- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
İnşallah hayırlısıyla canımAmin inşaAllah Rabbim aratmasın sizin iyi haberlerinizi alalım inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlısıyla canımAmin inşaAllah Rabbim aratmasın sizin iyi haberlerinizi alalım inşaAllah
Anestezisiz mi çektirdin çok korktum ben yorumlardan yaRahim filmi korkulacak bisey degil ben cektirdim temmuzun basinda hic aci kanama vs. Gibi bisey olmadi ben de .
Evet anestezisiz cektirdim inanki ben de burda okuduklarimdan dolayi cok korkarak gittim. Ama hicte oyle dayanilmaz bi aci pacalardan akicak sekilde durmayan kanama vs . Yasamadim . Ilac verirken bile hissetmedim . 0 aci 0 kanama yasadim ya da bilemem tuplerim acik oldugu icin de olabilir ama . Bazilari ilac alirken bile aci yasamislar ben ilac verilirken bile hissetmedim toplam 5 dakika falan sürüyorAnestezisiz mi çektirdin çok korktum ben yorumlardan ya
Hayırlısı olsun canım uzulme Eylül topikindem devam edicez yineCanım şuan hastalığım başladı bu ayda olmadı üzüldüm ama nasip değilmiş yine
Yaaaa ben doktora gidip duruyorum ozelede devletede sende sıkıntı yok herseyin cok temiz cok guzel diyerek soyle yaglayıp boyle ballayıp beni gonderiyolar ama rahim filmi cektirdikten sonra cogu kisi hemen hamile kalıyomus diyede cektirmek istiyorum nasıl yapabilirim?Evet anestezisiz cektirdim inanki ben de burda okuduklarimdan dolayi cok korkarak gittim. Ama hicte oyle dayanilmaz bi aci pacalardan akicak sekilde durmayan kanama vs . Yasamadim . Ilac verirken bile hissetmedim . 0 aci 0 kanama yasadim ya da bilemem tuplerim acik oldugu icin de olabilir ama . Bazilari ilac alirken bile aci yasamislar ben ilac verilirken bile hissetmedim toplam 5 dakika falan sürüyor
Cektir yine de nolur nolmaz . Ben şisli echomar da cektirdim . Oyle bi hafta falan bekletmiyorlar sonuclar icin . Hemen çıkarıyorlar bi yarim saat sonra . Fiyati 650 liraydi bi kac devlet hastanesine sorduk bazilari makinamiz yok dedi bazilari makinamiz bozuk dedi ve cok bekletiyolar . Gun icinde randevu aldik hemen o gun gittik cektirdik . Cok sukur bisey cikmadi ama ben de gebelik olmadiYaaaa ben doktora gidip duruyorum ozelede devletede sende sıkıntı yok herseyin cok temiz cok guzel diyerek soyle yaglayıp boyle ballayıp beni gonderiyolar ama rahim filmi cektirdikten sonra cogu kisi hemen hamile kalıyomus diyede cektirmek istiyorum nasıl yapabilirim?
Anladım canım tesekkur ederim gecen ay cektirdigini soyluyosun icimde bir his bu ay senden ben umutlandım hayır olsunCektir yine de nolur nolmaz . Ben şisli echomar da cektirdim . Oyle bi hafta falan bekletmiyorlar sonuclar icin . Hemen çıkarıyorlar bi yarim saat sonra . Fiyati 650 liraydi bi kac devlet hastanesine sorduk bazilari makinamiz yok dedi bazilari makinamiz bozuk dedi ve cok bekletiyolar . Gun icinde randevu aldik hemen o gun gittik cektirdik . Cok sukur bisey cikmadi ama ben de gebelik olmadi
Keske olsa sorun esimden dolayi oldugu için ben umutlu degilim cok tesekkur ederimmm insallah insallah temuuzun bssinda cektirmistimAnladım canım tesekkur ederim gecen ay cektirdigini soyluyosun icimde bir his bu ay senden ben umutlandım hayır olsun
Ne sorunlu insanlar var tam umitleri bittigi yerde gebe kalıyolar o yuzden Allahtan umit kesilmez canımmmmm hayırlısıyla kavusalım minik patiklere bende cıçok istiorum artıkKeske olsa sorun esimden dolayi oldugu için ben umutlu degilim cok tesekkur ederimmm insallah insallah temuuzun bssinda cektirmistim
Istemeyen yoktur diye dusunuyorum . Ama en cok bizim hakkimiz insallah en guzel saglikli halliyle rabbim nasip eder bir gunNe sorunlu insanlar var tam umitleri bittigi yerde gebe kalıyolar o yuzden Allahtan umit kesilmez canımmmmm hayırlısıyla kavusalım minik patiklere bende cıçok istiorum artık❤
