Bnce kesin var bebek ya hiç yalancı çizgi gibi degildi kuzuYok vermedim aslinda mecbur verecektim bugun yolculuk yapmam gerekiyordu o iptal oldu gerek kalmadi canım en azından 2 gün kala vereyim diyorum çok erken olmasın ilk ay denedigimizde erken kan verdim 0 ı görünce kötü oldum şimdi daha temkinli gideyim diyorum
Hani testCanlar bat günüm bugün dua edin bana nolur
Ayhh umarım öyledir ya umarımAyy çok heyecanlı ya insallah bebeğin seninledir canım
Test yapmicam canımHani test
Inşallah yaBnce kesin var bebek ya hiç yalancı çizgi gibi degildi kuzu
Aaaa niyeTest yapmicam canım
2 gün bekliycez mecbur ben inanıyorum bebişin seninle inşallahhhInşallah yabir de ondan korkuyorum açıkçası bir kaç arkadaşımi böyle yanıltti testler o yuzden direk 2 gun sonra kan vereyim diyorum
Canlar bat günüm bugün dua edin bana nolur
Ya geç döllenme falandır diye bir hafta beklemek istiyorum diğer türlü negatif testler çok moralimi bozuyo strese sokuyo beniAaaa niye
Ahh canım inşallah umarım hepimiz bu mutluluğu tadarızCanım, herşeyin hakkında hayırlısı ile olmasını diliyorum.
Bir söz vardır Mevla görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler..
Anneliğin güzel haberini buraya yazman duası ile..
Çok sağol canım2 gün bekliycez mecbur ben inanıyorum bebişin seninle inşallahhh
Anladım cnm haklısın ama keşke yapsaydın güzel haberini belkiyorummmYa geç döllenme falandır diye bir hafta beklemek istiyorum diğer türlü negatif testler çok moralimi bozuyo strese sokuyo beni
Ayyy inşallah yaOhaaaa cano resmen bebek görüniyo yaaaa sen yine inanmada
İnşâllah kuzum peşpeşe güzel haberle gelcez inşallahÇok sağol canıminşallah çok istiyorum gerçekten hepimize en güzel zamanda gelsin meleklerimiz
Aminİnşâllah kuzum peşpeşe güzel haberle gelcez inşallah
BEnim de bat günüm ben kan verdim sabah sonucu bekliyorumCanlar bat günüm bugün dua edin bana nolur
Selam canım sen de ne var ne YokSlm kızlar bata son 4 gün kalbim güm güm ❤❤bir arkadas kan verckti bugün ama sonuç belli mi acaba
BEn verdim sonucuSlm kızlar bata son 4 gün kalbim güm güm ❤❤bir arkadas kan verckti bugün ama sonuç belli mi acaba
Ben verdim sonucu bekliyorum heyecanlaSlm kızlar bata son 4 gün kalbim güm güm ❤❤bir arkadas kan verckti bugün ama sonuç belli mi acaba
Sonucu ben diyorum kız sana gebesin gebe idrarda belli zaten minnoş anne
BEnim de bat günüm ben kan verdim sabah sonucu bekliyorumAllah yardımıcımız olsun hepimizin
Ay inşallah canım bakalım bi 4-5 gün geçsin hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumAnladım cnm haklısın ama keşke yapsaydın güzel haberini belkiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?