- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 32
Fark etmiyor ki evet sabah daha garanti ama varsa şimdide çıkar canımİyi geceler nasılsınız ben çok gerginim bata kaldı 3 gün kasık batmalarım ve midem bulanıyor ama diyorum ki sıcaktandır belki de. Bu belirsizlik beni mahvediyor hamile değilsem çok üzüleceğim. 20 Temmuzda ovulasyonum pik olmuştu sonra çatladı ama şimdi hala pozitif çıkıyor hamilelikten kaynaklanabilirmiş öyle okumuştum ve akıntım var yumurta beyazı gibi. Siz ne düşünüyorsunuz
Şimdi dayanamayıp yaptım negatif çıktı demek ki adet belirtileri bunlar moralim çok bozuldu Allah’tan ümit kesilmez bu ay da kısmet değilmiş demek ki...Fark etmiyor ki evet sabah daha garanti ama varsa şimdide çıkar canım
Moral bozmak yok tatlııııım bak hepimiz bekliyoruz birbirimize destek oluyoruzŞimdi dayanamayıp yaptım negatif çıktı demek ki adet belirtileri bunlar moralim çok bozuldu Allah’tan ümit kesilmez bu ay da kısmet değilmiş demek ki...
Yıl bile değil aslında 4 ay oldu ama bu kadar kendimi kaptırdığım için kendime kızıyorum Ümit ne zor şeyMoral bozmak yok tatlııııım bak hepimiz bekliyoruz birbirimize destek oluyoruzsen kaç yıldır düşünüyorsun canım
Ooooo canım kontrole gittin mi pekiYıl bile değil aslında 4 ay oldu ama bu kadar kendimi kaptırdığım için kendime kızıyorum Ümit ne zor şey
Kontrol derken ne için?Ooooo canım kontrole gittin mi peki
Jinekolojiye yani gitmende fayda var bi sorun varsa öğrenirdin yoksa kafan rahat olurduKontrol derken ne için?
Temmuz ayında gittim doktor hafif polikistik olduğumu ama bunun gebeliği engelleyecek bi durum olmadığını söyledi. Bu ay adet olunca 3. Gün gidip hormon testlerini yaptıracağım yumurtalıklarım rahmim gayet iyiymiş Kasım’a kadar olmazsa gel detaylı bakalım sana eşine ama olur Kasım’a kadar dedi. O kadar inandım ki evde ped bile yok yarın ilk iş gidip ped almam lazımJinekolojiye yani gitmende fayda var bi sorun varsa öğrenirdin yoksa kafan rahat olurdu
Temmuz ayında gittim doktor hafif polikistik olduğumu ama bunun gebeliği engelleyecek bi durum olmadığını söyledi. Bu ay adet olunca 3. Gün gidip hormon testlerini yaptıracağım yumurtalıklarım rahmim gayet iyiymiş Kasım’a kadar olmazsa gel detaylı bakalım sana eşine ama olur Kasım’a kadar dedi. O kadar inandım ki evde ped bile yok yarın ilk iş gidip ped almam lazım
Yumurtlama üzerinden geçen gün diyor yamiEki Görüntüle 2295321
Böyle bir sayfa cıktı karsıma dpo yu anlayamadım canım benim yumurtlama 5inde oda gri
Canım benim çok sağolevet şuanda yenisin diye tedaviye başlamıyorlar Git canım sen kasıma kadar bekleme niye bekletirler ki anlamadım gitti moralinide yüksek tut yalnız değilsin
Cano sayfayı İngilizceden otomatik googleye ceviriyorKız çok iyimiş hemen bakam
Sayfa otomatik cevrilmeli Google tarafından. Öyle bakıp anlayacaksınız zaten kızİngiliççe buu anlamıyo benn
Agustos takvimimi bu simdiYumurtlama üzerinden geçen gün diyor yami
Bende fen bilimleri öğretmeniyim ortaokulda o kadar minnoş öğrencilerim var kiİnsanlarla uğraşmak çok zor iyi bilirim mesleğimdenben meslek lisesinde öğretmenim meslekten soğuttu sağolsunlar
AMan en önemlisi o valla :)Amin inşAllahbi yandan da çocuk istiyoruz ikisi nasıl olcak bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?