- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
Ay hadi inşallah canım bol şanslarVe bu ayki ilk ovu testini yaptım Allah ım inşallah piki yakalar spermciklerle yumoşu buluşturup göbüşümü bebişle doldururum bu ay Aminnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah canım bol şanslarVe bu ayki ilk ovu testini yaptım Allah ım inşallah piki yakalar spermciklerle yumoşu buluşturup göbüşümü bebişle doldururum bu ay Aminnnnnn
Sağol kuzumAy hadi inşallah canım bol şanslar
İlk annemiz kimdi kızlarİlk annemiz listedemiydi canım?
Innsssaaalllhhj hadi bismillahhVe bu ayki ilk ovu testini yaptım Allah ım inşallah piki yakalar spermciklerle yumoşu buluşturup göbüşümü bebişle doldururum bu ay Aminnnnnn
Aynı esimle benim hikayem bu kankalik işleri bildiğimiz gibi ilerlemiyorVallaha kankaydik o bana ask beslemis yillarca acilmaya cesaret edememis . Bi gun oyle yine kanka kana konusuyorduk kah kah kih kih gukucukler havada . Bi baktim ciddilesti bisey soylemek istiyorum sana dedi ben anladim orda zaten bi b☆kluk oldugunuondan sonra oyle cok kostu pesimden ben istemedim tabi 2 kere istemeye geldiler .. hayatta bununla evlenmem diyordum. Cok iyi biri çünkü napti ne etti beni kendine cekti vallaha ozet olarak böyle
Kendi yazdıgımı okuyunca bi hz havva diyesim geldiİlk annemiz kimdi kızlar
Cidden kimdi cnm ben kaçırmışımKendi yazdıgımı okuyunca bi hz havva diyesim geldi
Beklenti icinde olumca psikolojik oluyor canım gecen iki ayda bendede o sekilde olmustu hatta su gibi sıvıda gelmisti gebe kaldım zannetmistim sonuc husrandı tabi fazlada kaptırmamak lazım olursa hayırlı zamanda gelsinler insallahBenim bugün kasığıma cok fena bıçak saplandı 1 saniyelik 2 agustosta yumurtlayıp çatlama oldu niye bıcak saplandı acaba
Bende anımsayamadım isim olarak canım ama iki annemiz var bu topikte cok sukurCidden kimdi cnm ben kaçırmışım
Kanka ayagı sey ayagıAynı esimle benim hikayem bu kankalik işleri bildiğimiz gibi ilerlemiyor
Aaaahahahah haykkiirrrrddiiimmmKendi yazdıgımı okuyunca bi hz havva diyesim geldi
Kanka deme lazim olurAynı esimle benim hikayem bu kankalik işleri bildiğimiz gibi ilerlemiyor
G☆t ayağıKanka ayagı sey ayagı
Canım şuan hastalığım başladı bu ayda olmadı üzüldüm ama nasip değilmiş yineBat 'i 5 olan kizlar durumlar nelerrr
Hayırlısıyla olsun inşallahCanım şuan hastalığım başladı bu ayda olmadı üzüldüm ama nasip değilmiş yine
Allahtan hayirlisi ovulasyon testi kullanmismiydiniz?Canım şuan hastalığım başladı bu ayda olmadı üzüldüm ama nasip değilmiş yine
Amin inşaAllah Rabbim aratmasın sizin iyi haberlerinizi alalım inşaAllahHayırlısıyla olsun inşallah
Kullandım canım ama günleri değerlendiremedik fazla bi de ben klomen çatlatma iğnesi falan kullandım önceki ay bu ay kullanmadım doktorum rahim filmi istemişti onu çektirecemAllahtan hayirlisi ovulasyon testi kullanmismiydiniz?
Hayirlisi olsun hakkinda nasipten ötesi yok zaten elimizden baska bisey gelmez uzulsek de aglasak da olmaz allah istedigi zaman olurCanım şuan hastalığım başladı bu ayda olmadı üzüldüm ama nasip değilmiş yine
Rahim filmi korkulacak bisey degil ben cektirdim temmuzun basinda hic aci kanama vs. Gibi bisey olmadi ben de .Kullandım canım ama günleri değerlendiremedik fazla bi de ben klomen çatlatma iğnesi falan kullandım önceki ay bu ay kullanmadım doktorum rahim filmi istemişti onu çektirecem