- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
Basta uc bes kisiydik masallah sayimiz artti ve ayni sekilde gebelik sayimiz da artarListe kabarık
Uçun Uçun. İnişiniz sıpışko ile olsun aminSipayddiiimmmmlen uccaz
Ahahahah... Ya ben eski 2016daki yazılarımı okuyorum da gaz sancısından tut da bacak agrısı na kadar gebelik belirtisi sanmısım ahahaha hatta ve hatta hamile kaldığim ay gögsüm agrıyor diye kesin hamile değilim diye düşünmüş kafama takmısm her yere herkese sormusumçünkü her adet öncesi gögüslerim agrır ve dolgunlaşır. meğer o ay hamileymişim... Hemde adetten sorma olmustu benim tüm Kasık agrısı bel agrısı batma kusma aklınıza ne geliyorsa
AmiiiiinnnBasta uc bes kisiydik masallah sayimiz artti ve ayni sekilde gebelik sayimiz da artarbu kadae hizli bi sekilde
Yaparız bence niye yapmayak5te 5yaparmıyız sence ne diyosun
Inşallah....Adetten sonra yasayacaksın belki de bunları herkes erken gebelik belşrtileri yasamaz ki..
Herkese ve kendime dua ediyorumGüzel haberlerinizi bekliyoruz batı yakın olan arkadaslarım ciceklerimm❤❤
Gebe kalsamda kalamasamdaHerkese ve kendime dua ediyorum
Insallah gulummm yaaaavBasta uc bes kisiydik masallah sayimiz artti ve ayni sekilde gebelik sayimiz da artarbu kadae hizli bi sekilde
Önceki ay beş günüm gecikip negatifi gördüğüm için daha test yapmadım canım ☺
Test icin henuz erken sanırım belirti turu bir hissiyatınız varmı (psikolojikten bahsetmiyorum)Önceki ay beş günüm gecikip negatifi gördüğüm için daha test yapmadım canım ☺
Çatlatma iğnesinden sonra hepbelirtilerim vardıTest icin henuz erken sanırım belirti turu bir hissiyatınız varmı (psikolojikten bahsetmiyorum)
İnsallah tutmustur tatlım tatlı tatlı bebislerimiz ınsallah olur buayÇatlatma iğnesinden sonra hepbelirtilerim vardıbu ay ek olarak çok afedersiniz göğüs kenarında kabarcıklar oldu sivilce gibi ama değil bi de ovulasyonu tam değerlendirememiş olabiliriz bu ay
Elazığ ve Malatya yakın Maraşa hiç gitmedim ama güzel diyorlarBende elazığdayım ama malatyalıyım bizimde kayısımız güzel ikram edeyim gelin bizde görev için burdayız
Hiç bi yol izlemedim yumurtamın gelişmesinde çatlamasında gününde adetimde hiç bir problem yoktu tatlım 2 yıllık evliyim ilk yıl doktor daha erken dedi zaten son 1 yıldada adetliyken çağırdı her ay 3 ay klomen verdi ben kist yaptığını duyunca bide yumurta problemim yoktu içmedim kendiliğinden 20 mm üstü oluyordu zaten 3 yumurtam vardı 1 yıl öyle oyalandım işte git gel bişey yok eşimde kontrol oldu çok şükür onunda değerleri normaldi artık bu ay aşılama dedi yine adetimin 2. Günü gittim klomeni adetim bitince içmemi söyledi yani 5. Gün başladım hap bitince ertesi gün çağırdı kontrol etti gün verdi saat verdi perşembe akşamı iğne vurundum 36 saat sonra yani bugünde aşılama oldu tatlım biraz uzun yazdım kusura bakmaDikkat ettt kendine bebisinepeki oncesinde nasil bir yol izlemistin kusura bakma cok soru sordum
Ay ben o ben kız heran adetim gelicekmiş gibi yaaBatı 5 olan arkadaslar heyecan varmı heyecan?durumlarınız nasıl?
Neeeeee ben günde 2 kez duş alan biriyim bit düşer kafama2 3 gün banyo önermiyorlar cnm
Bende bu ay denicem ilk defaovulasyon testi de dene onla hamile kalan çok bende 2 aydır deniyorum bakalım nolicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?