• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yaa karnımın alt kısmı ağırıyo adet oldum olucam sanki valla heycan bastı beni :(

Yok ben daha hiçbirşeye baslamadim . Bu ay gidicektik bi aksilik oldu gidemedik . Ben de bu ay ovulasyon deneyeyim dedim . Onumizdeki ay artik asilama icin basliycam tedaviye
Cnm bildiğim kadarıyla önce ilaç tedavisi başlıyo yani ilk o

Hiç bi yol izlemedim yumurtamın gelişmesinde çatlamasında gününde adetimde hiç bir problem yoktu tatlım 2 yıllık evliyim ilk yıl doktor daha erken dedi zaten son 1 yıldada adetliyken çağırdı her ay 3 ay klomen verdi ben kist yaptığını duyunca bide yumurta problemim yoktu içmedim kendiliğinden 20 mm üstü oluyordu zaten 3 yumurtam vardı 1 yıl öyle oyalandım işte git gel bişey yok eşimde kontrol oldu çok şükür onunda değerleri normaldi artık bu ay aşılama dedi yine adetimin 2. Günü gittim klomeni adetim bitince içmemi söyledi yani 5. Gün başladım hap bitince ertesi gün çağırdı kontrol etti gün verdi saat verdi perşembe akşamı iğne vurundum 36 saat sonra yani bugünde aşılama oldu tatlım biraz uzun yazdım kusura bakma 🥰🥰🥰
Cok acik anlattin bebegimmm fasulyenin annesi insallah tutunur bebegin olumlu dusun hwp ya tutmazsa gibi seyler dusunme😍😍😍hakkin hayirlisi olsunnnnnn insallahhh 😍😍cok kisa surede olmus asilama kolaymış ben zor bi surec sanmostim

Hah soyleeee 30 yasındayım 4senedir evliyim son bir senedir beybi istiyorum calısıyorum cabalıyorum uzuluyorum kızıyorum stres yapıyorum bekliyorum olmayınca olmuyo ama artık uzulmeyi hayatımdan cıkarıyorum sende cıkar herkes cıkarsın uzuldukce olmuyo uzulmeyelimki cabuk olsun bebeklerimizi parklarda bulusturalım insallah😙🤪
Ya bende 4 yıllık evliyim daha 2 aydır istiyoruz inş hayırlısıyla ağustos bize uğurlu gelicek 😍

Bir bekle bakalım belkide yerlesme kanaması gelir cok karısık bir yapımız var yav🤦‍♀️🤣 ama insallah gelmeztabi🙏
Ay inşallah ya önceki aylar hep içimdeki ses olmadığını söylüyodu ama bu sefer biraz farklıyım içim huzurlu ne biliyim ya inşallah doğru hissediyorummdur :)

N Nana Ana ve diger soran degerli arkadaslarim sagolun ilginize. Dun biraz kahverengi pembemsi akintim geldi. Adetten 2 3 gun once bende kahverengi akinti basliyor genelde. O yuzden sanirim adet olacagim. Ama cok uzulmemeye calisiyorum. Mutlaka vardir Allah'ın bi bildigi :) Adet olursam artik Eylul topigine transfer olurum:)))

Bende bu ay kaçırmış olabilirim ovulasyonu pko vardı önceden de bende doğumdan sonra hiç düzelmedi iki yumurtalıkta da vardı marttan beri düzenli geliyor ama arada hayıt otu içiyorum tutturamıyoruz çünkü her an tekrar kistlenebilirim 😣 inşallah kaçmamıştır günü ama hesaplayınca tam da o iki günü atlamışız eğer yaşayan sperm kaldıysa bi ihtimal ilkinde olduğu gibi belirtilerimde yok belkü bu faeklı olur tutmustur ümidiyle bekliyorum inşallah hepimiz sırayla hayırlı zamanda haberi veririz burdan

Bende bu ay kaçırmış olabilirim ovulasyonu pko vardı önceden de bende doğumdan sonra hiç düzelmedi iki yumurtalıkta da vardı marttan beri düzenli geliyor ama arada hayıt otu içiyorum tutturamıyoruz çünkü her an tekrar kistlenebilirim 😣 inşallah kaçmamıştır günü ama hesaplayınca tam da o iki günü atlamışız eğer yaşayan sperm kaldıysa bi ihtimal ilkinde olduğu gibi belirtilerimde yok belkü bu faeklı olur tutmustur ümidiyle bekliyorum inşallah hepimiz sırayla hayırlı zamanda haberi veririz burdan
Insallahhhh😍😍😍

Bir site var çok güzel incelemenizi isterim kızlar 😊 bir arkadas patlasmıstı sağ olsun 🙏 ben bayagı faydalandım😊
Sizde bir bakın derim. Sayfa yabancı ama teller otomatik Türkçeye çeviriyor zaten 😉💪🏿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back