Tamam cnım yoldayımAçtım kapıyı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnım yoldayımAçtım kapıyı bekliyorum
Ya Rabbi şükür derizevren suratımıza tükürecek yakında 1 yıldır kfası şişti evrenin :)
Aynen çok acımasız bu insanlar bacım eşekten düşenin halini sadece eşekten düşen anlıyorVay bencil vay yapıp bize demiyorlar formülü çok ayıp
Valla mı boyle mi oluyormuş ben ip almaya gidiyorum kızlar görüşürüz
Kargoya verirsin canım yumurtlama haftam yakinSanada ip alayım hazır çıkmışken kız ayıpsın
Söz ben anlatcam ögreninceAynen çok acımasız bu insanlar bacım eşekten düşenin halini sadece eşekten düşen anlıyor
Akl9n fikrin yemektedun lebleli istiyordun bugun maras,dondurmasiKız pekte uzakmış maraş dondurması da yeriz hazır gelmişken
Tamam şekerim bu ay oldu bu iş Yuppiiiii gebeyik biz gebeKargoya verirsin canım yumurtlama haftam yakin
Bende abimin karisina diyom be tatli cpcuk yapmissiniz nasil yaptniz diyor ki balllaa yaptimGörümcemin çocuğu var tutuym götürüym bunu nasıl yaptın diym o derece yani durum vahim
Ah canım çok saol kim önce öğrenirse o anlatsın sen ne kadar lık evlisin ne zamandan beri çocuk istiyorsunSöz ben anlat an ögrenince
Açım napayım buranın neyi meshur kız sendende istiyeyim sen içli köfte yap banaAkl9n fikrin yemektedun lebleli istiyordun bugun maras,dondurmasi
Yicez mi balı napcaz onuda sor kızBende abimin karisina diyom be tatli cpcuk yapmissiniz nasil yaptniz diyor ki balllaa yaptim
Anlaştık kasımda 3 olacak cnm başından beri istiyorum ben senAh canım çok saol kim önce öğrenirse o anlatsın sen ne kadar lık evlisin ne zamandan beri çocuk istiyorsun
Ilk fırsatta sorarim for youYicez mi balı napcaz onuda sor kız
Merakla bekliyorum cevabıIlk fırsatta sorarim for you
Bize yarın 2 sene olcak 1.5 yıldır istiyorduk aşılama falan yaptım olmadı sonra normal hamile kaldım ama 2 gün önce kimyasal gebelik olduğunu öğrendimAnlaştık kasımda 3 olacak cnm başından beri istiyorum ben sen
Nasıl kullancam balı detay lazımBende abimin karisina diyom be tatli cpcuk yapmissiniz nasil yaptniz diyor ki balllaa yaptim
Kimyasaldan sonra gebelik cabuk oluyor diyorlar cnm inşallah seninde olur hemencikBize yarın 2 sene olcak 1.5 yıldır istiyorduk aşılama falan yaptım olmadı sonra normal hamile kaldım ama 2 gün önce kimyasal gebelik olduğunu öğrendim
ablama diyorum ablam seker katip yaptim bu kadar seker olduNasıl kullancam balı detay lazım
Ohaa nereye katmış şekeri beyin errorablama diyorum ablam seker katip yaptim bu kadar seker oldu