• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha kankaydik o bana ask beslemis yillarca acilmaya cesaret edememis . Bi gun oyle yine kanka kana konusuyorduk kah kah kih kih gukucukler havada . Bi baktim ciddilesti bisey soylemek istiyorum sana dedi 😂😂😂ben anladim orda zaten bi b☆kluk oldugunu🤣🤣🤣ondan sonra oyle cok kostu pesimden ben istemedim tabi 2 kere istemeye geldiler .. 🤣🤣 hayatta bununla evlenmem diyordum. Cok iyi biri çünkü 😂😂😂😂napti ne etti beni kendine cekti vallaha 😂😂ozet olarak böyle
Aynı esimle benim hikayem 😂 bu kankalik işleri bildiğimiz gibi ilerlemiyor😀

Benim bugün kasığıma cok fena bıçak saplandı 1 saniyelik 🥴 2 agustosta yumurtlayıp çatlama oldu niye bıcak saplandı acaba 😞
Beklenti icinde olumca psikolojik oluyor canım gecen iki ayda bendede o sekilde olmustu hatta su gibi sıvıda gelmisti gebe kaldım zannetmistim sonuc husrandı tabi fazlada kaptırmamak lazım olursa hayırlı zamanda gelsinler insallah🤲🤲

Kullandım canım ama günleri değerlendiremedik fazla bi de ben klomen çatlatma iğnesi falan kullandım önceki ay bu ay kullanmadım doktorum rahim filmi istemişti onu çektirecem
Rahim filmi korkulacak bisey degil ben cektirdim temmuzun basinda hic aci kanama vs. Gibi bisey olmadi ben de .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back