- 2 Ağustos 2019
- 106
- 121
- 18
- 36
İlk kez gördüğüm için bu konuda tecrübesizim oyüzden hafif gibi geldi banaamin inşallah canım en kısa süredeHafif mi ben baya görüyom çizgi hayırlı olsun darısı bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk kez gördüğüm için bu konuda tecrübesizim oyüzden hafif gibi geldi banaamin inşallah canım en kısa süredeHafif mi ben baya görüyom çizgi hayırlı olsun darısı bize
Görümcemin çocuğu var tutuym götürüym bunu nasıl yaptın diym o derece yani durum vahimHamile olanlara nasıl yaptınız diye sorasım var ya ben neyi yanlış yapıyorum da olmuyor acaba kafamda deli sorular
Kız pekte uzakmış maraş dondurması da yeriz hazır gelmişkenKahramanmaraş merkezdeyim pijamalar benden sen yeter ki gell
AminnnnnnBenim de 1 bucuk yilcik olduhakkimizda hayirlisi olsuunboy boy cocuklarimiz olsun
Tavandan assagi ip sarkitip yarasa gibi asili durmayi atlamisiz oni yapmadigimoz kalmisHamile olanlara nasıl yaptınız diye sorasım var ya ben neyi yanlış yapıyorum da olmuyor acaba kafamda deli sorular
Ayy dondurma mükemmel buranın sen nereye yakınsın ben geliyim ,görev için burdayız bizdeKız pekte uzakmış maraş dondurması da yeriz hazır gelmişken
Bnde kendim hariç herkese gördüm ya saglıklı devam etsin inşallahİlk kez gördüğüm için bu konuda tecrübesizim oyüzden hafif gibi geldi banaamin inşallah canım en kısa sürede
Aminnn inşAllahhhBende bekleyenlerdenim inşallah hepimiz bu ay güzel haberi alıp musmutlu oluruz
Hahahah anlattı mı bariGörümcemin çocuğu var tutuym götürüym bunu nasıl yaptın diym o derece yani durum vahim
Valla mı boyle mi oluyormuş ben ip almaya gidiyorum kızlar görüşürüzTavandan assagi ip sarkitip yarasa gibi asili durmayi atlamisiz oni yapmadigimoz kalmis
AminnnnBende bekleyenlerdenim inşallah hepimiz bu ay güzel haberi alıp musmutlu oluruz
İstanbuldayım ben atla gel cnm çıkın çıkın gelinAyy dondurma mükemmel buranın sen nereye yakınsın ben geliyim ,görev için burdayız bizde
Allah canını almasın bende ne soruyo diym dedi anlatmadıHahahah anlattı mı bari
Oldu o zaman canımmm görüşmek üzereeİstanbuldayım ben atla gel cnm çıkın çıkın gelin
Hadi bakalım ise yararsa bende denerimValla mı boyle mi oluyormuş ben ip almaya gidiyorum kızlar görüşürüz
Vay bencil vay yapıp bize demiyorlar formülü çok ayıpAllah canını almasın bende ne soruyo diym dedi anlatmadı
Açtım kapıyı bekliyorumOldu o zaman canımmm görüşmek üzeree
Sanada ip alayım hazır çıkmışken kız ayıpsınHadi bakalım ise yararsa bende denerim