• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

Totem
N Nana Ana bat 20
@Ederaf bat 10
L Loriklorik bat 20
@Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
F Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
@Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 24
_PANDA_ _PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
@dilosss_ bat 19

Benide ekler misiniz benimde 30 ağustos bat🙏🤲😂♥️😍

Ah inş canımmmmmmmm inşallahhh
15649980755501592769472552039497.jpg

Son durum belee🤗😂

Bugun yarın hatta sonraki gün . Sakın kaçırmayıııııın 🙈 dr um gün aşırı demişti bana sperm kalitesi için ve özellikle imkan varsa sabah olsun demişti
Gun asiri bizde imaknsiz gun icinde calsiiyor garibin . Aksam gelince de bedeni yorgun dusuyor bazen bizde genelde sabaha karsi sabah o zMan hem spermler dinleniyormus hem de vucudu daha dinç oluyor

Gun asiri bizde imaknsiz gun icinde calsiiyor garibin . Aksam gelince de bedeni yorgun dusuyor bazen bizde genelde sabaha karsi sabah o zMan hem spermler dinleniyormus hem de vucudu daha dinç oluyor
Aynen canım . Dr hergün girilen ilişkide %75 kız bebek oluyor demişti. Sizinde belki bal gibi bir kızınız olur 🙏🏽

Insallah ya gelsim de o gun aynen ben de umudunu kirarim ya iyi soktun aklima😂😂😂😂her adetim yaklastiginsa diyor ki öldün mü 😂😂😂yani adet oldun mu nun eşim tarafindan farkli boyuta taşınmış hali öldün mü 😍😍🤗🤗😂😂😂ben de ceyizim giderken ablam bi bebk semsiyesi hazirlamisti her bir demirine farkli bir bebek urunu asmisti cok hos olmustu hepsini söktüm duruyo . Dolapta onum kiyafetlerinin oldugu yere asmayi dusunuyorum göze baticak sekilde 😂😂😂😍😍😍
Dolap dedin de aklima bisey geldi 😁😁
Bizim de sevgiliyken bi bebek patigi vardi pembis. Onu dolabin kapaginin uzerine asicam bide kagida BU DOLAP ARTK BNM BABACIM yazicam 😁😁 videoya cekerim nasi amaa 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back