Doktor da öyle diyor canım bu ay ovulasyon testi de denicem inşAllah olur bu ayyKimyasaldan sonra gebelik cabuk oluyor diyorlar cnm inşallah seninde olur hemencik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor da öyle diyor canım bu ay ovulasyon testi de denicem inşAllah olur bu ayyKimyasaldan sonra gebelik cabuk oluyor diyorlar cnm inşallah seninde olur hemencik
İnşâllah cnm inşallahDoktor da öyle diyor canım bu ay ovulasyon testi de denicem inşAllah olur bu ayy
Cümlemize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin Rabbim kaç yaşındasınızİnşâllah cnm inşallah
HamurunaOhaa nereye katmış şekeri beyin error
Ortalık karıştı iyiceHamuruna
CaktirmaOrtalık karıştı iyice
Tamam aramızdaCaktirma
Burda egleniyoruuumm yaaaherkes samimi diger topiklerde herkes sizli bizli konusuyor bi sizlanmalar bi ölüp dirilmeler aayyyy icim karariyor oralarda burasi gül bahcesi gibi gulen guleneTamam aramızda
Ya bende çok eğleniyorum evde yalnızım ama hiç sıkılmadan iyiki varsınızBurda egleniyoruuumm yaaaherkes samimi diger topiklerde herkes sizli bizli konusuyor bi sizlanmalar bi ölüp dirilmeler aayyyy icim karariyor oralarda burasi gül bahcesi gibi gulen gulene
Bildigin whatsaapp grubu oldu burasiYa bende çok eğleniyorum evde yalnızım ama hiç sıkılmadan iyiki varsınız ❤
Amin kuzum ben 28Cümlemize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin Rabbim kaç yaşındasınız
Bende 22Amin kuzum ben 28
Hamurda mı yoruluyor ayy ben cok yanlış biliyormuş Bu işiHamuruna
AynenBildigin whatsaapp grubu oldu burasi
Konu farkli yerlere dogru ilerliyorHamurda mı yoruluyor ayy ben cok yanlış biliyormuş Bu işi
Ayy evet gördüm ya ah ah Allah kimseyi evlat la sınamasın hasret çektirmesinBiri konu acmis adetime 12 gun var diyor acaba hamile miyim vaaaayyy ben nerelere gidem
Atacam kendimi çekyattan şimdiBiri konu acmis adetime 12 gun var diyor acaba hamile miyim vaaaayyy ben nerelere gidem
Ooo çıtırsın sen dahaBende 22
Yaa amimnnn dee bu kadar da olmaz gulsem mi uzulsem mi bilemedim 12 gun diyor yaAyy evet gördüm ya ah ah Allah kimseyi evlat la sınamasın hasret çektirmesin