir demirine farkli bir bebek urunu asmisti cok hos olmustu hepsini söktüm duruyo . Dolapta onum kiyafetlerinin oldugu yere asmayi dusunuyorum göze baticak sekilde
Cok hos yaa cok guzel hayaller ..Dolap dedin de aklima bisey geldi
Bizim de sevgiliyken bi bebek patigi vardi pembis. Onu dolabin kapaginin uzerine asicam bide kagida BU DOLAP ARTK BNM BABACIM yazicamvideoya cekerim nasi amaa
Ayyy yaa aglayasm geldiii Ogff düşündenizs 3 ümüzde hamileyz
Gayet orjinal oldu dimi kizCok hos yaa cok guzel hayaller ..
Hayal etmekte bi tur dua etme sekliGayet orjinal oldu dimi kiz
Ben 24
Aynn ole cnm. Dua kapimz aciksa kabul olabilir. O yuzden hep pozitif guzl seyler dusunup soleyelm.Hayal etmekte bi tur dua etme sekliallah nasip etttirmeyecegi seyi kuluna hayal ettirmezmis
Ekimde 26 bitick benm . Ama kendimi daha kucuk hissediorm
Istnbln nersndesin cnm. Ben de burdym
Silivrideyim cnm senIstnbln nersndesin cnm. Ben de burdym
Aynn ole cnm. Dua kapimz aciksa kabul olabilir. O yuzden hep pozitif guzl seyler dusunup soleyelm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?