SustummmKonu farkli yerlere dogru ilerliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SustummmKonu farkli yerlere dogru ilerliyor
Ben de ben dee12 gun nedir ya biz 1 gun var acaba yapsak mi diyoruzAtacam kendimi çekyattan şimdi
Millet uçuyor sen hala durBen de ben dee12 gun nedir ya biz 1 gun var acaba yapsak mi diyoruz
Redbull icmem lazim kanatlandirir ben de konu acicam adetten cikar cikmaz adetime 28 gun acaba hamile miyim acil cevapMillet uçuyor sen hala dur
Ya doktor da diyo derdin ne bu yaşta diyoOoo çıtırsın sen daha
Taşlarlar kız seniRedbull icmem lazim kanatlandirir ben de konu acicam adetten cikar cikmaz adetime 28 gun acaba hamile miyim acil cevap
Yazık bize ya vallaYaa amimnnn dee bu kadar da olmaz gulsem mi uzulsem mi bilemedim 12 gun diyor ya
Rahatlik batiyorrr hoooojjjaaaammm diyeydinYa doktor da diyo derdin ne bu yaşta diyo
Taslasalar iyi direk kaya atarlar üstümeTaşlarlar kız seni
Erken anne olcam de saka Bı yana Bi sorun varsa ne kadar erken tedavi olsan o kadar iyi bana bile küçüksün diyor doktor daha ne kadar büyücem yaYa doktor da diyo derdin ne bu yaşta diyo
Bize yazik vallaha biz ölek toprak atin üstümeYazık bize ya valla
Gömün gömünTaslasalar iyi direk kaya atarlar üstüme
Erkenden tedaviden yanayim ben deErken anne olcam de saka Bı yana Bi sorun varsa ne kadar erken tedavi olsan o kadar iyi bana bile küçüksün diyor doktor daha ne kadar büyücem ya
Çok doğru tespit tebrik ederim seni annenler mi baskı yapıyor kaynanan mı diyor bize kimse karışmıyor biz kendimiz stres yapıyoruz dedim Allah alla noldu sanki sakin ol diyor bu stres çok kötü bişey ya valla prolaktin tavan yapmış yine benim hiç düşmüyor doktor da strese bağlı dediRahatlik batiyorrr hoooojjjaaaammm diyeydin
Aynen cnm ben gibi sebepsizse 4 dönüp durun buralarda Bi çareErkenden tedaviden yanayim ben de
Toprak atin ustumeGömün gömün
Sorun vardı şimdi sıkıntı yok ama yine çocuk yok tabiki ne kadar erken o kadar iyi her zaman bunu bir ambulans doktoru olarak söylüyorumErken anne olcam de saka Bı yana Bi sorun varsa ne kadar erken tedavi olsan o kadar iyi bana bile küçüksün diyor doktor daha ne kadar büyücem ya
Stres sinirleri diye bisey varsa aldiralim onu hoc stresssiz yasayalimÇok doğru tespit tebrik ederim seni annenler mi baskı yapıyor kaynanan mı diyor bize kimse karışmıyor biz kendimiz stres yapıyoruz dedim Allah alla noldu sanki sakin ol diyor bu stres çok kötü bişey ya valla prolaktin tavan yapmış yine benim hiç düşmüyor doktor da strese bağlı dedi
Daha 15 enik yapcan kız durToprak atin ustume
Kesinlikle cnm sorun neydiSorun vardı şimdi sıkıntı yok ama yine çocuk yok tabiki ne kadar erken o kadar iyi her zaman bunu bir ambulans doktoru olarak söylüyorum