• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Batın kaç ti canım sonucu mutlaka haber ver bir de belirtilerin neydi 🙈çok soru sordum
Bugün adet günüm canım belirtilerim her ay yaşadığım göğüs hassasiyeti ruh hali değişiklikleri adet belirtileriinin dışında 4 gün öncesinden kasık ağrıları hala da devam ediyor bulantı falan yok şimdilik olsa da daha çok yeni ondan sanırım

Merhabalar, öncelikle mutlu haberi alanları kutluyorum, sağlıkla gelirler inşallah. Bekleyen arkadaşlarımın da tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum.
Benim BAT tarihim 13 Ağustos beni de ekler misiniz? N Nana Ana
Çok yeniyim bu olaylarda, yazdıklarınızı okudukça hem eğleniyorum hem öğreniyorum 🥰 Allah neşenizi daim etsin ☺️

Merhabalar, öncelikle mutlu haberi alanları kutluyorum, sağlıkla gelirler inşallah. Bekleyen arkadaşlarımın da tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum.
Benim BAT tarihim 13 Ağustos beni de ekler misiniz? N Nana Ana
Çok yeniyim bu olaylarda, yazdıklarınızı okudukça hem eğleniyorum hem öğreniyorum 🥰 Allah neşenizi daim etsin ☺
Aminnnnn 😍

Bugün adet günüm canım belirtilerim her ay yaşadığım göğüs hassasiyeti ruh hali değişiklikleri adet belirtileriinin dışında 4 gün öncesinden kasık ağrıları hala da devam ediyor bulantı falan yok şimdilik olsa da daha çok yeni ondan sanırım
Anladım canım o göğüs hassasiyeti dışında bir büyüme ve sızlama var bende extra besili gibi geziyorum ortada :KK70::KK70:

Şeytan diyor ki git kan ver bir tarafım dur sakin ol diyor bir sürü belirdim var özellikle göğüs ve ateş sonra diyorum yok belki regldendir kafamda sürekli bir karmasa 🙈🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back