- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
- 53
Ayy güzel haber bekliyoruz hadi inşallah bu arada yumurtlama günün biliyomuydun canım kaç gün geçti
BEnim de bat günüm ben kan verdim sabah sonucu bekliyorum Allah yardımıcımız olsun hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy güzel haber bekliyoruz hadi inşallah bu arada yumurtlama günün biliyomuydun canım kaç gün geçti
BEnim de bat günüm ben kan verdim sabah sonucu bekliyorum Allah yardımıcımız olsun hepimizin
Ayyyy inşallaaaah canım okadar net diyosun yani kanı da bir görseydikSonucu ben diyorum kız sana gebesin gebe idrarda belli zaten minnoş anne
İnşâllah yaşamazsın cnmAy inşallah canım bakalım bi 4-5 gün geçsin hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Batın kaç ti canım sonucu mutlaka haber ver bir de belirtilerin neydi çok soru sordumAyyyy inşallaaaah canım okadar net diyosun yani kanı da bir görseydik
Kız anası bebiş daha ne kadar belli etsin kendini bariz pozitifti idrar testinAyyyy inşallaaaah canım okadar net diyosun yani kanı da bir görseydik
Sanırım 15 gün geçtiAyy güzel haber bekliyoruz hadi inşallah bu arada yumurtlama günün biliyomuydun canım kaç gün geçti
İnsanın aklı pek yerinde olmuyor canım napcagını ne hissdeceğini bilmedğinden affalıyor gelsin bebişim sağlıkla ozamanKız anası bebiş daha ne kadar belli etsin kendini bariz pozitifti idrar testin
Bugün adet günüm canım belirtilerim her ay yaşadığım göğüs hassasiyeti ruh hali değişiklikleri adet belirtileriinin dışında 4 gün öncesinden kasık ağrıları hala da devam ediyor bulantı falan yok şimdilik olsa da daha çok yeni ondan sanırımBatın kaç ti canım sonucu mutlaka haber ver bir de belirtilerin neydi çok soru sordum
İnşâllah kuzum bizede dua et hamişler in duası kabul olurmuş beni unutma dualarındaİnsanın aklı pek yerinde olmuyor canım napcagını ne hissdeceğini bilmedğinden affalıyor gelsin bebişim sağlıkla ozaman
İsteyen herkeseee dua edicem canım inşallah Allah herkese nasip etsin bu mutluluğuİnşâllah kuzum bizede dua et hamişler in duası kabul olurmuş beni unutma dualarında
AminnnnnMerhabalar, öncelikle mutlu haberi alanları kutluyorum, sağlıkla gelirler inşallah. Bekleyen arkadaşlarımın da tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum.
Benim BAT tarihim 13 Ağustos beni de ekler misiniz? N Nana Ana
Çok yeniyim bu olaylarda, yazdıklarınızı okudukça hem eğleniyorum hem öğreniyorum Allah neşenizi daim etsin ☺
Anladım canım o göğüs hassasiyeti dışında bir büyüme ve sızlama var bende extra besili gibi geziyorum ortadaBugün adet günüm canım belirtilerim her ay yaşadığım göğüs hassasiyeti ruh hali değişiklikleri adet belirtileriinin dışında 4 gün öncesinden kasık ağrıları hala da devam ediyor bulantı falan yok şimdilik olsa da daha çok yeni ondan sanırım
ever bende de var dokununca sızlıyor canımAnladım canım o göğüs hassasiyeti dışında bir büyüme ve sızlama var bende extra besili gibi geziyorum ortada
Allah razı olsun kuzum dualarını kabul etsin senin bebişe arkadaş gelsin bizdende hemenİsteyen herkeseee dua edicem canım inşallah Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu
Aminnnnn inşallaaahAminnnnn
Ay hadi inşallah darısı başıma ya çok heyecanlı son günler hic geçmek bilmiyorever bende de var dokununca sızlıyor canım
Allah razı olsun kuzum dualarını kabul etsin senin bebişe arkadaş gelsin bizdende hemen
Evet çook heyecanlı bir süreç insan çok garip hissediyor kendni senin bat nezamandı?Ay hadi inşallah darısı başıma ya çok heyecanlı son günler hic geçmek bilmiyor