Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Herkese ve kendime dua ediyorum
Gebe kalsamda kalamasamda
Kalamayanlar icin eylül topiki acıp tamgaz evrene mesaj gondermeye devam edecegim kimse canını sıkmasın kalan arkadaslarıda topikimize davet edecegim taktik verecekler daha belki bende bakıcaz artık

Hanımlar, özellikler önceden sezaryen dikişi olup da tekrar hamile olanlar! Benim karnımda 5-6 gündür yanma batma gerilme çekilme ne ararsan var. Hele dikişlerin üst kısmı acayip rahatsız. Bu bir belirti midir? Eğer hamileysem hakkaten sezaryen dikişlerimin gerilip çekilmesinden anlayacağım

Çatlatma iğnesinden sonra hepbelirtilerim vardı bu ay ek olarak çok afedersiniz göğüs kenarında kabarcıklar oldu sivilce gibi ama değil bi de ovulasyonu tam değerlendirememiş olabiliriz bu ay
İnsallah tutmustur tatlım tatlı tatlı bebislerimiz ınsallah olur buay

Dikkat ettt kendine bebisine peki oncesinde nasil bir yol izlemistin kusura bakma cok soru sordum
Hiç bi yol izlemedim yumurtamın gelişmesinde çatlamasında gününde adetimde hiç bir problem yoktu tatlım 2 yıllık evliyim ilk yıl doktor daha erken dedi zaten son 1 yıldada adetliyken çağırdı her ay 3 ay klomen verdi ben kist yaptığını duyunca bide yumurta problemim yoktu içmedim kendiliğinden 20 mm üstü oluyordu zaten 3 yumurtam vardı 1 yıl öyle oyalandım işte git gel bişey yok eşimde kontrol oldu çok şükür onunda değerleri normaldi artık bu ay aşılama dedi yine adetimin 2. Günü gittim klomeni adetim bitince içmemi söyledi yani 5. Gün başladım hap bitince ertesi gün çağırdı kontrol etti gün verdi saat verdi perşembe akşamı iğne vurundum 36 saat sonra yani bugünde aşılama oldu tatlım biraz uzun yazdım kusura bakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…