Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fark etmiyor ki evet sabah daha garanti ama varsa şimdide çıkar canım

Şimdi dayanamayıp yaptım negatif çıktı demek ki adet belirtileri bunlar moralim çok bozuldu Allah’tan ümit kesilmez bu ay da kısmet değilmiş demek ki...
Moral bozmak yok tatlııııım bak hepimiz bekliyoruz birbirimize destek oluyoruz sen kaç yıldır düşünüyorsun canım

Jinekolojiye yani gitmende fayda var bi sorun varsa öğrenirdin yoksa kafan rahat olurdu
Temmuz ayında gittim doktor hafif polikistik olduğumu ama bunun gebeliği engelleyecek bi durum olmadığını söyledi. Bu ay adet olunca 3. Gün gidip hormon testlerini yaptıracağım yumurtalıklarım rahmim gayet iyiymiş Kasım’a kadar olmazsa gel detaylı bakalım sana eşine ama olur Kasım’a kadar dedi. O kadar inandım ki evde ped bile yok yarın ilk iş gidip ped almam lazım

evet şuanda yenisin diye tedaviye başlamıyorlar Git canım sen kasıma kadar bekleme niye bekletirler ki anlamadım gitti moralinide yüksek tut yalnız değilsin

Günaydınlar günaydınlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…