Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yaa karnımın alt kısmı ağırıyo adet oldum olucam sanki valla heycan bastı beni

Yok ben daha hiçbirşeye baslamadim . Bu ay gidicektik bi aksilik oldu gidemedik . Ben de bu ay ovulasyon deneyeyim dedim . Onumizdeki ay artik asilama icin basliycam tedaviye
Cnm bildiğim kadarıyla önce ilaç tedavisi başlıyo yani ilk o

Cok acik anlattin bebegimmm fasulyenin annesi insallah tutunur bebegin olumlu dusun hwp ya tutmazsa gibi seyler dusunmehakkin hayirlisi olsunnnnnn insallahhh cok kisa surede olmus asilama kolaymış ben zor bi surec sanmostim

Ya bende 4 yıllık evliyim daha 2 aydır istiyoruz inş hayırlısıyla ağustos bize uğurlu gelicek

Bir bekle bakalım belkide yerlesme kanaması gelir cok karısık bir yapımız var yav ama insallah gelmeztabi
Ay inşallah ya önceki aylar hep içimdeki ses olmadığını söylüyodu ama bu sefer biraz farklıyım içim huzurlu ne biliyim ya inşallah doğru hissediyorummdur :)

N Nana Ana ve diger soran degerli arkadaslarim sagolun ilginize. Dun biraz kahverengi pembemsi akintim geldi. Adetten 2 3 gun once bende kahverengi akinti basliyor genelde. O yuzden sanirim adet olacagim. Ama cok uzulmemeye calisiyorum. Mutlaka vardir Allah'ın bi bildigi :) Adet olursam artik Eylul topigine transfer olurum:)))

Bende bu ay kaçırmış olabilirim ovulasyonu pko vardı önceden de bende doğumdan sonra hiç düzelmedi iki yumurtalıkta da vardı marttan beri düzenli geliyor ama arada hayıt otu içiyorum tutturamıyoruz çünkü her an tekrar kistlenebilirim inşallah kaçmamıştır günü ama hesaplayınca tam da o iki günü atlamışız eğer yaşayan sperm kaldıysa bi ihtimal ilkinde olduğu gibi belirtilerimde yok belkü bu faeklı olur tutmustur ümidiyle bekliyorum inşallah hepimiz sırayla hayırlı zamanda haberi veririz burdan

Insallahhhh

Bir site var çok güzel incelemenizi isterim kızlar bir arkadas patlasmıstı sağ olsun ben bayagı faydalandım
Sizde bir bakın derim. Sayfa yabancı ama teller otomatik Türkçeye çeviriyor zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…