• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallahhh 😍😘cok ozledim bebek kokusunu 😍😍😍o kadae guzel bi koku ki o evin her yerinde o kokuyor😍😍 yegenlerimden bilirim kapiyi acar acmaz bebek kokuyor ecin her yeri . Bize gelince evin her yeri bebek kokuyor 😍😍😍tabi zamnala buyuuyunce baska bi kokuya dönüşüyor 😂o ayri bi konu😂
Ozellikle dıskıları cok mukemmel kokuyor😂😂😂😂❤️😂

Screenshot_20190804-141908_Chrome.jpg

Selam aleyküm evrene mesaj göndermek mi gebeyim gebeyim 🤗 çok tatlısınız kızlar RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip inşallah bende 1.5 senedir bütün ay annelerine katıldım belki oğur getirir diye ama anladım geleceği yoksa oğur getirmez onu artık çok yoruldum ama her şeyin hayırlısı olsun
Aramıza hosgeldin canımmmm ❤️ Guzel dileklerin icin sagol😍😇 fakat burası cok farklı bir sayfa listeyi kabartalım batın nedir yazalım listenin en az yarısı gebe kalacak bu ay Allahın izniyle goreceksin🤲🤲

İki resimde aynı sanırım anladıgım kadarıyla sperm hareketleri iyi canımmm %90 hareketli degeri vermis bu harika bi sonuc yanlıs anlamıyorsam🤣😂
Yanlışlıkla attım tatlım iki resmi 😂😂 evet yıkandıktan sonra sperm sayısıyla total sperm sayısını anlamadım biri 14 milyon diğeri 7 milyon hangisini bana yolladılar acep 😂😂

Aramıza hosgeldin canımmmm ❤️ Guzel dileklerin icin sagol😍😇 fakat burası cok farklı bir sayfa listeyi kabartalım batın nedir yazalım listenin en az yarısı gebe kalacak bu ay Allahın izniyle goreceksin🤲🤲
Hoş buldum canım inşallah inşallah hayırlısıyla bat 24 ağustos

Yanlışlıkla attım tatlım iki resmi 😂😂 evet yıkandıktan sonra sperm sayısıyla total sperm sayısını anlamadım biri 14 milyon diğeri 7 milyon hangisini bana yolladılar acep 😂😂
Üsttede volum yazıyor az oranla bilgi verilmis yani canım alttaki yıkandıktan sonra olan degerler ve ortadaki birkac degeri daha artmıs tani yanlıs anlamıyorsam🐴😝😝🤣🎃😅

Benim bugün kasığıma cok fena bıçak saplandı 1 saniyelik 🥴 2 agustosta yumurtlayıp çatlama oldu niye bıcak saplandı acaba 😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back