• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kuzum otrivelle çatlatma iğnesi klomen den sonra vurundum
Ya pek anlamam henuz onuzmdeki ay ben de asilamaya baslamayi dusunuyorum bu aydan pek umudum yok acikcasi🤣ama moralim bozuk degil niyeyse 😂😂😂 esinin spermleri kaliteli ise insallah ise yaramistir

Devlette aynı bk 🤦‍♀️ Her ıkısınede gıttık bızde bır zıplayarak cıkmadıgımız kaldı teyteytey 🤣🤣 eve geldık bır ay gectı bir ay gectı derkeeeen o teyler bıze teyledi resmen🤣🤣🤣😅🤪
😂😂😂 çok haklısın bende birde devlete mi gitsem diyordum iyi denen tüm doktorlara gittim özeldekilere ama dediğin gibi teyteyleye geldim sonuç hüsran 😂😂😂 L Loriklorik dediği gibi sorun varda uğraşmak istemiyorlar herhal😂😂

😂😂😂 çok haklısın bende birde devlete mi gitsem diyordum iyi denen tüm doktorlara gittim özeldekilere ama dediğin gibi teyteyleye geldim sonuç hüsran 😂😂😂 L Loriklorik dediği gibi sorun varda uğraşmak istemiyorlar herhal😂😂
Vardir bi sorun ki olmuyordur. Diger insanalr gibi patir patir neden yapmayalim ki 😂😂😂demekki bi sorun var sepebsiz diye birsey yoohh

Vardir bi sorun ki olmuyordur. Diger insanalr gibi patir patir neden yapmayalim ki 😂😂😂demekki bi sorun var sepebsiz diye birsey yoohh
Kadın gün ayarlıyor şaka gibi şu ay şu gün hamile kalırsam şu aya denk gelsin die hesap yapıyor hakkat tutuyor gelde sinirlenme 😂😂😂

Hmm anladım canımm. İnş aşılamaya gerek bile kalmaz bu ay tutarrrr 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Ayy insallllaaahhh ovulasyon deniyorum bu ay da dun de koyu cikti bugun de koyu cikti iki cizgi de anlamadim 😂😂ama alt karnimda ve sag tarafimda sanki cok afedersiniz kabiz misim gibi bi agri var ama degilim🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back