Sizde neden olmiyorNe sorunlu insanlar var tam umitleri bittigi yerde gebe kalıyolar o yuzden Allahtan umit kesilmez canımmmmm hayırlısıyla kavusalım minik patiklere bende cıçok istiorum artık❤
Olmama sebebi yok canım hersey yolunda diyor doktorlarımız bir iki yıl denedikten sonra olmuyo diye gelin diyolarSizde neden olmiyor
Benide ekler miisniz bat 19 agustosGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
Totem
N Nana Ana bat 20
Edifar bat 10
L Loriklorik bat 20
E Eslem91 bat 21
@Asli Yener94 bat 5
@Zekta bat 5
@NorthCarolina bat 12
@burcusami bat 28
@Floraa12 bat 12
@Antoryum123 bat 19
@Dilandilan bat 7
@Deryakadir bat 15
@aog0701 bat 7
@Ojej bat 11
@Fatma KTL bat 20
@meryem6yrr bat 9
@Burcu2614 bat 15
@15yusra11 bat 31
R Rzgrksy bat 5
@hayalinizle bat 10
@Matrakhatun bat 17
@ordekimsibocuk bat 11
@maybutterfly bat 5
@MNbeyaz bat 9
@Babyandmom bat 6
@Balkupumm bat 24
@_PANDA_ bat 20
@Bifincankahve bat 2
Kuzu rahim filmi sperm testi hormonlar bakıldı mı ki sorun yok diyorlarOlmama sebebi yok canım hersey yolunda diyor doktorlarımız bir iki yıl denedikten sonra olmuyo diye gelin diyolar
Canım aceleci davranıyomusuz gibi konusuyolar gorunurde herhangi birsey yok diyorlar kan degerlerimize baktırdık adet 3. Gün Hormon testlerimde yapıldı rahmimde kontrol edildi bi kanallara baktıramadık tam bi bucuk senedirde denemiyoruz acıkcası bir sene yeni doldu dolmadı korunmuyoruz yumurtlamaya denk getiremiyoruz herhalde birkac denemeden sonra bende ayrıntılı kontrol isticez esimleKuzu rahim filmi sperm testi hormonlar bakıldı mı ki sorun yok diyorlar
En son gittigimiz yer de oyle dedi bize deneyin deneyin ulllaa daha ne kadar nereye kadar deniycez ee yeter dayasiniz genc yipranirsiniz bu yolda diyorlar bilmiyor ki cocuk olmayinca daha cok yıpranıyor insanOlmama sebebi yok canım hersey yolunda diyor doktorlarımız bir iki yıl denedikten sonra olmuyo diye gelin diyolar
Bizde herseyi yaptirdik artik olmamais icin bi engel yok gpzukuyor . Hersey yolinda ama sebepsiz .. bence sebepsiz diye bosey yok uydurma o sebepsiz infertilite .. illaki bi sebebi vardir da ugrasmak istemiyorlar bence doktorlar artikCanım aceleci davranıyomusuz gibi konusuyolar gorunurde herhangi birsey yok diyorlar kan degerlerimize baktırdık adet 3. Gün Hormon testlerimde yapıldı rahmimde kontrol edildi bi kanallara baktıramadık tam bi bucuk senedirde denemiyoruz acıkcası bir sene yeni doldu dolmadı korunmuyoruz yumurtlamaya denk getiremiyoruz herhalde birkac denemeden sonra bende ayrıntılı kontrol isticez esimle
Bnce bian önce sperm testi ve Rahim filmini yaptırın cnmCanım aceleci davranıyomusuz gibi konusuyolar gorunurde herhangi birsey yok diyorlar kan degerlerimize baktırdık adet 3. Gün Hormon testlerimde yapıldı rahmimde kontrol edildi bi kanallara baktıramadık tam bi bucuk senedirde denemiyoruz acıkcası bir sene yeni doldu dolmadı korunmuyoruz yumurtlamaya denk getiremiyoruz herhalde birkac denemeden sonra bende ayrıntılı kontrol isticez esimle
Bende cesaretimi toplayıp gidecem inşaAllah ☺Evet anestezisiz cektirdim inanki ben de burda okuduklarimdan dolayi cok korkarak gittim. Ama hicte oyle dayanilmaz bi aci pacalardan akicak sekilde durmayan kanama vs . Yasamadim . Ilac verirken bile hissetmedim . 0 aci 0 kanama yasadim ya da bilemem tuplerim acik oldugu icin de olabilir ama . Bazilari ilac alirken bile aci yasamislar ben ilac verilirken bile hissetmedim toplam 5 dakika falan sürüyor
Ordayım bende ☺Hayırlısı olsun canım uzulme Eylül topikindem devam edicez yine❤❤❤