Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su an neyi ifade ediyor peki cok koyu olmasi bi bilgin var mi
Lh yükseldi yumurta çatlamak üzere anlamı tasıyor 24ile 48sa içinde yumurta, yumurta kanalına ya i tüpler e atılacak sperm bekleyecek döllenme için... Bundan sornaki lh daha koyuda olabilir silikte oianilir. Silik ise yumurta kanala geçmis demektir

Normalde programda da yarini gosteriyor ovulasyonu .. hadi insallahhhh tutar .tutmazsa da zaten onume hedef koymuşum takmiycam kafama

Isimlerinin anlamlari cok guzel insallah isimlerinin anlamlari ile saglikli bi omurleri olur annesi
Biz 8 yılın sonunda evlendik eşimle 4 yıldır da evliyiz ilk günden beri ömerimiz elifimiz diye konuşuruz inş cnm inş hep beraber büyütürüz fındıklaırmızı

Selam aleyküm evrene mesaj göndermek mi gebeyim gebeyim çok tatlısınız kızlar RABBİM isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip inşallah bende 1.5 senedir bütün ay annelerine katıldım belki oğur getirir diye ama anladım geleceği yoksa oğur getirmez onu artık çok yoruldum ama her şeyin hayırlısı olsun

Biz 8 yılın sonunda evlendik eşimle 4 yıldır da evliyiz ilk günden beri ömerimiz elifimiz diye konuşuruz inş cnm inş hep beraber büyütürüz fındıklaırmızı ☺
Biz de 6 yilin sonunda evlendik ama sevmiyorduk birbirimizi en azindan ben oyle sanıyordum kankaydik biz esimle2 sene once acildi bana

Amiinn insallahhh

Benide eklermisiniz adetim 24 ağustos yumurlamada 9 ağustosu gösteriyor bu hafta ici için doktordan randevu aldım yumurta çatlıyormu diye bakmak için artık ber yerden başlamak istiyorum

Canım hamilesin ikinci gebemizi kutluyoruz kızlar Hayırlı olsun sağ Salim ol kucağına canım

O nasıl oluyo kız
Vallaha kankaydik o bana ask beslemis yillarca acilmaya cesaret edememis . Bi gun oyle yine kanka kana konusuyorduk kah kah kih kih gukucukler havada . Bi baktim ciddilesti bisey soylemek istiyorum sana dedi ben anladim orda zaten bi b☆kluk oldugunuondan sonra oyle cok kostu pesimden ben istemedim tabi 2 kere istemeye geldiler .. hayatta bununla evlenmem diyordum. Cok iyi biri çünkü napti ne etti beni kendine cekti vallaha ozet olarak böyle

10.gün çok erken genellikle 12.gün de çıkıyor testler ama yinede kişiye göre değişebilir elbette.. Hayırlı olsun sağlıklıca al kucagona
Insallah canim cok sagol❣Evet erken yaptım testi bakalim bekleyip görücez canım insallah gün geçtikçe koyulaşır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…