Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlla belirti olması gerekmiyor canım.. Lütfen zorla kendinizde belirti aramayın
Aynii bbeeennnbi şey duymusum allahtan su gogusteki damarlar daha belirgin diye .. bi belirginlik var ama derim ince diye heralde daha once farketmemis olabilirim bunu duyduktan sinra gozume batti dun incelegimde damar gördüm

Liste kabarık

Çok doğru tespit tebrik ederim seni annenler mi baskı yapıyor kaynanan mı diyor bize kimse karışmıyor biz kendimiz stres yapıyoruz dedim Allah alla noldu sanki sakin ol diyor bu stres çok kötü bişey ya valla prolaktin tavan yapmış yine benim hiç düşmüyor doktor da strese bağlı dedi
[/QUOTE]
Canım benimkide çok yüksek hatta ilk aylar ondan olmuyor dedi doktor adet olursan inşaAllah olmazsın hayıt tohumunu dene testere dişli aslan pençesi ile onlar da düzenliyor

Aynii bbeeennnbi şey duymusum allahtan su gogusteki damarlar daha belirgin diye .. bi belirginlik var ama derim ince diye heralde daha once farketmemis olabilirim bunu duyduktan sinra gozume batti dun incelegimde damar gördüm
Alakasız heray goslerim belirgin benim psikolojik memede damar belirginlestirmeyelim bebisim

Ahahahah... Ya ben eski 2016daki yazılarımı okuyorum da gaz sancısından tut da bacak agrısı na kadar gebelik belirtisi sanmısım ahahaha hatta ve hatta hamile kaldığim ay gögsüm agrıyor diye kesin hamile değilim diye düşünmüş kafama takmısm her yere herkese sormusumçünkü her adet öncesi gögüslerim agrır ve dolgunlaşır. meğer o ay hamileymişim... Hemde adetten sorma olmustu benim tüm Kasık agrısı bel agrısı batma kusma aklınıza ne geliyorsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…