Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ozellikle dıskıları cok mukemmel kokuyor

Aramıza hosgeldin canımmmm Guzel dileklerin icin sagol fakat burası cok farklı bir sayfa listeyi kabartalım batın nedir yazalım listenin en az yarısı gebe kalacak bu ay Allahın izniyle goreceksin

İki resimde aynı sanırım anladıgım kadarıyla sperm hareketleri iyi canımmm %90 hareketli degeri vermis bu harika bi sonuc yanlıs anlamıyorsam
Yanlışlıkla attım tatlım iki resmi evet yıkandıktan sonra sperm sayısıyla total sperm sayısını anlamadım biri 14 milyon diğeri 7 milyon hangisini bana yolladılar acep

Aramıza hosgeldin canımmmm Guzel dileklerin icin sagol fakat burası cok farklı bir sayfa listeyi kabartalım batın nedir yazalım listenin en az yarısı gebe kalacak bu ay Allahın izniyle goreceksin
Hoş buldum canım inşallah inşallah hayırlısıyla bat 24 ağustos

Yanlışlıkla attım tatlım iki resmi evet yıkandıktan sonra sperm sayısıyla total sperm sayısını anlamadım biri 14 milyon diğeri 7 milyon hangisini bana yolladılar acep
Üsttede volum yazıyor az oranla bilgi verilmis yani canım alttaki yıkandıktan sonra olan degerler ve ortadaki birkac degeri daha artmıs tani yanlıs anlamıyorsam

Benim bugün kasığıma cok fena bıçak saplandı 1 saniyelik 2 agustosta yumurtlayıp çatlama oldu niye bıcak saplandı acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…