Ozellikle dıskıları cok mukemmel kokuyorInsallahhhcok ozledim bebek kokusunu o kadae guzel bi koku ki o evin her yerinde o kokuyor yegenlerimden bilirim kapiyi acar acmaz bebek kokuyor ecin her yeri . Bize gelince evin her yeri bebek kokuyor tabi zamnala buyuuyunce baska bi kokuya dönüşüyor o ayri bi konu
O isi hallet hemenEki Görüntüle 2295479
Vuuuhuuuhuuuuuuusuna bakin hele simdi ben ne yapiyim ne ediyim adami eve bagliyim mi
Anlayan var mı kızlaaaar iyi mi kötü mü anlayamadım
Aramıza hosgeldin canımmmmSelam aleyküm evrene mesaj göndermek mi gebeyim gebeyimçok tatlısınız kızlar RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip inşallah bende 1.5 senedir bütün ay annelerine katıldım belki oğur getirir diye ama anladım geleceği yoksa oğur getirmez onu artık çok yoruldum ama her şeyin hayırlısı olsun
İlk annemiz listedemiydi canım?Canım hamilesinikinci gebemizi kutluyoruz kızlar Hayırlı olsun sağ Salim ol kucağına canım
İki resimde aynı sanırım anladıgım kadarıyla sperm hareketleri iyi canımmm %90 hareketli degeri vermis bu harika bi sonuc yanlıs anlamıyorsam
Yanlışlıkla attım tatlım iki resmiİki resimde aynı sanırım anladıgım kadarıyla sperm hareketleri iyi canımmm %90 hareketli degeri vermis bu harika bi sonuc yanlıs anlamıyorsam
Hatırlamıyorum canım ama net çift çizgi çıkmıştı sanırım listede değildi anlık geldi gittiİlk annemiz listedemiydi canım?
Ben sanki bi golge gordum amaKizlar sabah test yaptım ama birşey yok şimdilik biraz da erken yaptım galiba bat 9 unda
Hoş buldum canım inşallah inşallah hayırlısıyla bat 24 ağustosAramıza hosgeldin canımmmmGuzel dileklerin icin sagol fakat burası cok farklı bir sayfa listeyi kabartalım batın nedir yazalım listenin en az yarısı gebe kalacak bu ay Allahın izniyle goreceksin
Canım beni de eklermisin bat 9 ağustosİlk annemiz listedemiydi canım?
Aynen canım tam belli değil tabi normalde direk baktığında daha belirgin gibi ama bende emin olamadım bakalim tekrarliycamBen sanki bi golge gordum ama
Üsttede volum yazıyor az oranla bilgi verilmis yani canım alttaki yıkandıktan sonra olan degerler ve ortadaki birkac degeri daha artmıs tani yanlıs anlamıyorsamYanlışlıkla attım tatlım iki resmievet yıkandıktan sonra sperm sayısıyla total sperm sayısını anlamadım biri 14 milyon diğeri 7 milyon hangisini bana yolladılar acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?