Erkek olursa Ömer kız olursa elif inşKIZLAR BEBIŞLERMIZ OLUNCA NE ISIM VERICEZ KARAR VERDINIZ MI :)
Biz kiz olursa ARYALİNA
Erkek olursa POYRAZ diye düşünüyoruz
Lh yükseldi yumurta çatlamak üzere anlamı tasıyor 24ile 48sa içinde yumurta, yumurta kanalına ya i tüpler e atılacak sperm bekleyecek döllenme için... Bundan sornaki lh daha koyuda olabilir silikte oianilir. Silik ise yumurta kanala geçmis demektirSu an neyi ifade ediyor peki cok koyu olmasi bi bilgin var mi
Isimlerinin anlamlari cok guzel insallah isimlerinin anlamlari ile saglikli bi omurleri olur annesiErkek olursa Ömer kız olursa elif inş
Normalde programda da yarini gosteriyor ovulasyonu .. hadi insallahhhh tutar .tutmazsa da zaten onume hedef koymuşumLh yükseldi yumurta çatlamak üzere anlamı tasıyor 24ile 48sa içinde yumurta, yumurta kanalına ya i tüpler e atılacak sperm bekleyecek döllenme için... Bundan sornaki lh daha koyuda olabilir silikte oianilir. Silik ise yumurta kanala geçmis demektir
Biz 8 yılın sonunda evlendik eşimle 4 yıldır da evliyiz ilk günden beri ömerimiz elifimiz diye konuşuruzIsimlerinin anlamlari cok guzel insallah isimlerinin anlamlari ile saglikli bi omurleri olur annesi
Biz de 6 yilin sonunda evlendik ama sevmiyorduk birbirimizi en azindan ben oyle sanıyordum kankaydik biz esimleBiz 8 yılın sonunda evlendik eşimle 4 yıldır da evliyiz ilk günden beri ömerimiz elifimiz diye konuşuruzinş cnm inş hep beraber büyütürüz fındıklaırmızı ☺
Amiinn insallahhhSelam aleyküm evrene mesaj göndermek mi gebeyim gebeyimçok tatlısınız kızlar RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip inşallah bende 1.5 senedir bütün ay annelerine katıldım belki oğur getirir diye ama anladım geleceği yoksa oğur getirmez onu artık çok yoruldum ama her şeyin hayırlısı olsun
Teşekkür ederimMaşallah annesi bebiş var ilk bebişimiz hayırlı olsun
Canım hamilesinGünaydın herkese❣ Benim bata 2 gün var sabah testi tekrarladım çizgi ilk beş dakkada belirdi 10dakka sonra da daha da net oldu bakabilrmisinz kızlar? Kasık ve adet olacakmışım gibi ağrılarıım devam ediyor buarafa
Bende genelde hep sağ kasıkta oluyor ya da genel belimden giren sancı gibi canımYok canım yapmicam bide şey bende bazen sağ kasık bazen sol ama çoğunlukla sol kasık ağırıyo sende nasıl
Canım ovulasyon testi ile takip yapmadım bu ay ama tahminime gore bugün 10. GünümMNbeyaz canım senin yumurtlamadan sonra kaçıncı günü dü
O nasıl oluyo kızBiz de 6 yilin sonunda evlendik ama sevmiyorduk birbirimizi en azindan ben oyle sanıyordum kankaydik biz esimle2 sene once acildi bana
Teşekkür ederim canımm amin inşallaaah tüm isteyenlere versin yarabbimCanım hamilesinikinci gebemizi kutluyoruz kızlar Hayırlı olsun sağ Salim ol kucağına canım
Vallaha kankaydik o bana ask beslemis yillarca acilmaya cesaret edememis . Bi gun oyle yine kanka kana konusuyorduk kah kah kih kih gukucukler havada . Bi baktim ciddilesti bisey soylemek istiyorum sana dediO nasıl oluyo kız
Amin tatlımmmmTeşekkür ederim canımm amin inşallaaah tüm isteyenlere versin yarabbim
10.gün çok erken genellikle 12.gün de çıkıyor testler ama yinede kişiye göre değişebilir elbette.. Hayırlı olsun sağlıklıca al kucagonaCanım ovulasyon testi ile takip yapmadım bu ay ama tahminime gore bugün 10. Günüm
Insallah canim cok sagol10.gün çok erken genellikle 12.gün de çıkıyor testler ama yinede kişiye göre değişebilir elbette.. Hayırlı olsun sağlıklıca al kucagona
Aynen öyle yap canım hayırlısı de herşey olacağına var hakkında hayırlısı olur inşAllahhAmin canimbende heyecan var ama pek belli etmemeye calisiyorum kendime bile akışına bıraktım bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?